نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان چند وقت پیش دوستی دارم که هفتاد سال سن داره , گفت نسخه دارم که دارم هفت ساله روش کار میکنم اما ... منم رفتم براش انتن زدم . بدون این که محل را بگه من رفتم رو محل . وزن شد 69 کیلو حجم شد یک در یک عمق شد هفت متر . مس شد چهار کیلو کربن شد ششصد گرم و چیز دیگه نزد. اونها قبلا چهار متری کنارش را تا عمق هفت متر کنده بودن من بهشان گفتم که از تا چاه به این سمت که من گرفتم حفاری کنن , تو دو متری محلی که من گرفتم اونها به یه تونل خوردن . امشب دوباره رفتم تست کردم نتایج مشابه قبل شد . دوستان دعا کنید شرمنده این دوتا دوستم که پیرمردی هستن نشم . تمام تستا هم با مکمل انجام شد . بنده خداها خانه را چال چال کرده بودن .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
دوشنبه 18 آبان1393 - 2:09am |
|
|
جاوید
استاد
|
jafar نوشته است: دوستان چند وقت پیش دوستی دارم که هفتاد سال سن داره , گفت نسخه دارم که دارم هفت ساله روش کار میکنم اما ... منم رفتم براش انتن زدم . بدون این که محل را بگه من رفتم رو محل . وزن شد 69 کیلو حجم شد یک در یک عمق شد هفت متر . مس شد چهار کیلو کربن شد ششصد گرم و چیز دیگه نزد. اونها قبلا چهار متری کنارش را تا عمق هفت متر کنده بودن من بهشان گفتم که از تا چاه به این سمت که من گرفتم حفاری کنن , تو دو متری محلی که من گرفتم اونها به یه تونل خوردن . امشب دوباره رفتم تست کردم نتایج مشابه قبل شد . دوستان دعا کنید شرمنده این دوتا دوستم که پیرمردی هستن نشم . تمام تستا هم با مکمل انجام شد . بنده خداها خانه را چال چال کرده بودن . درود بر شما جعفر جان نمیدونم نقطه زنی شما چگونه هست ولی اکثر بچه ها در نقطه زنی اشتباه میکنند حتما باید بدونند که فلزی که زیر زمین هست با ردیاب 35 روی خود اون انتنها قیچی میکنند یا نسبت به عمق به طرف شمال مرکز را نشون میده.خودم که با 22 به اندازه عمق هدف رو به شمال انتنها مرکز را نشون میدهند و با 35 دقیق نقطه را میزنم و تعیین نقطه در عمق 7 متری یه کمه وقت و حوصله میخواد. هنوز تستهای کامل با طرح حذف ذرات صورت نگرفته و دقیقا نمیدونیم که ولوم موبایل و همچنین ولتاز خروجی ترانس روی چند باشه که بشه از 1 گرم فلز واقعی تا 1 کیلو را رد بدهیم که حداقل از داشتن این معیار مطمعن باشیم و نسبت به هدف هامون این معیار را اعمال کنیم.تست فلز روی اهن ربا معیار خوبی برای حذف ذرات هست با ردیاب موبایلی به کمک 35 هست و باید جوری وزن گیری کرد که با ولوم وزن دقیق هدف را بشه گرفت و حتی تا چه اندازه ای از ولوم ردیاب قادر هست وزن واقعی را هم حذف کنه پس ما حداقل و حداکثر قدرت حذف کننده را باید بدونیم و اینکه موجها تا چه مقدار ولومی قدرت حذف کنندگی دارند باید بدونیم
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 5:22am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه دوستان
من یه جایی رو با ردیاب گرفتم که مشخصات کاملش رو اینجا میزارم تا دوستان نظر قطی رو بدن خرجی حذف کننده خودم رو جوری تنظیم کردم که وقتی ولوم روی 2 باشه ترانس 220 ولت رو میده در دو متریه یه سنگ که روش یه جوغن مربعی شکل بود انتنها قیچی شد
1- بدون حذف کننده تمام 5 گلد و فرکانسهای 165.3 و23.26 تاوزن 630 کیلو رو جواب دادن
حذف کننده رو روشن کردم
1- با حذف کننده تمام 5 گلد و فرکانسهای 165.3 و 23.26 تا وزن 10 کیلو جواب داد 2- مگنت بدون حذف کننده 43 شد 3- حفره بدون حذف کننده 35 شد 4- پلاتین 1.2 کیلو جواب داد 5- brass تا 500 گرم جواب داد 6- monay تا 200 گرم جواب داد 7- از مد های خود دستگاه دیگه هیچی جواب نداد 8- حجم نامنظمی داد تقریبا شبیه مخروط یا لوزی تقربا 70*70 سانتی متر با فرکانس 23.26 عمق گیری کردم وقتی روی 10 کیلو بود از هر 4 طرف عمق 3 متر رو میداد ولی وقتی روی 12 کیلو میزاشتم از سه طرف عمق 3 متر میداد از جنوب عمق 5 متر رو میداد
نقطه مگنت نسبت به هدف یک متر به سمت جنوب بود
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 7:22am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: دوستان چند وقت پیش دوستی دارم که هفتاد سال سن داره , گفت نسخه دارم که دارم هفت ساله روش کار میکنم اما ... منم رفتم براش انتن زدم . بدون این که محل را بگه من رفتم رو محل . وزن شد 69 کیلو حجم شد یک در یک عمق شد هفت متر . مس شد چهار کیلو کربن شد ششصد گرم و چیز دیگه نزد. اونها قبلا چهار متری کنارش را تا عمق هفت متر کنده بودن من بهشان گفتم که از تا چاه به این سمت که من گرفتم حفاری کنن , تو دو متری محلی که من گرفتم اونها به یه تونل خوردن . امشب دوباره رفتم تست کردم نتایج مشابه قبل شد . دوستان دعا کنید شرمنده این دوتا دوستم که پیرمردی هستن نشم . تمام تستا هم با مکمل انجام شد . بنده خداها خانه را چال چال کرده بودن . سلام. اقا جعفر وزنهایی که با حذف کننده میزنید جور در نمیاد. مدار و سیم رابط و نرم افزار رو چک کن.
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 7:25am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
جاوید جان تا حالا هر چی نقطه زنی کردم کمی با اختلاف بوده , برا چهار متر عمق , من یک متر اختلاف دارم. اما با این حذف کننده ای که آقا سعید گل گذاشته , باید بیشتر تست کنم.
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 8:02am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
به رویه چشم سعید جان...
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 8:04am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
دوستان یه سوال دارم , اگه راهنمایی کنید ممنون میشم . این چندمین باره که میخوریم به تونل اما این تونلها به قدری باریک هست که یه بچه به زور جا میشه توش , میشه بگین چجوری این تونلها حفر شده . جای کلنگ رو بدنه تونل مشخص هست اما هرجور فکر میکنم موندم چطوری اینا را کندن یک متر دو متر که نیست ده دوازده متره. !!!?
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 9:25am |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
kavoshgar نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان
من یه جایی رو با ردیاب گرفتم که مشخصات کاملش رو اینجا میزارم تا دوستان نظر قطی رو بدن خرجی حذف کننده خودم رو جوری تنظیم کردم که وقتی ولوم روی 2 باشه ترانس 220 ولت رو میده در دو متریه یه سنگ که روش یه جوغن مربعی شکل بود انتنها قیچی شد
1- بدون حذف کننده تمام 5 گلد و فرکانسهای 165.3 و23.26 تاوزن 630 کیلو رو جواب دادن
حذف کننده رو روشن کردم
1- با حذف کننده تمام 5 گلد و فرکانسهای 165.3 و 23.26 تا وزن 10 کیلو جواب داد 2- مگنت بدون حذف کننده 43 شد 3- حفره بدون حذف کننده 35 شد 4- پلاتین 1.2 کیلو جواب داد 5- brass تا 500 گرم جواب داد 6- monay تا 200 گرم جواب داد 7- از مد های خود دستگاه دیگه هیچی جواب نداد 8- حجم نامنظمی داد تقریبا شبیه مخروط یا لوزی تقربا 70*70 سانتی متر با فرکانس 23.26 عمق گیری کردم وقتی روی 10 کیلو بود از هر 4 طرف عمق 3 متر رو میداد ولی وقتی روی 12 کیلو میزاشتم از سه طرف عمق 3 متر میداد از جنوب عمق 5 متر رو میداد
نقطه مگنت نسبت به هدف یک متر به سمت جنوب بود سلام کاوشگر عزیز سعی کن خروجیت بیش از ۱۱۰ ولت نباشه بعد تست کن علایم حاکی از قبره اول با مدار و ترانس روشن تست کن ببین مفرغ رو میگره؟ وزن مفرغ رو ۵۰ گرم کن
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 12:08pm |
|
|
جاوید
استاد
|
kavoshgar نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان
حذف کننده رو روشن کردم
نقطه مگنت نسبت به هدف یک متر به سمت جنوب بود درود بر شما در فاصله 10 متری پراپ های حذف کننده را به زمین بزنید و بزارید 5 دقیقه های روشن باشه بعد 35 را با فرکانسه 26.14 26.15 27.15 روشن کنید بعد از یک دقیقه وزن گیری کنید اگه وزن حدود 3 کیلو شد با همین فرکانس و بدون حذف کننده عمق گیری کنید و در صورت امکان از دستگاه نقطه زن استفاده کنید البته اگه متراز عمق کم هست این فرکانسها برای طلا هست
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 3:12pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود ظاهرا" جناب ارش فقط تونستن به وزن و عمق واقعی برسن وزنهای فلزات اقا جعفر و جناب کاوشگر با انچه که ارش خان گرفته خیلی اختلاف داره ایا ممکنه ازکیفیت ترانس و مدار و ولتاز استفاده شده و یا حتی نوع موبایل باشه؟!!
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 19 آبان1393 - 7:04pm |
|
|
|