انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 11:29am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
درود بر شما
در فاصله 10 متری پراپ های حذف کننده را به زمین بزنید و بزارید 5 دقیقه های روشن باشه بعد 35 را با فرکانسه
26.14
26.15
27.15
روشن کنید بعد از یک دقیقه وزن گیری کنید اگه وزن حدود 3 کیلو شد با همین فرکانس و بدون حذف کننده عمق گیری کنید و در صورت امکان از دستگاه نقطه زن استفاده کنید البته اگه متراز عمق کم هست
این فرکانسها برای طلا هست

خیلی ممنونم استاد جاوید واقعیتش سه هفته دیگه میخام برم سراغ اون زمین چون میخام زمین شناسی رو هم همونجا بزنم ایشالا تصاویر اون رو هم همینجا براتون میزارم

این همون سنگی هست که سمت چپ همین سنگ به فاصله 2 متری ردیاب اون نتایج رو برام داد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 19 آبان1393 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای کاوشگر انشا الاه که بزنی به هدف ولی من فکر کنم خروجی ولتاز شما زیاده خروجی ترانس من که با امپلی ٧ وات و ترانس 3 ولت درست کردم ٧٠ ولت تو خروجی دارم مونده چند روز دیگه یک تستی ازش بگیرم

دوشنبه 19 آبان1393 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دارم تست میکنم ببینم با چه ولتاز تو خروجی ترانس که به زمین میدیم میشه وزن واقعی رو به دست اورد چون من بدون ترانس فقط خروجی امپلی رو که به زمین داده بودم یک دسته قدیمی داس رو که ٣٠٠ گرم هم وزن نداشت با ۴٠ کیلو تونستم درست و دقیق سر هدف قیچی کنم ولی با وزن ۴٠ کیلو

سه شنبه 19 آبان1393 - 12:06am
استاد
استاد

ebi-gold نوشته است:
من دارم تست میکنم ببینم با چه ولتاز تو خروجی ترانس که به زمین میدیم میشه وزن واقعی رو به دست اورد چون من بدون ترانس فقط خروجی امپلی رو که به زمین داده بودم یک دسته قدیمی داس رو که ٣٠٠ گرم هم وزن نداشت با ۴٠ کیلو تونستم درست و دقیق سر هدف قیچی کنم ولی با وزن ۴٠ کیلو

درود بر شما
گویا مگنت با ترانس هم ول کن معامله نیست. نوع مگنت های حاصله فلزات با همدیگه فرق دارندحتی مگنت حاصله از موتور الکتریکی هم با مگنت یک اهن ربا فرق داره به این صورت که یه فرکانس موتور الکتریک روشن را میگیره ولی همین فر کانس نیم کیلو اهن ربا را نمی گیره و مگنت بدن هر فردی با فرد دیگه متفاوته یکی اهن بدنش زیاده دیگری روی بدنش زیاده یکی با ردیاب فقط فلزات اهنی را خوب میزنه و دیگری شاید طلا یا مس را خوب بزنه ودلیل اصلی هم این هست که 35 از گردن اویزون هست و تقریبا با توجه به نوع فلز بیشتری که در بدن اپراتور وجود داره یک مگنت قوی از همون نوع فلز تشکیل میشه و تقریبا به فرد اپراتور بعنوان خوراک بسیار قدرتمند برای ردیابی عمل میکنه چون هاله مگنت تا 1 متری دورفرد گسترده شده و انتنها هم در این دایره با قطر یک متر قدرت دارند منتهی به جای اینکه خوراک به انتنها مسقیم وصل بشه از هاله مگنت بدن بعنوان خوراک استفاده میشه بخاطر همین هم هست که در سرما چون قدرت این هاله کم میشه ردیابی هم سخت تر میشه
تنها راه حل این کار این هست که باید 35 هم مثل ردیاب موبایلی به پراپ وصل بشه و در خاک فرو برود تا هاله مگنت بدن در نهایت ضعف قرار بگیره و نتونه خودش را بعنوان خوراک به انتنها قالب کنه چون وقتی 35 به بدن وصل هست تولید یون بیشتری میکنه دقیق مثلا یک تیکه طلا که روی اهنر با میگذارید وزن با 35 چند برابر وزن واقعی نمایش داده میشه

علاوه بر استفاده از امواج سینوسی مدلاسیون هم میتونه حذف ذرات کنه که از موج fmیا am استفاده میشه که سعید بهتر میتونه در این رابطه اظهار نظر کنند

سه شنبه 20 آبان1393 - 5:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام
دوستان رابطه بین حجم و عمق در نظر داشته باشند! معمولا حجم های 50در 50 سانت در عمق 3ت4متر یا حتی 1 متر 80% خطا هستند اکثر خطاهای موجود سطحی هستند که با یه لایه خاکبرداری اون خطا حذف میشه حجمهای 2در2 یا 3در3متر در عمق 1تا 1.5متر هم معمولا خطاست اما در 3تا4متر قابل تامل و تست های گوناگون من جمله حفره یابی و مقایسه با حجم حفره است!

سه شنبه 20 آبان1393 - 10:04am

دوستان عزیر و اساتید محترم سلام
بنده یک 6 ماهی است که دستگاه انجمن را تهیه کردم
و حدود 15 تا مکان را مورد ارزیابی قرار دادم جالبه ما با پراب و بدون پراب به نقاط خوبی دست یافتیم اما متاسفانه در زمینه عمق زنی با خطا های زیادی واجه هستیم مثلا در مکانی حدود 4/5 متر حفاری کرده ایم که روی این مکان بدون پراب 10 تن قیچی داشتم و با پراب به 120 کیلو تبدیل شد البته این مکان طبق یک نسخه خطی بود و در محله ی یهودی ها قرار داشت
لزا از اساتید محترم خواهشمندم روشی غیر از حرکت به عقب را برای عمق زنی معرفی کنند زیرا این روش برای قبر شاید کاربرد داشته باشد برای عمق های بالا این روش در هرصورت روی 2 تا 3 متر باز می شود و اپراتور را به اشتباه می اندازد
مرسی منتظر جواب شما اساتید هستم

سه شنبه 20 آبان1393 - 11:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

h9361 نوشته است:
دوستان عزیر و اساتید محترم سلام
بنده یک 6 ماهی است که دستگاه انجمن را تهیه کردم
و حدود 15 تا مکان را مورد ارزیابی قرار دادم جالبه ما با پراب و بدون پراب به نقاط خوبی دست یافتیم اما متاسفانه در زمینه عمق زنی با خطا های زیادی واجه هستیم مثلا در مکانی حدود 4/5 متر حفاری کرده ایم که روی این مکان بدون پراب 10 تن قیچی داشتم و با پراب به 120 کیلو تبدیل شد البته این مکان طبق یک نسخه خطی بود و در محله ی یهودی ها قرار داشت
لزا از اساتید محترم خواهشمندم روشی غیر از حرکت به عقب را برای عمق زنی معرفی کنند زیرا این روش برای قبر شاید کاربرد داشته باشد برای عمق های بالا این روش در هرصورت روی 2 تا 3 متر باز می شود و اپراتور را به اشتباه می اندازد
مرسی منتظر جواب شما اساتید هستم

سلام. اولا سعی کنید مکمل رو بسازید و با اون هم تست کنید.
در مورد عمق گیری روش دیگه به این صورت هست که شما وقتی حجمی رو مشخص کردید اول 35رو خاموش میکنیدواز یک طرف حجم به بیرون حرکت کنیدو دوباره انتن ها یه جا قیچی میشن. فاصله این دو قیچی میشه عمق شما. فقط باید مسیر حرکتتون شیب نداشته باشه.

سه شنبه 20 آبان1393 - 12:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام . وقتی که با ترانس پراپ زدیم بهتر از فرکانسهای بالا استفاده کنیم یا پایین؟

سه شنبه 20 آبان1393 - 12:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza68 نوشته است:

اقا رضا بهتره که چند فرکانس رو تست کنید. از بالا به پایین. مثلا با 612شروع کنید و تا فرکانسهای زیر 50برسید.

سه شنبه 20 آبان1393 - 12:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
saeeed60h نوشته است:
reza68 نوشته است:

اقا رضا بهتره که چند فرکانس رو تست کنید. از بالا به پایین. مثلا با 612شروع کنید و تا فرکانسهای زیر 50برسید.

ممنون استاد سعید

سه شنبه 20 آبان1393 - 12:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 44 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure