اینجا لازم میدونم این بحث رو دقیقا مو شکافی کنم که به قول دوستان ذره ای شک و ابهاماتی وجود نداشته باشه
دوستانی که میفرمایند این دستگاه رو شرکت لورنز نمیفروشه و دیگه تولید نمیشه لازمه بدونن که شرکت لورنز به هیچ وجه مستقیما دستگاه رو نمیفروشه و فقط میتوان از نمایندگیها تهیه کرد و در حال حاضر هم اگر کسی بخواد میتونه تهیه کنه که یکی از این نمایندگیها تو شهر کلن آلمان هست که اگه توجه کرده باشید با دو فایل pdf تو همین تاپیک آدرس و مشخصات و قیمت رو هم ضمیمه کردم
قیمت این دستگاه تو کشورهای اروپایی 5200 یورو هست و برای ارسال ( صادرات ) به خارج اروپا 19 در صد مالیات کم میشه و 390 یوروو بابت حمل و نقل و بیمه و گمرکی به اون رقم اضافه میشه
من فکر میکنم دوستان کم لطفی میکنن و دقیقا فایل pdf رو نمیخونن و یا به زبان انگلیسی تسلط کامل ندارن
توجه داشته باشید روبروی هر قطعه و یا دستگاه الکترونیکی اصلی دو تا قیمت وجود داره که یکی از قیمتها برای صادرات و دیگری 19 درصد بالاتر برای استفاده در کشورهای اروپایی هست
مثلا برای پک اصلی دستگاه لورنز که یه لوپ 35 دوبل و یه لوپ یک در یک داره و لوازم جانبی قیمت 4370 یوروو و قیمت کابل 12 متری 261 یوروو برای صادرات به خارج از اروپا ذکر شده ( مجموعا 4631 یوروو ) که به این مبلغ بابت هزینه صادرات 390 یوروو اضافه میشه ( 4631+390 =5021یوروو )
با قیمت امروز یورو 4085 تومان ( 5021*4085= تقریبا 20.500.000 تومان )
"""" توجه """"
اگر شما از دبی و یا ترکیه و یا نمایندگیهای خارج از اروپا قیمت بگیرید 5200 یورو و کابل 12 متری 310 یوروو مقطوع است
حالا میریم سراغ حواله زدن برای شرکت فروشنده که از ایران باید توسط صرافی ها انجام بگیره که این مبلغ بین 2 درصد تا 3.50 درصد بایت کارمزد دریافت هزینه داره یعنی به طور متوسط تقریبا 150 یوروو ( تقریبا ششصد هزار تومان )
حالا نفری رو باید داشته باشید که خارج از ایران آدرس p. o . box داشته باشه و مقیم اون کشور ثالث باشه ( مثلا ترکیه . دبی . عراق . و کشورهای همسایه ) که به عنوان خریدار معرفی بشه و گیرنه اصلی به حساب بیاد ( به هیچ عنوان به علت تحریم اروپا به ایران ارسال نمیکنن )
از اینجا به بعد تازه مشگل اصلی پررنگتر میشه که کسی باید بتونه این دستگاه رو براتون بیاره ایران و تحویل بده " شاید کسی گیر بیاد که سلام و صلواتی براتون اینکار رو انجام بده ولی طبق اطلاعاتی که من در جریان هستم از شش میلیون تا ده میلیون برای اینکار هزینه میگیرن
خب حالا این وسط دلال بازی کجا بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این قیمتهایی که در بالا ذکر شده فکر نمیکنم پایین تر بشه تهیه کرد و دلال این وسط نقشی نداره چون همه کار رو خودتون دارید انجام میدید
این توضیحات فقط برای دستگاه لورنز اورجینال و اصل و دارای سه سال گارانتی هست
در ضمن من نه میتونم خودم بخرم و نه فروشنده و نه درصد بگیر از لورنز "
در مورد مدار الکترونیکی این دستگاه هم چون سر رشته ای ندارم اظهار نظر نمیکنم و نمیتونم مقایسه ای با دیگر دستگاه ها انجام بدم چون نه اطلاعاتی دارم و در ضمن تاپیک مربوط به لورنز z1 بوده
این توضیحات رو دادم برای افرادی که واقعا میخوان دنبال خرید اورجینال این دستگاه باشن و دنبال پرتقال فروش نباشن که آخر کار جای پرتقال نارنج بهشون بندازن