انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:12pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 574 , 575 , 576 , 577 , 578 , 579 , 580 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام، دوتا باطری 12 ولتی اسیدی که سری شدنه رو چطوری همزمان میشه شارژشون کرد؟اگر اداپتور 12 ولتی باشه بهتره.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

پنج شنبه 22 آبان1393 - 5:52pm

hamedkk نوشته است:
bina جان نتایج تست ها خدمت شما

لوپ 45 :
فیبر مسی 12 در 12 توی 90 سانتی با بوق خوب
سینی استیل 30 سانتی توی 1.5 متری با بوق قوی
سکه 500 تومنی تو 35 سانتی زیر خاک با بوق قوی

لوپ 110 در 110 با کابل فرمان 10 در 75

سینی استیل 30 سانتی توی 2 متری با بوق
فیبر مسی 12 در 12 توی 1.5 متری با بوق نسبتا خوب

شرایط تست هم به این صورت بود که یک دیواره از خاک بکر که توسط بیل مکانیکی برای احداث ساختمان تو خارج شهر گودبرداری شده بود برای تست استفاده شد . دوستان تی ال واقعا سیستم خوبیه . تنها اگر مشکل سرعت سنس اون درست بشه دیگه حرف نداره . شک نکنین .

سلام دوستان
وقت همگی بخیر
راستش من میخوام این مدار رو بسازم قبلا هم چند تا دیگه مدار ساختم و مشکلی تو مونتاژ مدار ندارم
خواستم از اقا hamedkk بپرسم که کدام مدار رو ساخته چون تو صفحه اول دو تا مدار گذاشته شده که یکی مال اقا حمیده و اون یکی مال جناب کاوشگر
راستش من سر در گم شدم چون خیلیا از مدار ایراد گرفتن و من نمیدانم که کدام مدار که تو سایت هست درسته و مشکلی نداره
اگه میشه اقا حامد لطف کنید بگید که کدام نسخه پی سی بی رو ساختین
و در ضمن لطف کنید بفرمایید که تغییری در مدار ایجاد کردید یا نه؟
و مداری که ساختید بار اول کار کرد یا مشکل داشت و برطرفش کردید؟
ممنون میشم.با تشکر. :-H :-H :-H :-H

پنج شنبه 22 آبان1393 - 7:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان قبل از هر چیزی سعی کنید ولتاژ مدار رو روگوله کنید بعد به مدار بدید و دوم اینکه اگه مدار شما به هر دلیلی گاز خورد قطعه عوض نکنید :D به دو دلیل علت گاز خوردن وجود دارد 1- یا باطری شما خراب شده دیگه کارایی لازم رو نداره 2-یا اینکه باطری شما خوب شارژ نشده مثلا اگه از 18 ولت برای مدار استفاده میکنید شما اگه دو سر باطری رو با اهمتر تست کنید در ظاهر همون 18 ولت رو نشون میده ولی جریانی وجود نداره تا مدار رو خوب راه اندازی کنه پس سعی کنید باطری خود را فول شارژ کنید. و برای اینکه بدانید چه موقع ولتاژ باطری شما افت میکنه از مدار مهنس حمید و بارگراف برای تنظیم دقیق دلتاژ باطری استفاده کنید. مثلا وقتی باطری 12ولتسری شده با 6 ولت فول شارژ کنید شما تو خروجی 19.4 ولت رو دارید و وقتی ولتاژ افت کنه مدار تی ال تا 16 ولت هم به خوبی جواب میده ولی زیر 16 ولت شروع به گاز خوردن میکنه که من بارگراف رو فول روی 19.4 ولت تنظیم کردم و تو حالت افت ولتاژ رو 16 ولت که دیگه اخطار میده باید مدار شارژ بشه.مثلا اگه ولتاژ رو 17.5 ولت باشه بارگراف روی وسط هستش در ضمن سعی کنید از میتر عقربه ای برای مدار خود استفاده کنید lcd جنبه نمایشی داره و هم جریان مصرف میکنه باطری شما زودتر خالی میشه موفق باشید :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 22 آبان1393 - 1:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حامد نتایج شما خوب هست برای افزایش سرعت سنس شما اون پتانسیومتر 50 کیلو رو به ١٠٠ کیلو تغییر بده و از نوع تنظیمش کن سرعت سنس خیلی خوب میشه

جمعه 22 آبان1393 - 2:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان مدار من با 18 ولت کار میکنه برای شما دوتا فیلم گذاشتم یکی زمانی که ولتاژ به 16 ولت میرسه که مدار درحال گاز خوردن هستش که تو بارگراف هم مشخصه افت ولتاژ دارم باید شارژ کنم اون یکی هم که شارژ فول هستش بارگراف هم ولتاژ باطری رو فول نشون میده و هیچ گازی نمی خوره در ضمن زمانی که ولتاژ باطری از 19.4 ولت به 16ولت افت پیدا کنه در حالت بدون لوپ تا 20 ساعت طول میکشه که بارگراف دو نه به دونه پایین میاد مثلا بعد از 7 ساعت چند تا خونه کم میشه یا بعد از یک ساعت یه خونه کم میشه موفق باشید
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=0b318b667135db1cc8fe2814aa7178cd

جمعه 22 آبان1393 - 2:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی دوستان اگه مدار تی ال با 12 ولت کار کنه هیچ مشکلی نداره فقط تا حدود 10 درصد عمق کم میکنه به نظر شخص بنده از باطری 24 ولت استفاده کنید دو تا 12 ولت بعدش با رگولاتور 15 ولت تثبیت کنید بعد بدید به مدار که خیلی عالی میشه منظور من اون رگولاتور داخل 7915 نیستش اون بذارید باشه یا درش بیارید فرقی نداره دیگه ولتاژ از قبل داره رگوله میشه که البته برای تمام بخش مدار رگوله میشه و ثباتش فوق العاده عالی میشه و دیگه به هیچ عنوان عمق کم نمیکنه علت عمق کم کمردن برای دوستان همین افت ولتاژ هستش که با این روش 100 درصد برطرف میشه روشش هم که گفتم اول رگوله کنید بعد با بارگراف ولتاژ مدار رو تحت کنترل خود دربیارید اگه عمق کم کرد هر چی دوست داشتید به من تو خصوصی بگید :D موفق باشید @};-

جمعه 22 آبان1393 - 2:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
مدار من با 4013 سنس نداره ولی با 4011 با همون حالتی که گفتم سنس داره من مدار کاوشگر رو مونتاژ کردم اگه ممکنه راهنمایی کنین
مرتضی پاشایی هم به خاطره ها پیوست روحش شاد و یادش گرامی باد.یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون مینویسم توخوابه.......

جمعه 23 آبان1393 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدجان لطفا فىلم رو توی پيگوفايل آپ کن

جمعه 23 آبان1393 - 2:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اساتید محترم ضمن عرض خسته نباشید و تشکر از تلاشهای شما . همانطور که خودتان بهتر از بنده واقف هستید . در این مدار "تغذیه " خیلی مهم بوده و به عدم گاز خوری ، برد بالاتر و ثبات کاری کمک شایانی میکند . پس ثبات ولتاژ و توانایی پاسگویی باطری به نیاز مدار در اوج پالسها ، بسیار حائز اهمیت میباشد . سوالی که از اساتید دارم این هست آیا استفاده از 5 سل باطری لیتیومی ( 3000mah)که ( 5*3.7=18.5ولت) گزینه مناسبی هست ؟
یادآوری . باطریهای لیتیومی ( تاریخ مصرف دار) دارای مقاومت داخلی کمتری نسبت به باتریهای اسیدی هستند.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 23 آبان1393 - 2:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jacknt نوشته است:
hamedkk نوشته است:
bina جان نتایج تست ها خدمت شما

لوپ 45 :
فیبر مسی 12 در 12 توی 90 سانتی با بوق خوب
سینی استیل 30 سانتی توی 1.5 متری با بوق قوی
سکه 500 تومنی تو 35 سانتی زیر خاک با بوق قوی

لوپ 110 در 110 با کابل فرمان 10 در 75

سینی استیل 30 سانتی توی 2 متری با بوق
فیبر مسی 12 در 12 توی 1.5 متری با بوق نسبتا خوب

شرایط تست هم به این صورت بود که یک دیواره از خاک بکر که توسط بیل مکانیکی برای احداث ساختمان تو خارج شهر گودبرداری شده بود برای تست استفاده شد . دوستان تی ال واقعا سیستم خوبیه . تنها اگر مشکل سرعت سنس اون درست بشه دیگه حرف نداره . شک نکنین .

سلام دوستان
وقت همگی بخیر
راستش من میخوام این مدار رو بسازم قبلا هم چند تا دیگه مدار ساختم و مشکلی تو مونتاژ مدار ندارم
خواستم از اقا hamedkk بپرسم که کدام مدار رو ساخته چون تو صفحه اول دو تا مدار گذاشته شده که یکی مال اقا حمیده و اون یکی مال جناب کاوشگر
راستش من سر در گم شدم چون خیلیا از مدار ایراد گرفتن و من نمیدانم که کدام مدار که تو سایت هست درسته و مشکلی نداره
اگه میشه اقا حامد لطف کنید بگید که کدام نسخه پی سی بی رو ساختین
و در ضمن لطف کنید بفرمایید که تغییری در مدار ایجاد کردید یا نه؟
و مداری که ساختید بار اول کار کرد یا مشکل داشت و برطرفش کردید؟
ممنون میشم.با تشکر. :-H :-H :-H :-H

دوست عزیز من تو چند صفحه قبل اطلاعات ساخت و اینکه از کدوم پی سی بی استفاده کردم رو گذاشتم. عکس هم گذاشتم که ببینین. مدار من تو اولین استارت راه افتاد و بدون هیچ مشکلی داره با قدرت کار میکنه. تی ال رو اگر خوب بسازین و نکات گفته شده تا الان رو رعایت کنین بسیار راضی خواهید بود ازش.

جمعه 23 آبان1393 - 2:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 574 , 575 , 576 , 577 , 578 , 579 , 580 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 182 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure