نویسنده |
پیغام |
shayan666666
کاربر فعال
|
اگه با ترانس استفاده کنید فقد شعاع دور پراپ باردار میشه ولی اگه ترانسو حذف کنید وسیم خروجی از امپیلی رو به یک فرستنده رادییویی که داخل خاک نفوذ داره وسل کنید شعاع و عمق بیشتری میزنه .همین اف پی ال 35 فرکانس سوار بر امواج رادییویی کار میکنه
|
شنبه 24 آبان1393 - 7:00pm |
|
|
shayan666666
کاربر فعال
|
اگه میخایین اف پی ال رو تست کنید. w رو روی صفر قرار بدین و ولوم قدرت رو روی اخر و فیش رو به دستگاه وصل کنید که در هوا معلق باشن وروی مد ازاد بذارید حالا یک رادیو تهیه کنید و روی موج fm بگردید وبا تتغییر فرکانس نوع صدای خروجی از اف پی ال رو بر روی رادییو میشنوید حتی تا فاصله ده متر
|
شنبه 24 آبان1393 - 7:14pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
shayan666666 نوشته است: اگه با ترانس استفاده کنید فقد شعاع دور پراپ باردار میشه ولی اگه ترانسو حذف کنید وسیم خروجی از امپیلی رو به یک فرستنده رادییویی که داخل خاک نفوذ داره وسل کنید شعاع و عمق بیشتری میزنه .همین اف پی ال 35 فرکانس سوار بر امواج رادییویی کار میکنه سلام. دوست عزیز در مورد 35که اشتباه میکنید. میمونه روش مدولاسیون اف ام که فکر نکنم به علت فرکانس در حد مگا هرتز تو زمین نفوذ کنه. اگه عملی تستی کردید نتیجه رو بگید. در مورد نفوذفرکانسها هم هر چی فرکانس پایینتر باشه نفوذبیشتری داره.
|
شنبه 24 آبان1393 - 7:38pm |
|
|
shayan666666
کاربر فعال
|
یک بار با اف پی ال. روی رادییو تست کنید میفهمید چی میگم از پشت دیوار هم تست کنید
|
شنبه 24 آبان1393 - 7:49pm |
|
|
master
|
باسلام و درود بر همه ی کار بران محترم اینجانب با توجه به تکمیل شدن مکمل ردیاب تجربه ای کسب کردم که شاید به کمک دوستان بیاد . چند روز قبل خدمت یک مجموعه از انسانهای کاربلد و مهم بودم . این مجموعه در باغ دوهزار متری خود جام نقره ای که بسیار قدمت داشت برای تست دستگاهای مختلف دفن کرده بودند . بنده ابتدا دستگاه را بدون مکمل روشن کردم . مکانی رو قیچی کردم با وزن نجومی یک تن . که برای خودم هم جای سوال داشت . با واکنش بسیار تلخ مجموعه مواجه شدم که عنوان کردن اینجا مکان مورد نظر ما نیست . بنده سپس مکمل را روشن کردم . به محض روشن کردن دستگاه داستان عوض شد . ظرف کمتر از یک دقیقه مکانی را با فاصله 6 متری از نقطه اول قیچی کردم با وزن نیم کیلو و عمق یک متر . سر جا ایستادم و اعلام کردم مکان دقیق شما اینجاست . همه شروع به دست زدن کردن و اعلام کردن که هم مکان هم وزن هم عمق درسته . کار به بقیه اتفاقات ندارم . فقط خواستم بگم که مکمل فوق العاده هست . و خیلی خوشحال هستم چون اعتقاد دارم که هر لحظه امکان موفقیت هست . با تشکر از آقا حمید . آقا مجتبی . و البته در مورد مکمل از آقا سعید کمال تشکر را دارم .
|
شنبه 24 آبان1393 - 9:20pm |
|
|
shayan666666
کاربر فعال
|
اگه درست شنیده باشم ایول دارین .از چه مصافتی رهگیری گردین
|
شنبه 24 آبان1393 - 9:59pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان این مستر همانی هست که زحمت درست کردن کلیپ ردیاب 35 رو گرفته و تو فروشگاه موجوده اکثرا هم دانلود کردین دیشب بهم گفت گفتم یه لطف دیگه هم برام بکن این موضوع رو برو توقسمت مکمل توضیح بده و تجربیات خودتون رو اونجا اعلام کنید تا دوستان هم بهرمند شوند البته دوستان دیگه هم تلفنی بهم تبریک گفتند و هدفهای بزرگی رو با این ردیاب و مکمل زدند و گفتند از نظر امنیتی اعلام نکن . تلفن من هم چند وقته تحت کنترله یکی ازدوستان بهم اعلام کرد که شماره تو حتما عوض کن خواستم بگم از دوستانی که شماره منو دارند سعی کنن با من تماس نگیرن همینجا خصوصی بدن من پاسخ میدم درخواست دستگاه هم دارین به هر دلیلی شده تا برام اتقاقی نیافتاده براشون میفرستم . منکه دلمو زدم به دریا خیلی وقته تا ببینم خدا چی میخواد .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
شنبه 24 آبان1393 - 10:22pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
شنبه 24 آبان1393 - 11:53pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
منم جا داره از اقا سعید بابت این طرح ازش تشکر کنم من چند شب پیش رفتم جای واسه ردیابی که با ۳۵ خالی با فرکانس ۱۶۵.۳ من رو حدود ۵۰ متر کشوند و بعد از انجام تستها نقره و طلا و مفرق شد یک تن و برنج ۲۵۰ کیلو و حجم فضای خالی شد ۳&۳ که بعد از وصل کردن مکمل با پراب شد یک کانال به عرض یک متر که میرفت به سمت تپه به نظر من اون وزنها و اون حجم بخاطر تجمع گازی بود که در اونجا بود و من رو کشوند درضمن با ۳۵ متراژ شد ۴ متر و با مکمل شد ۶ متر
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 24 آبان1393 - 12:36am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
من هم جا داره از آقا سعید تشکر ویژه ای کنم با راهنمایی ایشان یه مشکلی برا حذف کننده من افتاده بود که انشاالله را افتاده , سعید جان ممنونم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 24 آبان1393 - 2:20am |
|
|
|