انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:58pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 578 , 579 , 580 , 581 , 582 , 583 , 584 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت همه دوستان و اساتید:
تا الان نه دستگاهی مونتاژ کرده ام و مدت زیادی هم نیست که اومدم توی این انجمن مهندس حمید و اقا مهدی گل میدونند.
چند نصیحت از برادر کوچیکترتان در خصوص کسانیکه در اطلاعات دادن خسیس هستند متاسفانه خیلی از ما ایرانی ها اینجوری هستیم ! :-?
دستانی که برای کمک بالا میروند پاکتر از دستانیست که برای دعا بالا میروند(کورش کبیر)
کسانی که خسیس هستند مطمین باشید در زندگی به جایی نمیرسند و اگر هم برسند کوتاه مدت خواهد بود.
[b]اکثرا ادم های کم تجربه دوست ندارند تجربه در اختیار دیگران قرار بدهند چون با یادگرفتن چند موضوع فکر می کنند الان دیگه علامه دهر هستند![/b]
اگر کسی هم دوست نداره تجربه در اختیار دیگران بگذاره اصرار نکنید( شایدیک چیزی گفته الان توش مانده !!! :D ) پس به احتمال زیاد وجود خارجی نداره! :p

یکشنبه 25 آبان1393 - 7:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کورش کبیر نه کورش بزرگ

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

یکشنبه 25 آبان1393 - 8:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ahoora94 نوشته است:
کورش کبیر نه کورش بزرگ

دوست عزیز جهت آگاهی شما کبیر یک واژه تازی و بیگانه هستش. ایشون به درستی از واژه بزرگ استفاده کردن @};-

یکشنبه 25 آبان1393 - 9:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedkk نوشته است:
ahoora94 نوشته است:
کورش کبیر نه کورش بزرگ

دوست عزیز جهت آگاهی شما کبیر یک واژه تازی و بیگانه هستش. ایشون به درستی از واژه بزرگ استفاده کردن @};-

................................................................
سلام دوست عزیز : برای اینکه نظم اینجا بهم نخوره بهت پیغام خصوصی دادم و گفتم :
سلام اقای اهورا خوبی . داداش منظورت را نگرفتم اگر اشتباه نوشته ام لطفا بگو درستش کنم با تشکر
موفق باشید @};-
.......................................................................................................
ولی شما با یک اسم کاربری دیگه اومدید و صحبت خودتان را تصدیق کردید !!!!
داداش گلم اول اینکه خصوصی می گفتید بهتر بود. دوم اینکه کبیر و بزرگ هر دو صفت هستند اما تفاوتشان:
"بزرگ برای اجسام هم بکار میرود ولی کبیر برای شخص و موجود زنده بیشتر بکار میرود"
شما منظور را گرفته باشید کافیست.با تشکر @};-
عزیز دل برادر در ضمن زبان فارسی پر از کلمات بیگانه است بیشتر نگران اقتصاد باشید تا ادبیات !

آخرین بار توسط amiri11 در یکشنبه 25 آبان1393 - 10:23pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 25 آبان1393 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان نزارید انجمن از بحث علمی فاصله بگیره با تشکر

یکشنبه 25 آبان1393 - 10:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا تو رو خدا ول کنید این حرفها رو ایشون رو همون داداش کروش هم خطاب کنید راضیند :D من از طرف ایشون وکیل ;;)

بچسبید به مدار :-B

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 25 آبان1393 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
آقا تو رو خدا ول کنید این حرفها رو ایشون رو همون داداش کروش هم خطاب کنید راضیند :D من از طرف ایشون وکیل ;;)

بچسبید به مدار :-B

امیری جان من فقط همین یه نام کاربری رو دارم
برای شخصی به اون بزرگی از واژه کبیر استفاده کردن اشتباس
شما این یه کلمه رو درست کن

داداش کاوشگر شما کی وکالتت رو گرفتی؟ :D

منم دارم رو مدار جدید تی ال کار میکنم اگه تونستم یه جواب بهتر بگیرم حتما اینجا به اشتراک میزارم ;)

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

یکشنبه 25 آبان1393 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خاطرم باشه اقای enigma حدود 30 یا 40 صفحه قبل pcb رو گذاشتن

در ثانی مگه مشکل ما pcb هست ؟ نه والله

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

یکشنبه 25 آبان1393 - 10:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام.اگه با کپی کردن یک فایل و چاپ اون واسه ساخت pcb و لحیم کردن چند قطعه کسی بخواد ادعای نخبگی داشته باشه باید افسوس خورد بحالش.دوستانیی که از جزئیات باخبر نیستن لطفا اظهار نظر نکنن تا این وسط کسی ضرر نکنه.جدا جای تاسف داره این قضاوتها.اگه واسه تبلیغ یا هر چیز دیگه ای بود اصلا همون pcb که گذاشتم رو نمیزاشتم چون نیازی به تشکر یا تعریف و تمجید کسی ندارم.هر کاری که تا بحال انجام دادم واسه پیشرفت همه بوده.

یکشنبه 25 آبان1393 - 11:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

enigma نوشته است:
با سلام.اگه با کپی کردن یک فایل و چاپ اون واسه ساخت pcb و لحیم کردن چند قطعه کسی بخواد ادعای نخبگی داشته باشه باید افسوس خورد بحالش.دوستانیی که از جزئیات باخبر نیستن لطفا اظهار نظر نکنن تا این وسط کسی ضرر نکنه.جدا جای تاسف داره این قضاوتها.اگه واسه تبلیغ یا هر چیز دیگه ای بود اصلا همون pcb که گذاشتم رو نمیزاشتم چون نیازی به تشکر یا تعریف و تمجید کسی ندارم.هر کاری که تا بحال انجام دادم واسه پیشرفت همه بوده.

................................................................................
اقا انگیما سلام خسته نباشید : شرمنده اگر چیزی گفته شده کلی بوده و منظور فرد خاصی نبوده به هر حال اگر ازرده خاطر شده اید من معذرت می خواهم ولی بخدا منظور شما نبوده اید اگر تایپیک 12 رگلاتوره را بخوانید انجا هم در مورد این خسیس بازی ها صحبت شد و در کل خدای نکرده منظور شخص خاصی نیست. با تشکر و سپاس از زحمت همه دوستان @};-

یکشنبه 25 آبان1393 - 11:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 578 , 579 , 580 , 581 , 582 , 583 , 584 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , mahbob1363 و 141 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure