انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 11:08pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 581 , 582 , 583 , 584 , 585 , 586 , 587 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

enigma جان سلیقه شما که هزار ماشااله داره .
لطفا توضیحاتی راجع به اون LCD هم بفرمایید.
enigma جان شما با این همه سلیقه حتما لوپ و بازوهای جالبی هم ساختید از اونا هم چند تا عکس واسمون UP کنید .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 27 آبان1393 - 1:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

nima59 نوشته است:
درود به دوستان عزیز خسته نباشید من هم بعدازمطالعه این چندصد پست مدار رو ساختم بدک نشد بالوپ60 النگوی سایز بچگانه روتا70 میزنه تنها مشکل فعلن کمی گاز خوردن که احتمالن ازباطری باشه دارم روش کار میکم ...متاسفانه کسی که مداررو توسایت گذاشت فقط قسط رفع اشکالات مدار توسط دیگران وفروش داشت واززحمات تک تک دوستان سوع استفاده میکنه متاسفانه ایشون رومیشناسم..

تویه صحبت کردنتون متوجه باشید که چی می گید . نرسیده مدعی نشید .
اینم داشته باش که قسط نه قصد =))

سه شنبه 27 آبان1393 - 3:21pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
استاتید لطفا راهنمایی کنین راهی داره که لوپ شعاع کمی رو بگیره و فقط فرکانس رو به خاک بفرسته؟
بعضی جاهها که محیط بسته هستش وجود بعضی فلزات در اطراف باعث مشکل میشه.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 27 آبان1393 - 4:55pm
آواتار کاربر

mrmr16 نوشته است:
nima59 نوشته است:
درود به دوستان عزیز خسته نباشید من هم بعدازمطالعه این چندصد پست مدار رو ساختم بدک نشد بالوپ60 النگوی سایز بچگانه روتا70 میزنه تنها مشکل فعلن کمی گاز خوردن که احتمالن ازباطری باشه دارم روش کار میکم ...متاسفانه کسی که مداررو توسایت گذاشت فقط قسط رفع اشکالات مدار توسط دیگران وفروش داشت واززحمات تک تک دوستان سوع استفاده میکنه متاسفانه ایشون رومیشناسم..

عزیز جان شما چرا بهت بر خورده نکنه شما بودی که مداررو گذاشتی .ضمنن شما دبیر فارسی نیستی؟بیشتر دوستان اشتباه املایی دارن شما به اصل موضوع گیر بده داداش :-* :-*

سه شنبه 27 آبان1393 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تعدادی از دوستان مایل هستند که vu متر عقربه ای رو حذف کنند و به جاش از یک lcd استفاده کنند . من پیشنهاد میکنم از یک مدار دیجیتال vu متر lcd دار یا یک صوت سنج استفاده کنند . مثل مدار زیر در سایت
http://www.electronics-lab.com/blog/?p=15115

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 27 آبان1393 - 8:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

nima59 نوشته است:
mrmr16 نوشته است:
nima59 نوشته است:

عزیز جان شما چرا بهت بر خورده نکنه شما بودی که مداررو گذاشتی .ضمنن شما دبیر فارسی نیستی؟بیشتر دوستان اشتباه املایی دارن شما به اصل موضوع گیر بده داداش :-* :-*

نخیر بنده مدار رو نزاشتم .
اگر به شروع کننده تایپیک نگاه کنید و تا اوجایی که یادم میاد مدار رو مدیر محترم سایت آقا حمید گذاشتن و دوستان مثل آقای کاوشگر ، ابی ، رستم ، اسد و..... تا به اینجا رسوندن . و اگر شما تازه از راه رسیدی و با خوندن چندتا پست این مدار رو ساختی در ابتدا به ایشون مدیون هستی . پس متوجه باش که چی صحبت می کنی .
در ضمن اگر تونستی از دوستانی که با گذاشتن وقت و هزینه بسیار مدار رو تا اینجا رسوندن یک تشکر خشک و خالی بکن .
اونم نیازی به دبیر فارسی بودن نیست .

سه شنبه 27 آبان1393 - 8:54pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
1- من مثل شكل زير يكي از خازنهايي كه علامت زدم 2200uf-25v و اون يكي رو 4700uf-50 زدم حالا مدارم اصلا گاز نميخوره اما بردش كم - شده دوستان لطفا راهنمايي كنين مشكل از كجا ميتونه باشه؟
2- توي نرم افزار اسكوپ براي تنظيم فركانس دقيقا چه بايد كرد و كدوم عدد معيار هستش؟ لطفا اساتيد توي عكس راهنمايي كنين.
ياحق
@};-

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

سه شنبه 27 آبان1393 - 9:56pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام مجدد دوستان
من با استفاده از اسكوپ كامپيوتر و پراپها فركانس رو بشرح ذيل تنظيم كردم لطفا راهنمايي كنين كه كارم درسه يا نه؟
1- پراپ من 1 كابل منفي و 2 تا مثبت داره كه منفي رو به مثبت مدار زدم و يكي از كابلها رو به پايه 3 آيسي 555 زدم و طرف ديگه رو كه فيش استريوي 3 قسمتي هست رو به ورودي ميكروفون لپ تاب زدم.
2- توي تصوير كه پايينه فركانس رو روي 110 تنظيم كردم كه هم فركانس و هم شكل موج مشخصه.
3- آيا فركانس 110 براي مدار خوبه يا فركانس ديگه اي تنظيم كنم كه هم نفوذ خوبي در خاك داشته باشه و هم به فلز زرد حساس باشه؟
4- درصد خطاي تنظيم فركانس توي اين نرم افزار چقدره؟
ياحق

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

سه شنبه 27 آبان1393 - 11:34pm
آواتار کاربر

جناب mrmr16جریان روکشش نده .بنده همون اولش به همه دوستان خسته نباشید گفتم دیگه لازم ندونستم اسم بیارم چون همه زحمت میکشن ضمنن دقت کن مدار هنوز به اسم هدایتی توسایته که خود اقای هدایتی به تشخیص اقاحمید اخراج شد زمان نوشتن نمیدونستم دوستانی هستند که اینقدر به نکات مهم دقت میکنن در کل وابده پیله برار .بزار به مدارمون برسیم .اگه اطلاعاتی داری بابت مشکل مدارم راهنمایی کنی ممنون میشم اگه نه لطفن دیگه وقت خودت ومارو نگیرداداش گلم

سه شنبه 27 آبان1393 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
1- من مثل شكل زير يكي از خازنهايي كه علامت زدم 2200uf-25v و اون يكي رو 4700uf-50 زدم حالا مدارم اصلا گاز نميخوره اما بردش كم - شده دوستان لطفا راهنمايي كنين مشكل از كجا ميتونه باشه؟
2- توي نرم افزار اسكوپ براي تنظيم فركانس دقيقا چه بايد كرد و كدوم عدد معيار هستش؟ لطفا اساتيد توي عكس راهنمايي كنين.
ياحق
@};-

سلام دوست عزیز همون که دورش رو خط قرمز کشیدید درسته اون 50 هرتز هم که نوشته شده مال برق خونه هستش مشکلی نداره به محض اینکه پرابها رو زدید فرکانس دقیق نشون میده

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 27 آبان1393 - 2:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 581 , 582 , 583 , 584 , 585 , 586 , 587 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 139 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure