انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 12:24am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 583 , 584 , 585 , 586 , 587 , 588 , 589 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا بینا من با فرکانس زیر100 کار میکنم نه به اجر نه به سفال و نه به ذرات هیچ حساسیتی نداره
اون 2 تا خازن رو شما تو یک رنج وصل کن

چهارشنبه 28 آبان1393 - 7:04pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون ابی عزیز و اهورا جان
1-راستی در مورد تنظیم فرکانس ایا موقع تنظیم حتما باید لوپ وصل باشه یا بدون لوپ هم تنظیم درسته؟
2-دیشب من خواستم فرکانس رو تنظیم کنم خیلی پرش داشت و وقتی مولتی ترن رو به حداقل میرسوندم فرکانس از 206 کمتر نمیشد البته در حالتی که لوپ وصل بود.
3- بخوام بجای پتانسیومتر ولوم معمولی بزارم روی جعبه بهتره ولوم چند کیلو باشه و پایه وسط روی فیبر کدوم میشه؟(منظورم اینه که ترتیب پایه مولتی ترن با ولوم یکیه یا فرق داره؟)
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 29 آبان1393 - 9:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون ابی عزیز و اهورا جان
1-راستی در مورد تنظیم فرکانس ایا موقع تنظیم حتما باید لوپ وصل باشه یا بدون لوپ هم تنظیم درسته؟
2-دیشب من خواستم فرکانس رو تنظیم کنم خیلی پرش داشت و وقتی مولتی ترن رو به حداقل میرسوندم فرکانس از 206 کمتر نمیشد البته در حالتی که لوپ وصل بود.
3- بخوام بجای پتانسیومتر ولوم معمولی بزارم روی جعبه بهتره ولوم چند کیلو باشه و پایه وسط روی فیبر کدوم میشه؟(منظورم اینه که ترتیب پایه مولتی ترن با ولوم یکیه یا فرق داره؟)
یاحق

1- برا تنظیم فرکانس فرقی نداره
2- مولتی ترنی که استفاده کردی خراب شده عوضش کن
3- اگه بخوای از ولوم استفاده کنی اول یه مقاومت با ولوم سری کن که وقتی ولوم رو صفر کردی هم فرکانس برا ارسال داشته باشی و میتونی از ولوم صد کیلو استفاده کنی
برا نصب پایه ها به جای مولتی ترن اگه از ولوم معمولی استفاده کنی مثل همون پتاسیومتر جا بزن ولی اگه میخوای از ولوم 10 دور استفاده کنی پایه 2 که میشه پایه آخری رو به پایه وسط مدار وصل کن و پایه 1 و 3 رو به پایه یک و سه مدار وصل میشه
(ترتیب پایه های مولتی ترن با ولوم معمولی یکیه)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

پنج شنبه 29 آبان1393 - 11:29am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
اهورای عزیز ممنون از راهنمایی شما
من میخوام از ولوم معمولی 100 کیلو استفاده کنم لطفا بگین چه مقاومتی رو باید با ولوم سری کنم ؟ و به کدوم پایه باید بزنم؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 29 آبان1393 - 12:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
اهورای عزیز ممنون از راهنمایی شما
من میخوام از ولوم معمولی 100 کیلو استفاده کنم لطفا بگین چه مقاومتی رو باید با ولوم سری کنم ؟ و به کدوم پایه باید بزنم؟
یاحق

میتونی یه مقاومت ده کیلو با یکی از پایه های ولوم سری کنی و اون مقاومت رو به مدار وصل کنی
ولی شما میتونی از هر مقاومتی استفاده کنی
فک کنم تو مدار شیر محمدی که باز کرده بودم هم ده کیلو زده بود ولی شما کمترین فرکانس کاری رو با فرکانسمتر تنظیم کن و اندازه مقاومتشو بگیر و به جاش یه مقاومت بزن تا بدونی وقتی رو حداقل فرکانس میزاری داری با چه فرکانسی کاوش میکنی

پنج شنبه 29 آبان1393 - 1:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ، امروز من با همسایمون خواستیم قدرت نفوذ tl رو بسنجیم ، بین خونه هامون یه دیوار اجری به طول 9 متر وعرض 1.20 بود که لوپ 45 رو چسبوندم به دیوار واون طرف دیوار یه بشقاب مسی 20در20 رو از دیوار عقب تر بردم یعنی کلا فاصله تا لوپ شد 1.40 سانت رو مثل هلو زد ، تازه توی اون فاصله بشقاب رو تکون که میدادم اصلا تاخیری درسنس نداشتم . خلاصه بگم عجب قدرت نفوذی داره... حالا میخوام با ای سی 3914 یه ویومتر بسازم اگر کسی مداری داره لطفا اینجابزاره .تشکر

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

پنج شنبه 29 آبان1393 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی مبارکه آقا چنگیز

این مدار خدمت شما البته تو قسمت مدارات الکترونیک هم گذاشته بودم
دراین مدار میشه از 3914 یا 3915 یا 3916 استفاده کرد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 29 آبان1393 - 9:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان یکی از بچه‌ها برای من زحمت کشید تی ال را درست کرد. حدود سه ساعت تو بیابان باهاش کار کردم نه عمق کم میکرد و نه اصلا بوغ داشت , فقط یه جا بوغ شدید کشید که اون هم حفاری کردم یه فیلتر روغن تراکتور در آمد تو بیست سانتی . این که میگن برا چاله نمیشه استفاده کرد به نظر من اشتباه هست تو چندتا چاله هم تست کردم اصلا بوغ نزد با این که لوپ حتی به دیواره ها هم تماس داشت , همین جا از لطف ایشان تشکر فراوان دارم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 29 آبان1393 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
سلام دوستان یکی از بچه‌ها برای من زحمت کشید تی ال را درست کرد. حدود سه ساعت تو بیابان باهاش کار کردم نه عمق کم میکرد و نه اصلا بوغ داشت , فقط یه جا بوغ شدید کشید که اون هم حفاری کردم یه فیلتر روغن تراکتور در آمد تو بیست سانتی . این که میگن برا چاله نمیشه استفاده کرد به نظر من اشتباه هست تو چندتا چاله هم تست کردم اصلا بوغ نزد با این که لوپ حتی به دیواره ها هم تماس داشت , همین جا از لطف ایشان تشکر فراوان دارم.

جعفر جان ایشالا که یه بار درست نصیبت بشه داداش
ولی شما دنبال بوق شدید نباش
سعی کن یه هدفن به مدار وصل کنی و اونو توی گوشت بزاری چون تو عمق بالاتر بوق شدید نباید بزنه و صدای بوق ضعیف به گوش میرسه برا همین میگم یه هدفن توی گوشت بزار
لوپ رو هم به صورت خیلی آهسته جابجا کن که چیزی رو اشتباهی رد نکنی

پنج شنبه 29 آبان1393 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا جعفر خوشحال شدم که مدار شما هم مشکل عمق کم کردن رو نداره و تی ال اگه دستگاهش با ثبات کار کنه اگه بوقی که کشید مطمعن باشید که چیزی رو دیده

پنج شنبه 29 آبان1393 - 11:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 583 , 584 , 585 , 586 , 587 , 588 , 589 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg , Google , Majestic12 , sky4030 و 482 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure