نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: سلام دوستان یکی از بچهها برای من زحمت کشید تی ال را درست کرد. حدود سه ساعت تو بیابان باهاش کار کردم نه عمق کم میکرد و نه اصلا بوغ داشت , فقط یه جا بوغ شدید کشید که اون هم حفاری کردم یه فیلتر روغن تراکتور در آمد تو بیست سانتی . این که میگن برا چاله نمیشه استفاده کرد به نظر من اشتباه هست تو چندتا چاله هم تست کردم اصلا بوغ نزد با این که لوپ حتی به دیواره ها هم تماس داشت , همین جا از لطف ایشان تشکر فراوان دارم. حالا جعفر جان خداوکیلی راستش رو بگو فرق بین tl12000 با دیپ مستر شما که 9 میلیون تومان پول دادید چقدر فرق داره کدوم بهتر عمل میکنه جعفر جان اگه تی ال بد هم بود بگو مشکلی نداره فقط نظر خودت رو بگو منتظرم داداش
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 29 آبان1393 - 3:29am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ahoora94 نوشته است: jafar نوشته است: سلام دوستان یکی از بچهها برای من زحمت کشید تی ال را درست کرد. حدود سه ساعت تو بیابان باهاش کار کردم نه عمق کم میکرد و نه اصلا بوغ داشت , فقط یه جا بوغ شدید کشید که اون هم حفاری کردم یه فیلتر روغن تراکتور در آمد تو بیست سانتی . این که میگن برا چاله نمیشه استفاده کرد به نظر من اشتباه هست تو چندتا چاله هم تست کردم اصلا بوغ نزد با این که لوپ حتی به دیواره ها هم تماس داشت , همین جا از لطف ایشان تشکر فراوان دارم. جعفر جان ایشالا که یه بار درست نصیبت بشه داداش ولی شما دنبال بوق شدید نباش سعی کن یه هدفن به مدار وصل کنی و اونو توی گوشت بزاری چون تو عمق بالاتر بوق شدید نباید بزنه و صدای بوق ضعیف به گوش میرسه برا همین میگم یه هدفن توی گوشت بزار لوپ رو هم به صورت خیلی آهسته جابجا کن که چیزی رو اشتباهی رد نکنی افرین اهورا جان این نکات دقیقا خیلی مهم هستند .
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 30 آبان1393 - 3:47am |
|
|
nima59
|
درود بردوستان خسته نباشید ،اسدف جان توخواب وارام نری برار .دمت گرم خیلی زحمت میکشی میشه بفرمایی برای کار روی زمین tlبهتر جواب میده یا12رگلاتور ممنون
|
جمعه 30 آبان1393 - 5:30am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
ahoora94 نوشته است: jafar نوشته است: سلام دوستان یکی از بچهها برای من زحمت کشید تی ال را درست کرد. حدود سه ساعت تو بیابان باهاش کار کردم نه عمق کم میکرد و نه اصلا بوغ داشت , فقط یه جا بوغ شدید کشید که اون هم حفاری کردم یه فیلتر روغن تراکتور در آمد تو بیست سانتی . این که میگن برا چاله نمیشه استفاده کرد به نظر من اشتباه هست تو چندتا چاله هم تست کردم اصلا بوغ نزد با این که لوپ حتی به دیواره ها هم تماس داشت , همین جا از لطف ایشان تشکر فراوان دارم. جعفر جان ایشالا که یه بار درست نصیبت بشه داداش ولی شما دنبال بوق شدید نباش سعی کن یه هدفن به مدار وصل کنی و اونو توی گوشت بزاری چون تو عمق بالاتر بوق شدید نباید بزنه و صدای بوق ضعیف به گوش میرسه برا همین میگم یه هدفن توی گوشت بزار لوپ رو هم به صورت خیلی آهسته جابجا کن که چیزی رو اشتباهی رد نکنی ممنونم دوستان باشه حتما نکات را رعایت میکنم , به نظر من سیستم خوبی هست . محلی هم بیرون رفتم مطمئنا اگه سیستم قبلیم بود خیلی بیشتر بوغ میزد , چون محل تپه هست که هم کوزه شکسته و سنگ زیاد داره روش.اسد جان سیستم خوبیه, خیلی خوبه و یه چیز دیگه با بالا و پایین کردن لپ هم با صدای دسگاه در نمیومد ,مثل سیستم های دیجیتالی بود
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
جمعه 30 آبان1393 - 7:12am |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
جعفر جان دقت کن که درست بالانسش کنی چون اگه درست بالانسش نکنی برات اون عمقی رو که میخوای نمیزنه نکات ریز تو کار با نقطه زن خیلی مهمن
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
جمعه 30 آبان1393 - 8:54am |
|
|
hasano
|
سلام دوستان ای والله ای والله می خواستم برم خرید قطعه گیر کردم ! روی شکل بالایی پنانسومتره پایینی هم پتانسومتره ؟ ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 30 آبان1393 - 2:32pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
این دو تا فقط پتانسیومتر هستن
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
جمعه 30 آبان1393 - 3:36pm |
|
|
hasano
|
ممنون برادر پس اون سه تای پایینی ابی رنگها روشون نوشته 100K پیچ نتظیم دارند اونا هم باید مقامت متغیر باشه درسته ؟ یا اسم دیگه ای دارند ؟
آخرین بار توسط hasano در جمعه 30 آبان1393 - 5:12pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 30 آبان1393 - 4:48pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب کاوشگر، ممنونم از گذاشتن مدارتون.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
جمعه 30 آبان1393 - 5:05pm |
|
|
mohsen90
کاربر فعال
|
سلام ابي جان من به جاي خازن 10پيكو يك خازن 18پيكو گذاشتمومقاومت ورودي 398را 18كيلو گذاشتم ووقتي مداررو تنظيم ميكنم اصلا مدا گاز نمي خوره وبا خاموش وروشن كردن مدار ديگر نيازي به نتظيم دوباره نداره ولي وقتي مدارو داخل جعبه نصب مي كنم مدار گازمي خوره وقدرت دستگاه كم ميشه ضمنن جعبه پلاستيكي هست لطفا راهنماييم كنيد
|
جمعه 30 آبان1393 - 6:29pm |
|
|
|