خوب دوست عزیز مشکل منم همینه
تا کی حفاری بی نتیجه؛ تا کی تلف کردن عمر؛ تا کی تلف کردن هزینه؛ تا کی سرو کله زدن با خطاهایی که قابل حل هستن؛
تا کی؟
عزیزم من اینجام و سعیم اینه که این مشکلات رو حل کنیم!!! با کسی پدرکشتگی ندارم که..!! اتفاقا با همه عزیزان ارتباط خوبی دارم و کوچیک همه تون هم هستم.
اما با کمال تاسف تا میخوایم یه نتیجه بگیریم همه شروع به سفسطه گرایی و تعریف و تمجید الکی و فلسفه بافی و قربون صدقه رفتن و طرفداری بیخود و بیجهت میکنند و آخرشم بدلیل عدم آگاهی و صرفا با دیدن حرفای قلمبه سلمبه ؛ به تقلید صرف روی میارن و رو مسئله مورد نظر سرپوش گذاشته میشود و نتیجه ش هم عدم نتیجه گیری و عدم آگاهی کاربران نسبت به واقعیت موجود میشود.
باید هم منو بابت تند حرف زدن در بعضی مواقع ببخشید چون می بینم که بدلیل عدم آگاهی عزیزان میان طرفداری بیجهت میکنن عصبی میشم.
بهتره به جای تعصب و تعلق خاطر به کس خاصی با دید تیزتر و بازتر به مسئله نگاه کنیم و ببینیم مشکل کجاست و در پی رفع اون بر بیاییم.
اگه هم حس همکاری اینجا وجود ندارد خوب من از همه تون عذر میخوام که دلم میخواد با کسی همکاری کنم و مشکلی رو حل کنم.
اگر کسی دلش نمیخواد مشکلی رو حل کنیم اگر کسی دلش نمیخواد من صحبتی کنم اگر کسی نمیخواد من مشکلات رو بازگو کنم لطفا با صراحت بگید که آقا ما میخوایم با این مشکلات حال کنیم دهنتو ببند چشم من دهنمو می بندم تا بیش از این باعث گمراهی شما عزیزان نشم.
اگر هم دوس داشتید این بار با دلیل میام جلو ولی چشمم آب نمیخوره ؛ تا اینجا فهمیدم که کسی چشم دیدن حقیقت رو نداره و میدونم که این مدارک و دلایل رو بازگو کنم باز همین آش و همین کاسه ست و متاسفانه به جای حل مشکل ؛ مشکلات رو دوچندان خواهد کرد.
خداوندا ما و سرزمین مارا از دروغ و آسیب و گمراهی محفوظ بدار.
در پناه حق