بهرام نوشته است:
سلام قنبری جان قربانت داداش..عرض شود که من تنها مشکل پالسیهارو وجود نازنین 555 نمیدونم چون خیلی چیزای دیگه هم نقش دارن تا یک
پالسی بی ثبات بشه یکیش کیفیت بد قطعات دومیشم خود باطری و سومیش درایور لوپ که جریانکشی بیشتر رو این قسمت هست اینا همه تاثیر دارن ولی شما دستور بده 555 به میکرو تبدیل میکنیم
راستش منم چون دیدم از دو طبقه استفاده شده مدار واسم جالب اومد و واجب دیدم با همکاری هم راش بندازیم من توی انالیز مدار با چندتا تراشه هم اسم امتحان کردم وهمگی جواب میدادن فقط پاسخ فرکانسی وولتاز هاشون متفاوت بود هدف من هم فقط تست سلامت مدار بود که جواب داد من سیستمو کلا گشتم فکر میکنم توی سی دی رایت کردم هست ومیدونم پیداش میکنم خیالت راحت..راستی قنبری جان اون اپتو کوپلری که گفتی با 555 همون طبقه vco میشه ولتاز به فرکانس پس هیچ فرقی با 4046 نداره باور کن درثانی خود 555 به تنهایی خیلی مصرفش بالا هست پس ایده خوبی نیست 4046 عوض کنیم مگه اینکه از میکرو استفاده بشه حالا بازم نظر خودتون فقط اگه امکانش هست یک فیبر خوشکل بزن واسش تا من لیست وپیدا میکنم اگه هم میخوای اول انالیز کنی تو پروتوس من لیست فردا پیدا میکنم وقرار میدم@};-
بهرام جان اگه لیست قطعات بزارید تا مدار اول تو پروتیوس شبیه سازی بشه.بعد براش فیبر بزنیم.در مورد ای سی 4046 حق با شماست چون شاید حساسیتش نسبت به ولتاژهای پایین بهتر باشه.بنده بعدا کاتالوگ می بینم.
فکر کنم یکی دو تا از قطعات باید عوض بشن و قسمت هایی از مدار نیاز به اصلاح داره .مثلا قسمت تاخیر مدار که با ای سی 4093,ANDطراحی شده رو میشه با 4538 یا هر ای سی مونواستابل دیگر طراحی کرد.
به نظر بنده دو حالت وجود دارد یا مدار کلا انالوگ باشه.......یا کلا مدار دیجیتالش کنیم
در مورد حالت دوم بنده واقعا وقتش رو ندارم براش برنامه نویسی کنم.ولی اگه مدار انالوگش خوب از اب در اومد میشه بعدا از روی مدار برنامه نویسی کرد.وقسمت عظیمی از کارهارو به میکرو سپرد.
فعلا منتظر لیست قطعات هستم.یا حق