نویسنده |
پیغام |
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام ، ایا ای سی 4013 مشابهی داره ؟؟
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
چهارشنبه 12 آذر1393 - 3:29pm |
|
|
shahab454545
کاربر فعال
|
ebi-gold نوشته است: اقا شهاب مبارکه مشکل گاز خوردن امکان داره از ولوم های شما هم باشه سعی کن از ولوم های جنس خوب استفاده کنی و ریگلاتورهای 7915 رو هیت سنگ مناسب ببند و از باطری فول شارز 18 ولت استفاده کن ممنونم اقا ابی باطری فول شارژه ولی 7915ها چون داغ نمیشن هیت سینگ نبستم به نظرتان نیازه ببندم ؟؟ اقا ابی شما مدارم ودیدین نیاز به تعویض خازن های ظرفیت بالا هست؟
|
چهارشنبه 12 آذر1393 - 5:42pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا چنگیز آیسی 4013 یک آیسی cmos هست و فکر کنم به جاش از 4011 هم میشه استفاده کرد
|
چهارشنبه 12 آذر1393 - 5:43pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
آقا شهاب شما اولین مشکلت از ولوم هاست به نظر من من دیروز یک تی ال مونتاز کردم و برای تست از یک آیسی 555 معمولی استفاده کردم و در حالتی که مدار روی آستانه بود وقتی دستم رو نزدیک این آیسی میبردم مدار صداش کم کم در میومد که چسب حرارتی رو برای تست ریختم روی ایسی و کامل پوشوندمش دیگه با نزدیک کردن دست به آیسی صدای مدار در نیومد و یک تست دیگه هم با ایسی 555 جنس خوب کردم که روش نوشته بود A555 که پایه های این ایسی نسبت به معمولی کلفت تر بود که با این ایسی تست کردم و دستمو نزدیکش هم بردم صدای مدار در نمیو مد این تستی بود که من انجام دادم و برای دوستان گفتم تا یک تستی هم بکنن بد نیست
|
چهارشنبه 12 آذر1393 - 5:49pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: اقا چنگیز آیسی 4013 یک آیسی cmos هست و فکر کنم به جاش از 4011 هم میشه استفاده کرد بله الان4011 داشتم وزدم، بعد از یک ساعت روشن بودن دستگاه ثباتش 10 برابر بهترشد وعقربه میتر حتی یک میلی متر عقب وجلوتر نرفت . ولی حیف که خیلی کم سنس میکنه. اگر یه ای سی دیگری سراغ دارید بگید ممنون میشم تا تست کنم.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
چهارشنبه 12 آذر1393 - 6:35pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم آقا چنگیز
|
چهارشنبه 12 آذر1393 - 6:47pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
کلاهبردار نوشته است: سلام دوستان من کهیال هستم دوستانی که این مدار رو ساختن و دچار مشکل شدن من بیش از 500 تا از این مدار رو ساختم چیزی که میگم رو اگر انجام بدین مطمن باشید تو بهترین شرایط ازش میتونید استفاده کنید!!! کهیال عزیز سلام . همچنان که نظاره گر هستید دوستان و اساتید بزرگی برای این مدار زحمت کشیدند و هر روز دارن تجربیات خوبشونو در اختیار دوستان قرار میدن و اونارو راهنمایی میکنند . لطفا شما هم لطف بفرمایید و تحلیل خود را در رابطه با این مدار بیان فرموده و بفرمایید بر اساس تجارب شما چه تغییری میتونه به عملکرد بهتر مدار کمک کنه .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 12 آذر1393 - 9:10pm |
|
|
پادمهر
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:16am پست: 160 محل اقامت: البرز
|
hoshyar191 نوشته است: کلاهبردار نوشته است: سلام دوستان من کهیال هستم دوستانی که این مدار رو ساختن و دچار مشکل شدن من بیش از 500 تا از این مدار رو ساختم چیزی که میگم رو اگر انجام بدین مطمن باشید تو بهترین شرایط ازش میتونید استفاده کنید!!! کهیال عزیز سلام . همچنان که نظاره گر هستید دوستان و اساتید بزرگی برای این مدار زحمت کشیدند و هر روز دارن تجربیات خوبشونو در اختیار دوستان قرار میدن و اونارو راهنمایی میکنند . لطفا شما هم لطف بفرمایید و تحلیل خود را در رابطه با این مدار بیان فرموده و بفرمایید بر اساس تجارب شما چه تغییری میتونه به عملکرد بهتر مدار کمک کنه . سلام دوست عزیز من هم قصدم همینکار بود ولی بهم اجازه ندادن.
|
پنج شنبه 13 آذر1393 - 10:09am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
پادمهر نوشته است: hoshyar191 نوشته است: کلاهبردار نوشته است: سلام دوستان من کهیال هستم دوستانی که این مدار رو ساختن و دچار مشکل شدن من بیش از 500 تا از این مدار رو ساختم چیزی که میگم رو اگر انجام بدین مطمن باشید تو بهترین شرایط ازش میتونید استفاده کنید!!! کهیال عزیز سلام . همچنان که نظاره گر هستید دوستان و اساتید بزرگی برای این مدار زحمت کشیدند و هر روز دارن تجربیات خوبشونو در اختیار دوستان قرار میدن و اونارو راهنمایی میکنند . لطفا شما هم لطف بفرمایید و تحلیل خود را در رابطه با این مدار بیان فرموده و بفرمایید بر اساس تجارب شما چه تغییری میتونه به عملکرد بهتر مدار کمک کنه . سلام دوست عزیز من هم قصدم همینکار بود ولی بهم اجازه ندادن. کهیال جان بفرما دوست من . ما حامی شما هستیم . چه کسی اجازه نداده ؟
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 13 آذر1393 - 12:24pm |
|
|
shahab454545
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
من میخوام لو÷ 1.1 درست کنم فقفط یه سوالی دارم لطفا راهنمایی کنید الان لو÷ 60 سانتی گرد با کابل cat 6 دارم مثلا سینی 30.30 رو از 150 سانت با لو÷ 60 سانتی بگیرم با 1.1 چقدر بیشتر میگیره؟؟
|
پنج شنبه 13 آذر1393 - 6:36pm |
|
|
|