انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:53am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 610 , 611 , 612 , 613 , 614 , 615 , 616 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوست عزیز
من هم قصدم همینکار بود ولی بهم اجازه ندادن.[/quote]
...............................................................
کهیال جان بفرما دوست من .
ما حامی شما هستیم .
چه کسی اجازه نداده ؟[/quote]
..........................................................................
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید: کهیال جان تا جاییکه من اطلاع دارم اقا مهدی و دیگر دوستان همه استقبال می کنند. لطفا نظریات خودتان را برای بهبود مدار بیان بفرمایید تا برای همه مشخص بشه کی مزاحم میشه . با تشکر @};-

همچنین اظهار نظر کردن و نوشتن مطلب علمی در سایت فکر نکنم نیاز به اجازه داشته باشه.مطلب مفیدی باشد همه برادران استقبال و قدردانی می کنند خصوصا مسولین محترم سایت

پنج شنبه 13 آذر1393 - 8:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
..............................................................
کهیال جان بفرما دوست من .
ما حامی شما هستیم .
چه کسی اجازه نداده ؟[/quote]
..........................................................................
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید: کهیال جان تا جاییکه من اطلاع دارم اقا مهدی و دیگر دوستان همه استقبال می کنند. لطفا نظریات خودتان را برای بهبود مدار بیان بفرمایید تا برای همه مشخص بشه کی مزاحم میشه . با تشکر @};-

همچنین اظهار نظر کردن و نوشتن مطلب علمی در سایت فکر نکنم نیاز به اجازه داشته باشه.مطلب مفیدی باشد همه برادران استقبال و قدردانی می کنند خصوصا مسولین محترم سایت[/quote]

سلام به همه دوستان و از اینکه به من لطف دارین از شما ممنونم @};-
اول اینکه دوستی گفته بود بجای آی سی 4013 ای سی 4011 میشه استفاده کرد اشتباه لپی بوده ;)
چون آی سی 4013 یک فلیپ فلپ هست و 4011 گیت nand!!!
و اینکه اکثرا با عدم ثبات مشکل دارن خوب یه مسله طبیعیه و چون اساس و بنیان این طرح آنالوگه فقط میشه این نقص رو کمتر کرد و نه بطور کامل رفعش کرد.

پنج شنبه 13 آذر1393 - 9:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کهیال جان درسته که بی ثباتی ناشی از آنالوگ بودن مداره ( هرچند که از ثبات چنس دیجیتالی ، هنوز که هنوزه چیز خاصی ندیدیم ) و بفرموده ی شما ، تلاش دوستان در جهت کاهش این بی ثباتی هست که قطعا شما راههایی برای به حداقل رسوندنش دارید .
امیدوارم تجریبات خود را با ما در میان بگذارید .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 13 آذر1393 - 10:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
کهیال جان درسته که بی ثباتی ناشی از آنالوگ بودن مداره ( هرچند که از ثبات چنس دیجیتالی ، هنوز که هنوزه چیز خاصی ندیدیم ) و بفرموده ی شما ، تلاش دوستان در جهت کاهش این بی ثباتی هست که قطعا شما راههایی برای به حداقل رسوندنش دارید .
امیدوارم تجریبات خود را با ما در میان بگذارید .

قبل از مونتاژ کردن مدار حتما از خازن هایی استفاده کنیدکه کیفیتشون بالا باشه!!!(مخصوصا نوع الکترولیت موجود در مدار)

پنج شنبه 13 آذر1393 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون کهیال جان .
لطفا به قطعات انتخابی ، ی نگاه بنداز ، اگه تغییری صلاح میدونید اعلام کنید . ( ضمن تشکر از تلاش سایر دوستان که واقعا مجدانه روی این مدار کار کردند )

پنج شنبه 13 آذر1393 - 10:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

خواهش میکنم جناب هوشیار
در صورت امکان مقاومتها رو 1% تلرانس انتخاب کنید- خازنهای بدون قطب رو(بجز 10 پیکوفاراد ها که فقط بصورت سرامیکی یا مولتی لایرند) از جنس mkt با تلرانس حداکثر 10% که در پشت خازنها قید شده تهیه کنید. بجای دیودهای دمپینگ که معمولا 1n4148 استفاده میشه از دیود rgp10j استفاده کنید . خازنهای 3.3 میکروفارادی و 10 میکرو رو از جنس تانتالیومی استفاده کنید. خازنهای الکترولیت رو باولتاژ 35 ولت انتخاب کنید(حتما) مخصوصا خازن های الکترولیتی ظرفیت بالا رو از جنسی تهیه کنید که به هیچ عنوان مارک fujy یا fuji نباشن و اگر از مارک RABICON باشه خیلی بهتر خواهد بود چون تجربه در این 8 سالی که این مدار رو ساختم بهم ثابت کرد که مهمترین علت عدم ثبات این فلزیاب پایین بودن کیفیت خازنهاست.

پنج شنبه 13 آذر1393 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و تشکر مجدد : چند صفحه قبل موضوع دیجیتال کردن مدار را عنوان کردیم و از کسانیکه که توانایی انجام ان را دارند کمک خواستیم فعلا که خبری نشده ولی امیدواریم دوستان کمک کنند.
........................................
مرسی اقای پادمهر عزیز @};-

پنج شنبه 13 آذر1393 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی مهندس کهیال
اگه مقدور باشه توضیحاتی راجع به ولتاژ تغذیه - لوپ و رگلاتور مدار هم بفرمایید .
بازهم سپاس

پنج شنبه 13 آذر1393 - 11:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
مرسی مهندس کهیال
اگه مقدور باشه توضیحاتی راجع به ولتاژ تغذیه - لوپ و رگلاتور مدار هم بفرمایید .
بازهم سپاس

خواهش میکنم ولی یک درخواست از همه دوستان دارم اینکه لطفا من رو با لفظ "مهندس" خطاب نکنید چون واقعا اینقدر در طول روز این کلمه رو میگم یا میشنوم جدا دیگه از شنیدنش بدم اومده پس خواهشا...
ولتاژ مدار همونطور که میدونید 18 ولته که میشه اون رو تا 24 ولت هم افزایش داد اما تاثیر زیادی در قدرت و عمق زنی نداره و متعاقبا افزایش خطا رو هم در پی خواهد داشت. البته راجه به آی سی رگولاتور 7912 هم باید این نکته رو اضافه کنم که نوع جنس اون هم خیلی میتونه در پایداری هنگام جستجو تاثیر گذارباشه و بهتر از نوعی استفاده بشه که قیمتی حدودا 2000 تومنی در بازار جمهوری تهران داره و نوع چینی قیمتش 500 تومن هست.
راجع به لوپ بهترین حالت و ارزونترینش هم استفاده از 8 متر کابل 0.75 هست که در تستهای بنده در زیر خاک تونست یک سینی استیل در سایز 50cm*50cm رو از فاصله 3 متری تشخیص بده و اهمش هم حدودا 3 اهم خواهد بود.

جمعه 13 آذر1393 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پادمهرجان لطفا راجع به استفاده از ولوم معمولی و اينکه چرا اکثر دوستان چرا با استارت اوليه دچار بوق ممتد ميشن و اينکه چرا ولوم ست کار نميکنه ؟؟؟و و و

جمعه 13 آذر1393 - 12:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 610 , 611 , 612 , 613 , 614 , 615 , 616 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 519 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure