انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 3:22am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 612 , 613 , 614 , 615 , 616 , 617 , 618 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان من شرمنده هستم که دیر اومدم چون اینترنتم قطع بودش از دوستان خواهش میکنم اگه کسی میخواد شروع به ساخت بکنه اجازه بده تا من لیست تهیه کنم از قطعات و همه چی مشخص بشه دوس ندارم عجله کنیید چون وقت هستش نگران نباشید این دستگاه کار میکنه و جواب خودشو پس داده فقط کسانی که تو مونتاژ ضعیف هستن پیشنهاد من اینه که زدن فیبر ومونتاژ رو به یکی از دوستانشون بدن که تو کار وارد هستن چون بعد پشیمون نشن چون مدار حساسیه و باید دقت کامل بشه تو مونتاژ از نظر مقاومت ها نیازی نیست یک درصد باشه میتونید معمولی هم استفاده کنیید اگه یک درصد هم باشه خوبه من دیشب نشد بیام سایت دیشب یه سیم رو اشتباه لحیم کردم کلی دردسر دارم تا راهش بندازم چون جمعه هستش و دسترسی به قطعات ندارم پس رو سیم کشی ها کار میکنم و جای دقیق اتصال سیم ها رو دستی روی کاغذمیکشم بعد عکس میگیرم میزارم و اتصال میتر و شماره دقیق خازن ها و مقاومت ها و ای سی ها رو هم مشخص میکنم براتون فقط خواهش میکنم عجله نکنیید با صبر و تحمل همه چی حل میشه

ضمن عرض سلام به استاد عزیز
این دستگاه با اسامی لومینوس ودیگر اسامی خاص دربیشتر فرومها است.تنها تفاوت ان با دوازده رگولاتوره کاهش ولتاژ رگولاتور در حد 12 ولت است وحذف 358 بافر.والا در نمونه برداروانتگرال گیر هیچ تفاوتی وجود ندارد.افزایش فرکانس 555 اصلی هم دو مشگل ایجاد میکند.بک مشگل ضریب بهره پهنای باند 709هست ودیکری افزایش پهنای پالس تزریق به ترانریستور قدرت که باعث تلف حرارتی در ترانزیستورواثر خاذنی در سلف میشود.ایا نصب مدار تفکیک بر روی برد اورا تبدیل به 12000 کرده.با تشکر از زحماتتان

جمعه 14 آذر1393 - 10:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

پادمهر نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
مرسی مهندس کهیال
اگه مقدور باشه توضیحاتی راجع به ولتاژ تغذیه - لوپ و رگلاتور مدار هم بفرمایید .
بازهم سپاس

خواهش میکنم ولی یک درخواست از همه دوستان دارم اینکه لطفا من رو با لفظ "مهندس" خطاب نکنید چون واقعا اینقدر در طول روز این کلمه رو میگم یا میشنوم جدا دیگه از شنیدنش بدم اومده پس خواهشا...
ولتاژ مدار همونطور که میدونید 18 ولته که میشه اون رو تا 24 ولت هم افزایش داد اما تاثیر زیادی در قدرت و عمق زنی نداره و متعاقبا افزایش خطا رو هم در پی خواهد داشت. البته راجه به آی سی رگولاتور 7912 هم باید این نکته رو اضافه کنم که نوع جنس اون هم خیلی میتونه در پایداری هنگام جستجو تاثیر گذارباشه و بهتر از نوعی استفاده بشه که قیمتی حدودا 2000 تومنی در بازار جمهوری تهران داره و نوع چینی قیمتش 500 تومن هست.
راجع به لوپ بهترین حالت و ارزونترینش هم استفاده از 8 متر کابل 0.75 هست که در تستهای بنده در زیر خاک تونست یک سینی استیل در سایز 50cm*50cm رو از فاصله 3 متری تشخیص بده و اهمش هم حدودا 3 اهم خواهد بود.

جناب پادمهر منظورتون کابل 5در75 می باشد؟نظرتون درباره 4 متر کابل کت6 چیه؟

جمعه 14 آذر1393 - 10:59am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
رضا شاه نوشته است:
پادمهر نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
مرسی مهندس کهیال
اگه مقدور باشه توضیحاتی راجع به ولتاژ تغذیه - لوپ و رگلاتور مدار هم بفرمایید .
بازهم سپاس

خواهش میکنم ولی یک درخواست از همه دوستان دارم اینکه لطفا من رو با لفظ "مهندس" خطاب نکنید چون واقعا اینقدر در طول روز این کلمه رو میگم یا میشنوم جدا دیگه از شنیدنش بدم اومده پس خواهشا...
ولتاژ مدار همونطور که میدونید 18 ولته که میشه اون رو تا 24 ولت هم افزایش داد اما تاثیر زیادی در قدرت و عمق زنی نداره و متعاقبا افزایش خطا رو هم در پی خواهد داشت. البته راجه به آی سی رگولاتور 7912 هم باید این نکته رو اضافه کنم که نوع جنس اون هم خیلی میتونه در پایداری هنگام جستجو تاثیر گذارباشه و بهتر از نوعی استفاده بشه که قیمتی حدودا 2000 تومنی در بازار جمهوری تهران داره و نوع چینی قیمتش 500 تومن هست.
راجع به لوپ بهترین حالت و ارزونترینش هم استفاده از 8 متر کابل 0.75 هست که در تستهای بنده در زیر خاک تونست یک سینی استیل در سایز 50cm*50cm رو از فاصله 3 متری تشخیص بده و اهمش هم حدودا 3 اهم خواهد بود.

جناب پادمهر منظورتون کابل 5در75 می باشد؟نظرتون درباره 4 متر کابل کت6 چیه؟

سلام دوست عزیز
متاسفانه تابحال از این نوع کابل استفاده نکردم و اطلاعی راجع بهش ندارم.

جمعه 14 آذر1393 - 11:34am

هدایتی نوشته است:
این هم عکس شفاف از روی فیبر دو طرف ای سی 4013 دو تا خازن هستش اون ها تو فایلی که اقا علیخان گذاشتن نبود :-? یکیش 220 نانو هستش اون یکی هم 220 نانو

http://www.uploadax.com/images/30050788838905793380.jpg

خیر این خاذن ظرفیتش 2.2 نانو فاراده

جمعه 14 آذر1393 - 11:47am

اینهم یک پی سی بی به اضافه دابلر اضافه برای ولتاژمثبت

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 14 آذر1393 - 11:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

پادمهر نوشته است:
چرا اتفاقا اگر از ولوم مولتی ترن که ظرفیتش 100 کیلو اهم باشه استفاده کنید دقتتون در تفکیک هم خیلی بالاتر خواهد بود.

سلام دوستان
پامهر (كهيال) عزيز خوش اومدي داداش/
راستي شما در مورد تفكيك و نحوه اون روي مدار خودتون چيكار كردين؟
منظورم اينه كه تفكيكتون فلز زرد رو حذف ميكنه يا ميتونه آهن رو حذف كنه ؟
لطفا اگر ايده خوبي دارين بيان كنين و تغييراتي كه در مدارتون هست بگين و عكسي از پشت و روي مدار و لوپتون بذارين.
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 14 آذر1393 - 12:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
bina نوشته است:
پادمهر نوشته است:
چرا اتفاقا اگر از ولوم مولتی ترن که ظرفیتش 100 کیلو اهم باشه استفاده کنید دقتتون در تفکیک هم خیلی بالاتر خواهد بود.

سلام دوستان
پامهر (كهيال) عزيز خوش اومدي داداش/
راستي شما در مورد تفكيك و نحوه اون روي مدار خودتون چيكار كردين؟
منظورم اينه كه تفكيكتون فلز زرد رو حذف ميكنه يا ميتونه آهن رو حذف كنه ؟
لطفا اگر ايده خوبي دارين بيان كنين و تغييراتي كه در مدارتون هست بگين و عكسي از پشت و روي مدار و لوپتون بذارين.
ياحق @};-

سلام جناب استاد بینا @};-
راجع به تفکیک کار زیادی نمیشه انجام داد و همو حالتی که تفکیک برای فلزات مثل کبالت نیکل و طلا بود رو باید بهش بسنده کرد. و البته در حالت تفکبک هدفی حذف نمیشه بلکه معیار نوع فلز در هنگام تفکیک جهت حرکت نمایشگر(میتر) یا تغییر صدا در قسمت آشکارسازی صوت خواهد بود.
اگر نکته جالبی به ذهنم رسید حتما دوستان رو بی اطلاع نمیذارم.

جمعه 14 آذر1393 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پادمهر جان اگر امکان داره خواهش میکنم چند تا عکس واضح از مداری که خودتون ساختین و عملکردش رو قبول دارین بذارین . چند تا عکس خیلی میتونه کمک کنه. ممنونم از راهنمایی های شما @};-

جمعه 14 آذر1393 - 2:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان این فلزیاب با لوپ های 1 اهم و با 2 اهم و 3 اهم تستش کردم که بیشترین قدرت رو با لوپ 3 اهم به من داد که ترانزیستور قدرتم هم bu508 بود و ظرفیت لوپ رو از 3 اهم به بالاتر بردم دستگاه جواب خوبی نداد

جمعه 14 آذر1393 - 5:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.ابی جان نظرتون در مورد قطعاتی که اقا کهیال گفتن چیه؟

جمعه 14 آذر1393 - 5:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 612 , 613 , 614 , 615 , 616 , 617 , 618 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 310 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure