انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:03pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 617 , 618 , 619 , 620 , 621 , 622 , 623 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام

سلام مهندس هدایتی میتونی ترانزیستو قدرتو از buv48aاستفاده کنی ودرمورد پتانسیومتر3 عددکنار cd4013راطوری تنظیم کنی که برای طلا صدای بوق قطع بشه من بالای 10 عددازاین دستگاه پیشم آمده تهمیر کردم هرسوعالی دوستان دارن بپرسید تا اگه تونستم جواب بدم ^:)^

دوشنبه 17 آذر1393 - 8:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
مهدی نوشته است:
دوستان اگر بتونید رگلاتور رو از روی مدار حذف کنید و ولتاژ باطری مستقیم به مدار بره ، آقای پادمهر لطفاً در این مورد بررسی بفرمائید و دوستان رو همراهی کنید ، تا ببینیم نتیجه چطور میشه ، البته در این صورت با 12 ولت مدار بهترین عملکرد رو باید بده .. متشکریم

سلام
در اینصورت برد مدار تا حدودی کاهش پیدا میکنه چون مجبوریم 12ولت استفاده کنیم!
قسمت درایور خروجی که کارش تقویت پالسهای دریافتی از آی سی 555 هست باید با ولتاژهای نسبتا بالا بایاس بشه تا بتونه جریان مورد احتیاج برای القای پالس در سیم پیچ خروجی رو تامین کنه!
پس لازم به ذکر هست دوستانی که از ترانزیستورهای سری BU استفاده میکنن این رو هم در نظر بگیرن که چطور میخوان ولتاژهای بالایی که برای بایاس شدن اون ترانزیستورها احتیاج هست رو تامین کنن!!!
شخصا استفاده از ترانزیستورهای ولتاژ پایین رو توصیه میکنم چون باوجود اینکه این ترانزیستورها هم برای بایاس شدن به جریان بالایی احتیاج دارن که ما میتونیم با استفاده از باتری های جریان بالا این مشکل رو تا حدود زیادی حل کنیم.
البته قبلا این مدار رو با ولتاژ 12 ولت هم راه اندازی کردم که بخاطر بروز برخی مشکلات اصلا توصیه نمیکنم دنبالش برید!

دوشنبه 17 آذر1393 - 9:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
آقای پادمهر خیلی ممنونم از زحمات شما
ولی این فایلی که گذاشتی اگه اشتباه نکنم دقیقا همونی هست که تو صفحه اول گذاشته شده میشه فرقش رو با اون فایل رو برامون توضیح بدین ؟
ممنونم

سلام دوست عزیز
برخی از دوستان مشکوک شده بودن به صحت این مدار که خواستم شبهه اونها رفع بشه!
بله شما درست میفرمایید تفاوت نداره بجز نوع قرار گیری حروف راهنما و چون قصد اینجانب هم همراهی با دوستانی هست که موفق نشدن این مدار رو راه بندازن و هم اینکه خودم هم از اول عادت کردم از این زاویه برد رو مونتاژ کنم یا مورد بررسی قرار بدم!
همونطور که قبلا هم ذکر کردم مشکل اصلی دوستان در مونتاژ هست که اونهم برمیگرده به نشناختن درست قطعات و در نتیجه جایگذاری اشتباه اون در مدار که یک فایل word هم ضمیمه فایل ارسالی بنده بود که امیدوارم بتونه مشکل مذکور رو حل کنه.

پیوست:
Snap1.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 17 آذر1393 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و تشکر : اقای پادمهر عزیز سپاسگزاریم. @};- @};- @};-

دوشنبه 17 آذر1393 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا یادمهر ممنون از توضیحات شما
شما این چند تا تغییر کوچیک رو خودتون تست کردید رو مدار و نتیجه کار به چه صورت بوده

سه شنبه 17 آذر1393 - 12:08am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

amiri630 نوشته است:
با سلام و تشکر : اقای پادمهر عزیز سپاسگزاریم. @};- @};- @};-

سلام دوست عزیز @};-

خواهش میکنم و امیدوارم که با دوستان بتونیم کا رو به جایی برسونیم که همه راضی باشند.

سه شنبه 17 آذر1393 - 12:14am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
آقا یادمهر ممنون از توضیحات شما
شما این چند تا تغییر کوچیک رو خودتون تست کردید رو مدار و نتیجه کار به چه صورت بوده

خواهش میکنم دوست عزیز
به لحاظ فنی تغییرات بیشتری هم قابل اجراست ولی فعلا اعمالش صلاح نیست چون برخی از دوستان عزیزمون ممکنه به مشکل بر بخورند و ناامید بشن!
اما در رابطه با تغییرات جزیی فعلی نتایج از نظر بنده قابل قبول هست هم از نظر پایداری که هم طراز سیستم های دیجیتال بوده و هم از نطر قدرت که تونست در بارها آزمایشی که بنده داشتم یک فلزی مسی که سطح مقطعش 20*20 سانتیمتر بود رو از فاصله حدودا 170 سانتی با لوپ 1متری آشکار کنه.

سه شنبه 17 آذر1393 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پادمهر جان میشه بگین فرکانس رو چند بود؟

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 17 آذر1393 - 12:33am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
پادمهر جان میشه بگین فرکانس رو چند بود؟

همونطور که قبلا هم عرض کردم بهترین محدوده فرکانسی برای این مدار بین 150 تا 220هرتز خواهد بود که فرکانس مورد تست بنده حوالی 175 هرتز بود.

سه شنبه 17 آذر1393 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و تشکر : اقای پادمهر عزیز به نظر شما امیدی به دیجیتال کردن این مدار هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید و ایا میتوانید در این خصوص هم کمک کنید ؟ با سپاس و تشکر مجدد

سه شنبه 17 آذر1393 - 12:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 617 , 618 , 619 , 620 , 621 , 622 , 623 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: blueblueblue , mohsen@sat و 374 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure