انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:05pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 618 , 619 , 620 , 621 , 622 , 623 , 624 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته نظر شما برام محترمه
ولی به نظر من بهترین فرکانس برا این مدار 137 هرتز هستش در ضمن برا فلز نرم و سفت هم هیچ فرقی نمیکنه شما اگه دقت بکنید اکثر سیستمهای زمین شناسی فرکانس 137 با شکل موج مربعی تولید میکنن یعنی اینجور بگم که بهترین فرکانس که حتی وجود موانعی مثل سنگ براش معنا و مفهومی نداره من سیستمی رو برا یکی از دوستان درست کردم و فرکانس رو روی 137 تنظیم کردم ایشون یه تست گرفته بودن و حتی نتایج رو تو یکی از تایپیکها بیان کردن که فکر کنم تعدادی از دوستان باور نکردن و حتی به این دوستمون احانتهایی هم شد ولی در حالی که واقعیت داشت و من این نتیجه رو از این فرکانس گرفتم
طبق گفته ایشون با لوپ 1*1 از پشت یک سنگ 2.5 متری تونسته بود زاپاس ماشین رو سنس کنه و یه بلندگو رو که البته اندازشو ذکر نکردن از پشت یک سنگ 2 متری سنس کرده بود

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 17 آذر1393 - 12:51am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
amiri630 نوشته است:
با سلام و تشکر : اقای پادمهر عزیز به نظر شما امیدی به دیجیتال کردن این مدار هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید و ایا میتوانید در این خصوص هم کمک کنید ؟ با سپاس و تشکر مجدد

اگر منظور شما تغییر کار مدار و تبدیل کامل اون از لحاظ ساختاری به فرم دیجیتال هست که این کار قابل اجراست ولی نتیجه ی که حاصل میشه خیلی تفاوت نخواهد داشت با چیزی که الان شاهد اون هستیم چه بسا هزینه ساختش هم بالاتر خواهد رفت چون میکروهای سری mega و حتی xmega که در حالت OVERCLOCK فرکانسشون به بیش از 250 مگاهرتز میرسه هم توانایی این شبیه سازی رو بلحاظ سرعتشون نخوهند داشت که اجبارا باید از میکروکنترلرهای ARM استفاده بشه! که خود اینکار نه تنها هرینه بر هست بلکه بهره گیری از اون از عهده خیلی از کاربرای محترم خارجه!
و اگر هم منظورتون اضافه کردن یک صفحه LCD باچند منوی سادست که اینکار رو بنده در محیط پروتیوس قبلا انجام دادم و در صورت عملی شدنش در حالت واقعی حتما برای دوستان اون رو هم بطور کامل آپ خواهم کرد.

سه شنبه 17 آذر1393 - 1:07am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
ولی به نظر من بهترین فرکانس برا این مدار 137 هرتز هستش در ضمن برا فلز نرم و سفت هم هیچ فرقی نمیکنه شما اگه دقت بکنید اکثر سیستمهای زمین شناسی فرکانس 137 با شکل موج مربعی تولید میکنن یعنی اینجور بگم که بهترین فرکانس که حتی وجود موانعی مثل سنگ براش معنا و مفهومی نداره من سیستمی رو برا یکی از دوستان درست کردم و فرکانس رو روی 137 تنظیم کردم ایشون یه تست گرفته بودن و حتی نتایج رو تو یکی از تایپیکها بیان کردن که فکر کنم تعدادی از دوستان باور نکردن و حتی به این دوستمون احانتهایی هم شد ولی در حالی که واقعیت داشت و من این نتیجه رو از این فرکانس گرفتم
طبق گفته ایشون با لوپ 1*1 از پشت یک سنگ 2.5 متری تونسته بود زاپاس ماشین رو سنس کنه و یه بلندگو رو که البته اندازشو ذکر نکردن از پشت یک سنگ 2 متری سنس کرده بود

سلام دوست عزیز
چیزی که در حال حاضر داریم بر روی اون کار میکنیم سیستم نقطه زن هست و نه یک ردیاب که نیازی باشه بر روی فرکانس خروجی اون اینهمه حساسیت بخرج بدیم!
پس بهتره بجای عوض کردن دسته دنده ماشین به سراغ قسمت های مهم و قابل تحلیل به لحاظ فنی اونها بریم تا کاری هم که انجام میدیم علمی تر و معقولتر به نظر بیاد.

سه شنبه 17 آذر1393 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
kavoshgar نوشته است:

کاوشگر جان باند بلندگو در جلویی ماشین 405 بود . در ضمن رو هیچ مدل سنگی که من تا حالا تست کردم بوغ نداشت , رو سفال هم همینطور.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

سه شنبه 18 آذر1393 - 8:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
kavoshgar نوشته است:

کاوشگر جان باند بلندگو در جلویی ماشین 405 بود . در ضمن رو هیچ مدل سنگی که من تا حالا تست کردم بوغ نداشت , رو سفال هم همینطور.

ممنونم جعفر جان که اطلاع رسانی کردین
هدف مابیشترین نفوذ تو زمین و آشکاری سازی هست نه چیز دیگر
من و شما خواستیم کمکی کرده باشیم حالا دیگه دوستان خود دانند حالا یکی میخاد دیجیتالش کنه یکی میخاد با ولتاژ بالا به این برد دست پیدا کنه و یا راهای دیگر ... به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 18 آذر1393 - 8:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پادمهر جان ما کماکان منتظر یه عکس از مدار ساخته شده توسط خود شما هستیم . یه عکس فقط !
@};- @};- @};-

سه شنبه 18 آذر1393 - 9:32am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

باسلام به دوستانی که علاقه مند هستند که نظیر همین مدار فلزیاب پالسی یا همون 3 رگولاتور کهیال (خود بنده) رو پیگیری کنن اگر مایل باشن میتونیم به اتفاق ادامه کار رو در همون تاپیک که قبلا به نام خود بنده ایجاد شده بود ادامه بدیم!
با توجه به اینکه در تاپیک (TL12000) زحمت زیادی رو برخی دوستان کشیدن بنده هم نخواستم تعادل رو در این تاپیک بهم بزنم تا خدای ناکرده موجب ناراحتی عزیزی بشم.
پس اگر دوستی علاقه مند بود بنده در اونجا در خدمتش خواهم بود برای ادامه کار...

درضمن هم فیلم و هم عکس در اون تاپیک موجود هست که قبلا آپ کرده بودم!

سه شنبه 18 آذر1393 - 9:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و تشکر از اقای پادمهر عزیز و جواب کلی که به سوال این حقیر دادند سپاسگزارم.
اما در مورد صحبت های اقای کاوشگر که زحمت های ایشان قابل ستودن است و جای تشکر و قدر دانی نیز دارد :
اقای کاوشکر عزیز این را که میفرمایید زاپاس ماشین را پشت سنگ سنس کرده ،اندازه سنگ (ابعاد و ضخامت ) را هم بهتر بود بیان کنید چون این سنگ اگر ابعادش قابل قبول نباشد از اطراف سنگ امواج به زاپاس برخورد کرده و دستگاه اونو زده نه اینکه امواج از سنگ عبور کرده !!. همچنین زاپاس را با ان وزن و حجم در 2.5 متری زدن دور از انتظار نیست !
کنجکاوی و تاکید شما روی فرکانس و دیگر مسایل ستودنی است و به نوبه خودم از شما تشکر می کنم
ولی چون مسایل دیگری بجز فرکانس نیز وجود دارد ،به نظر این حقیر کمی صبور تر باشید به جواب فرکانس هم خواهیم رسید.
دوستان عزیز اگر میخواهید واقعا از نظرات همه افراد استفاده و پیشرفت داشته باشید خواهشا زود رنج نباشید چه اشکالی دارد دیگران هم نظر بدهند ؟! با مشورت و استفاده از نظرات دیگران ولو بی تجربه کسی تا به حال ضرر نکرده .
به هر حال کمی صبور باشید و با سعه صدر بالاتری فکر کنید. @};- @};-
با تشکر و سپاس

آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 18 آذر1393 - 10:38am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 18 آذر1393 - 9:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

پادمهر نوشته است:
مهدی نوشته است:
دوستان اگر بتونید رگلاتور رو از روی مدار حذف کنید و ولتاژ باطری مستقیم به مدار بره ، آقای پادمهر لطفاً در این مورد بررسی بفرمائید و دوستان رو همراهی کنید ، تا ببینیم نتیجه چطور میشه ، البته در این صورت با 12 ولت مدار بهترین عملکرد رو باید بده .. متشکریم

سلام
در اینصورت برد مدار تا حدودی کاهش پیدا میکنه چون مجبوریم 12ولت استفاده کنیم!
قسمت درایور خروجی که کارش تقویت پالسهای دریافتی از آی سی 555 هست باید با ولتاژهای نسبتا بالا بایاس بشه تا بتونه جریان مورد احتیاج برای القای پالس در سیم پیچ خروجی رو تامین کنه!
پس لازم به ذکر هست دوستانی که از ترانزیستورهای سری BU استفاده میکنن این رو هم در نظر بگیرن که چطور میخوان ولتاژهای بالایی که برای بایاس شدن اون ترانزیستورها احتیاج هست رو تامین کنن!!!
شخصا استفاده از ترانزیستورهای ولتاژ پایین رو توصیه میکنم چون باوجود اینکه این ترانزیستورها هم برای بایاس شدن به جریان بالایی احتیاج دارن که ما میتونیم با استفاده از باتری های جریان بالا این مشکل رو تا حدود زیادی حل کنیم.
البته قبلا این مدار رو با ولتاژ 12 ولت هم راه اندازی کردم که بخاطر بروز برخی مشکلات اصلا توصیه نمیکنم دنبالش برید!

بسیار از همراهی شما برادر کهیال ( پادمهر ) سپاسگذارم ، تغیراتی رو که بنده عرض کردم باید با رگلاتور 7915 باشه و ولتاژ باطری 18 ولت که با اهم لوپ 3 اهم ثبات خوب و تفکیک فلز زرد خوبی هم داشته @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب کهيال شما اول برادريت رو ثابت کن بعد اول يک قطعه عکس واضح از مدارت بزار تا بعد

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 618 , 619 , 620 , 621 , 622 , 623 , 624 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 384 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure