انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 1:01am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 620 , 621 , 622 , 623 , 624 , 625 , 626 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مشگل من شما و امثال شماست اسد جان که فکرميکنى فقط شما مدار منتاژ کرديد و بقيه هيچی بلد نيستند ،،، آخه برادر من وقتی هرکسی مداری ميزاره که توى منتاژ فرق داره دوستانى چون شما و بقيه درخواست عکس ميکنه مثل الان من که عکس درخواست کردم و چندتا تفاوت تو مدارشون هست که شايد کمک کننده باشه از جمله استفاده از ترانزیستور TIP به جای BUبود اما خدمت شما عرض کنم مدار من از روزيکه مدار کاوشگر جان راه افتاد با قطعات معمولى راه افتاد اما هر درخواستى از طرف من و امثال من از طرف شما تعبير به خيلى چيزها ميشه حالا چرا نميدونم ،،،در رابطه با درخواست من از پادمهر هم خودش متوجه شدند

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن اگه دوباره تعبير به چيز ديگری مثل فروشندگی نشه بنده تايپيک تی ال رو فقط به خاطر حذف ولومها دنبال ميکنم چون هميشه رک بودم و رک حرف زدم پس به صراحت ميگم از برنامه نويسی چيز زيادی نميدونم وگرنه خودم يه فکری به حال حذف ولومها ميکردم خواه خوب باشه و خواه حذف ولومها معايبی داشته باشه ،در هرصورت علاقه ای به فروشندگى ندارم که دنبال حذف ولوم باشم ،،، اما باز هم به صراحت ميگم 11سال دنبال کاوش بودم و تجارب خوب بد زيادى داشتم و الانم عاشق کاووشم

سه شنبه 18 آذر1393 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام. ، امروز یه تست دیگه توی خونه بالوپ 60انجام دادم و امواج قدرتمند tl تونست از دولایه بتن به فاصله های دورازهم عبور کنه، بشقاب 25 در25 رو ازفاصله 150 سانتی به راحتی بزنه، البته بامیتر ledدیجیتال . حالا میخوام لوپ 1در1 بسازم دوستانی کمک کنند تا بهترین سیم وظرفیت رو انتخاب کنم.
اینم عکس تست در محل اپن اشپزخانه
پیوست:
1.5 متر.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

سه شنبه 18 آذر1393 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان عزیز : کسانیکه می خواهند از جعبه فلزی استفاده کنند و یا استفاده می کنند برای جواب بهتر و اینکه مدار مدار خودزنی نکنه راه حل زیر را بکار ببرند :
داخل جعبه را قبل از نصب قطعات با استفاده از فویل الومینیمومی و چسپ روکش کنند . بدین صورت که مقداری چسپ پاتکس یا رازی به صورت پراکنده روی بدنه بزنید بعد فویل را روی ان قرار دهید و به ارامی انرا با دست بچسپانید. کل بدنه داخلی جعبه را به این روش روکش کنید.
حتی دیده شده بعضی از جعبه های پلاستیکی نیز نویز درست می کنند که این برمیگردد به مواد اولیه استفاده شده و مقدار ثابت دی الکتریک ان و این راه حل نیز برای انها پیشنهاد میشود.
با آرزوی موفقیت
........................................
ضمن تشکر از اقای چنگیز : این تستی که انجام داده اید همانطور که در تصویر نیز مشاهده می کنید احتمال اینکه امواج از اطراف دیوار (سمت چپ تصویر ) بشقاب را زده باشد زیاد است . در تست کردن دو طرف دیوار باید بسته باشد و یا حداقل یک الی یک و نیم متر از دو طرف دیوار باید ادامه داشته باشد ولی در این تصویر دو تا سرامیک 20 سانتی میشه 40 سانت و و این فاصله کافی نیست. با تشکر

سه شنبه 18 آذر1393 - 11:49pm

سلام عزیز جان فرکانس خرجی دتگاه شما چقدر هست؟

چهارشنبه 18 آذر1393 - 1:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر دوستان و اساتید:
امروز یک سیستم برای تعمیر جزئی برام اومد که باور کردنی نیست:
اسم سیستم گلد باکس
مال شرکت سینا مدار فارس
داخل جعبه: مدار 12000 اونم با مونتاژی افتضاح
قیمت خریداری شده: 12000000 تومان :( :( :( خدا لعنتت کنه آقای جلیلی
قیمت دوازده میلیون برای 12000 بدبخت.خدایا دست این نامردان رو از دامن ما فقیرا کوتاه کن.بابا خیلی نامردی به خدا.جالب هستش ریگلاتور رو 7912 گذاشته فقط یک دونه و بعد ریگالاتور 9 ولت رو به جاش 5 ولت زده و 331 رو حذف کرده و داده به مگا 32 و قسمت مبدلش.فقط همین و یک برد برای تصویری بودنش گذاشته و قالب کرده دوازده میلیون.لعنت الله قوم الضالمین.این پولها خوردن نداره آقای جلیلی.این رو اینجا نوشتم چون که مدار رو از این انجمن برداشتی پس حتما با اسم مستعار تو انجمن هستی و داری دنبال میکنی تا چطوری مدارت و با تجارب دیگران ارتقائ بدی.خدا لعنتت کنه........

چهارشنبه 18 آذر1393 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Taaak نوشته است:
سلام بر دوستان و اساتید:
امروز یک سیستم برای تعمیر جزئی برام اومد که باور کردنی نیست:
اسم سیستم گلد باکس
مال شرکت سینا مدار فارس
داخل جعبه: مدار 12000 اونم با مونتاژی افتضاح
قیمت خریداری شده: 12000000 تومان :( :( :( خدا لعنتت کنه آقای جلیلی
قیمت دوازده میلیون برای 12000 بدبخت.خدایا دست این نامردان رو از دامن ما فقیرا کوتاه کن.بابا خیلی نامردی به خدا.جالب هستش ریگلاتور رو 7912 گذاشته فقط یک دونه و بعد ریگالاتور 9 ولت رو به جاش 5 ولت زده و 331 رو حذف کرده و داده به مگا 32 و قسمت مبدلش.فقط همین و یک برد برای تصویری بودنش گذاشته و قالب کرده دوازده میلیون.لعنت الله قوم الضالمین.این پولها خوردن نداره آقای جلیلی.این رو اینجا نوشتم چون که مدار رو از این انجمن برداشتی پس حتما با اسم مستعار تو انجمن هستی و داری دنبال میکنی تا چطوری مدارت و با تجارب دیگران ارتقائ بدی.خدا لعنتت کنه........

:-o :-o :-o :-o

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 18 آذر1393 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
مشگل من شما و امثال شماست اسد جان که فکرميکنى فقط شما مدار منتاژ کرديد و بقيه هيچی بلد نيستند ،،، آخه برادر من وقتی هرکسی مداری ميزاره که توى منتاژ فرق داره دوستانى چون شما و بقيه درخواست عکس ميکنه مثل الان من که عکس درخواست کردم و چندتا تفاوت تو مدارشون هست که شايد کمک کننده باشه از جمله استفاده از ترانزیستور TIP به جای BUبود اما خدمت شما عرض کنم مدار من از روزيکه مدار کاوشگر جان راه افتاد با قطعات معمولى راه افتاد اما هر درخواستى از طرف من و امثال من از طرف شما تعبير به خيلى چيزها ميشه حالا چرا نميدونم ،،،در رابطه با درخواست من از پادمهر هم خودش متوجه شدند

والا اگه مشکل شما من باشم به اول پستهای تی ال مراجعه کنید می بینید که هزار تا سوال پرسیدید جواب دادم یه بار هم خصوصی درخواست مدار رایگان کردید گفتم باشه شما فقط یا هزینه قطعات رو بده یا خودت قطعه رو ارسال کن من برات درست میکنم الان که ساختید لقمه اماده شده برای شما شدیم مشکل ~X( چون دیگه نیازی ندارید دیگه به تی ال رسیدید . در ضمن تو منتاژ هم چیزی فرق نمیکنه.یکی میاد یه بوق یا چراغ قوه بهش اضافه میکنه فکر میکنی حالا شاه کار کرده نه دادش یارو اگه خیلی وارد باشه میره خودش مدار طراحی میکنه نه اینکه بدون حساب و کتاب مدارات رو تغییر بده تغییر تو قسمت پیش تقویت کننده و امپ امپها برای خودش حساب و کتاب داره فرمول داره الکی نیست هر کی بیاد یک اهم زیاد یا کم کنه خوب اگه خیلی حالیش بود خودش یه مدار جدا گانه مثل مهندس حمید طراحی میکرد.شما هم گول tip رو نخورید اگه به صفحات قبل برگردید بچه ها همه این راها رو رفتند شما تازه می خواهید با tip تست کنید . در ضمن چرا تی ال رو می خواهید کنار بذارید این مدار که خیلی خوبه دیگه چی می خواهی ؟ باز هم می گم اگه نساختید قطعات رو برام بفرست برات درست کنم اماده بفرستم هیچ دست مزدی هم نمی خوام .در ضمن ولوم باشه خیلی بهتر هم هستش دست شما تو اپراتوری باز هستش ولی با دیجیتال نمیشه موفق باشید عزیز من

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 18 آذر1393 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چنگیز نوشته است:
سلام. ، امروز یه تست دیگه توی خونه بالوپ 60انجام دادم و امواج قدرتمند tl تونست از دولایه بتن به فاصله های دورازهم عبور کنه، بشقاب 25 در25 رو ازفاصله 150 سانتی به راحتی بزنه، البته بامیتر ledدیجیتال . حالا میخوام لوپ 1در1 بسازم دوستانی کمک کنند تا بهترین سیم وظرفیت رو انتخاب کنم.
اینم عکس تست در محل اپن اشپزخانه
پیوست:
1.5 متر.jpg

برادر عزیز خوب باید از لایه بتون عبور کنه حتی با فلزیاب خیلی ساده هم باید عبور کنه نخ نیست که بگم داره از دیوار عبور میکنه سیگنال هستش باید هم عبور کنه در ضمن اینطور تست اصلا ملاک خوب بودن فلزیاب نیست چون تست افقی دقیقا مثل تست رو هوا میمونه مثلا بعضی از دوستان بیان میکنند که اقا فلزیاب من از پشت سخره یا ماسه ریخته شده 2 متر زد کاملا اشتباه هستش برای تست واقعی باید فلزیاب عمود بر زمین باشه گرند بالانس بشه تو 10 سانتی تست بشه که خودشو نشون میده که چند مرده حلاجه :-B در هر حال مرسی که زحمت کشیدید .موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 18 آذر1393 - 2:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدجان کردم که مدارم به خوبی داره کارميکنه منکر کمکهای شما هم نيستم ولی بعضی از حرفهای شما با تعنه و کنايه هستش که برای شخص بنده قابل هضم نيست ،توی اين مدت هم که با چند انجمن خوب مثل فلزجو،،ايران تی کى،،،و و و آشنا شدم خيلی ماهرترشدم و پربارتراز هر لحاظ (منتاژ،،اطلاعات الکترونيک،،تعمير،،و و و ) پس لازم نيست شما توي زحمت بيفتيد
ياحق

چهارشنبه 19 آذر1393 - 11:27am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 620 , 621 , 622 , 623 , 624 , 625 , 626 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , منوچهر ساکی و 261 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure