انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:33pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 629 , 630 , 631 , 632 , 633 , 634 , 635 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

=))

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 22 آذر1393 - 8:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان خسته نباشید: اقای حامد محترمانه غلط املایی را بیان کردند و کار خوبی هم کردند ولی به احترام دوستان خود دیگه خنده نکنید. بخدا من دیدم طرف لیسانس و بالاتره ولی توی دست نوشته هاش و پستهاش غلط املایی وجود داره و دلیل بر این نمیشه که ان شخص بیسواده و بهش بخندیم بعضی از غلطهایی املایی ناشی از خستگی و ........... میباشد و گاها برای افراد خیلی باسواد هم پیش میاد. در پستهای سایت tk حتی این سایت و دیگر سایت ها در مباحث علمی من زیاد غلط املایی دیدم و کاملا مشخصه طرف تحصیلات عالیه داره ولی غلط املایی هم داره.برای همه بعضی مواقع پیش میاد.
لذا با این غلط املایی نیز به احترام دوستان و به خاطر زحمات بیشمارشان محترمانه برخورد کنید. با تشکر

آخرین بار توسط amiri11 در شنبه 22 آذر1393 - 11:19am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 22 آذر1393 - 11:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حامد ممنون از هم فکری شما کاملان درست میگین این ایرادها همه به خاطر عجله هست و دیگری این که طراح ها هم عجلم میکنن تا زودتر به کار دیگه برسن
اقا اسد من چون دوستم که دستگاه رو میخواست گفت دسته ها برام زیاد مهم نیست میخواست با هزینه کم براش تموم بشه وگرنه برای خودم همون دسته عصا رو تهیه کردم در ضمن هزینه شما 21500 تومان فقط جنس شد ولی هزینه من 7000 تومان جنسش شد و راحت هم تا 1 ساعت باهاش کاوش کردم الان با این هزینه ها و خرج زیاد زندگی باید سعی کنیم با هزینه کم و راندمان خوب کارهامون رو پیش ببریم باز ممنون از راهنمایی های دوستان

شنبه 22 آذر1393 - 11:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا ابی خسته نباشی اون لوپ تختی که ساختی مثل لوب عنکبوتی چنس ساخته میشه

شنبه 22 آذر1393 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله مثل اون روشی هست که آقا حمید درست کردن و به روش معمولی تخت هم میشه درستش کرد

شنبه 22 آذر1393 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان و اساتید:نظرتون در مورد ساخت لوپ تخت عنکبونی 20 یا 30 سانتی جهت سکه یابی چیه .اگه بردش بیشتر باشه فک کنم خیلی عالی بشه.

شنبه 22 آذر1393 - 2:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من چند سال پیش کابل 8 متری یونیورسال رو چند بار تا زدم حدود 25سانت شد واسه سکه یابی بد نبود .ولی این لوپ عنکبوتی که اقا ابی میگن فک کنم خیلی بهتر جواب بده من فعلا دستگاه ندارم ولی از دوستان کسی تونست بسازه تست کنه و نتیجه رو اعلام کنن ممنون میشم.در پناه حق.

شنبه 22 آذر1393 - 2:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان لوله پلاستیکی رو از لوازم جارو برقی فروشیها بخرید بگید لوله پلاستیکی جارو برقی می خوام البته بهتره همون دسته عصا رو با خودتون ببرید همون جا تست کنید اگه تو لوله جارو برقی رفت کیپ شد مشکی ندار ه البته یک نمونه هم من دیدم دسته عصا توش بازی میکنه خوب کیپ نمیشه اون لوله کاملا مشکی هستش
اقا ابی درسته 10 هزار تومان بیشتر خرج داره در عوض هم دردسر نداره و هم راحت جا میخوره و هم سبک هستش خوب شما همون هزینه رو از طرف مقابل بگیر مشکلی نداره در ضمن دوست من اگه شما تست میکردید هیچوقت از لوله پولیکا استفاده نمیکردید چون اگه 200 هزار تومان هم باشه باز من از همین روش استفاده میکنم در هر حال موفق باشید.
در ضمن دوستان اگه من یه موقع غلت املای داشتم عذر خواهی میکنم البته من املام خیلی خوب بود . اگه بعضی مواقع هم غلت املایی داشتم به خاطر کیبورد هستش اون زیر انواع و اقسام مغز پسته و تخمه ریخته در نمیاد حوصله اش رو ندارم باز کنم فقط به زور فشار میدم همه اون زیر خورد میشه تا کیبورد ازاد بشه :))

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 22 آذر1393 - 4:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا اسد همه توانایی هزینه کردن رو ندارن بعضی ها به خدا همون 10 هزار تومان هم براشون زیاده حق هم دارن زندگی کردن خیلی سخت شده من خودم امروز سر زمین تست کردم خیلی هم راحت و بدون درده سر بود و 1 ساعت هم باهاش کاوش کردم ولی اگه کسی توانایی هزینه کردن داره میتونه از دسته عصا هم استفاده کنه

شنبه 22 آذر1393 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان دستگاه من برعکس کار ميکنه وقتي ساکتش ميکنم سنس نميکنه اما وقتي ميذارم رو بوق بعد فلز ميبرم نزديک لوپ صدا قطع ميشه ميتونه از چي باشه؟ممنون از راهنماييتون پيشاپيش

شنبه 22 آذر1393 - 10:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 629 , 630 , 631 , 632 , 633 , 634 , 635 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mohammad365 و 537 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure