arta1987 نوشته است:
سلام من این مدار ساختم ولی تو تنظیماتش مشکل دارم تمام این صفحاتم خوندم ولی هر کسی یه جور توضیح داده بود.من هر دوتا ولوم رو صفر میکنم.بعدش ولوم تیون رو میچرخونم تا جایی که صدای بوق مدار بیاد وقتی که ولوم ست رو میچرخونم صدای مدار بیشتر میشه و عقربه میتر به انتها میرسه.مگه نباید با ولوم ست مدار بره رو آستانه؟ پس چزا مال من اینطور نیست
به جمع ما خوش اومدین
دوست من مراحل عیب یابی رو قدم به قدم پیش برید امیدوارم مشکل بر طرف شه
اول اینکه چنانچه لوپ در مجاورت فلزات باشه نمیتونید مدارو در آستانه بذارید، پس برای اطمینان موقع تست باید حدود یک و نیم متر لوپ را از زمین فاصله بدید
بعد از چک کردن کامل پی سی بی و اطمینان از صحت ولتاژهای +9 و -15 ولت ، نوبت قطعات میرسه که ممکنه بدلیل یه اتصالی کوچیک یک یا تعدادی از اونها سوخته باشند.
اول دیود های 4148 رو چک کنید ، بعد خروجی 2تا آی سی 555 را که یکی فرکانس کاری مدار و قابل تنظیمه (حدود150) و دیگری فرکانس مولد 9ولت حدود 7کیلو هرتز باید باشن .
در صورت اطمینان از صحت موارد بالا نوبت به 4013 و 709 میرسه ، که در اکثر موارد 709 زودتر معیوب میشه اما بدلیل قیمت ارزون پیشنهاد بنده اول تعویض 4013 هست و بعد اگه نشد 709
ضمنا اگه بتونید اسکوپ بزنید راه بهتری هم هست برای عیب یابی ، توی صفحات همین تاپیک موجوده
پیروز باشید