انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 29 فروردین1404 - 5:07am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ali222 نوشته است:
سپاسگزار مهندس حمید ! گراند بالانس اتوماتیک برای هر اپراتوری از نان شب هم واجبتره ایا این مزیت در این مدار گنجانده شده ؟

علی جان شاید از نان شب هم واجب تر باشه ولی میشه بفرمایین کدوم یک از این مدارات آنالوگ که دوستان بعضا ماهها درگیرش هستن چنین امکانی رو داره؟! :D بین این مدارات فقط چنس دارای نوعی سیستم تطبیق خودکار با خاک هست که اون هم گاهی اوقات باعث افت برد میشه. بنده در حال طراحی سیستم مشابهی هستم. ولی پارامترهای موثر در این قضیه دارای حساسیت خاصی هستن وگرنه موقع سنس فلز و لحظات بعدش ممکنه برد کم بشه. بهرحال اگر منظورتون این قابلیت باشه که مشکلی نیست و احتمالا در نسخه بعدی وجود داره. وگرنه دکمه بالانس هم داریم که بلافاصله فلزیاب رو بالانس میکنه.

استاد عزیز خب معلوم هست اتو گراند بالانس فعلا تو هیچ مدار منتشره ای تو فضای نت نیست !! گفتیم شاید جنابعالی این قابلیت مهم اساسی و نچندان اسان رو در این طرح به مرحله اجرا گذاشتید !! و الا بنده قصد زیر سوال بردن.................
طلبکار که نیستیم داداش @};- :x

جمعه 5 دی1393 - 3:14pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
اقا حمید شما خودتون این ذستگاه رو ساختین؟اگه ساختین ممنون میشم از تست های خودتون بگید.

دوست عزیز شما عجب صحبتی کردین! خیر پس بردهایی که در فایل نوشتم حاصل تست در شبیه سازی یا محاسبه تئوری هستن؟! :D خوبه عرض کردم 3 بار هم ساختم تا به نتیجه بهتری برسم! نتایج رو هم اونجا نوشتم. علاوه بر اون نتایج باید عرض کنم با لوپ 30 سانتی عنکبوتی فیبر مسی 15 سانتی رو حدود 90 سانت میزنه.

جمعه 5 دی1393 - 4:05pm
آواتار کاربر

talar نوشته است:
اقا حمید شما خودتون این ذستگاه رو ساختین؟اگه ساختین ممنون میشم از تست های خودتون بگید.

:)) :)) :)) =)) =)) =))

بنده خدا این همه زحمت کشیده تازه می پرسی این ذستگاه رو ساختین؟

آقا حمید از شما بابت زحمتی که میکشید بی نهایت سپاسگزارم

جمعه 5 دی1393 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ناراحت نشم اما انگار يه عده از دوستان وقتى تايپيک جديدى رو که تازه ايجاد شده رو باز ميکنن ميپرند صفحه آخر و فقط با اسم سربرگ تايپيک سوالات عجيب و غريبی ميپرسن که انگار خنگ يا گيج تشريف دارند البته عرض کردم دوستان به دل نگيرند فقط ميخوام يکبار و برای هميشه به اين دسته از دوستان عرض کنم که شما اولين کارتون اين باشه که از اول تايپيک صفحه به صفحه تا جاييکه بحث ادامه داشته رو مطالعه کنيد هرچند 100صفحه ای بود و اگه چيزيکه خونديد واقعا متوجهتون کرد که قضيه و شرايط چى هست و چی شده ،بعد بسازيد و اگه به ايرادی برخورد کرديد سوالتون رو بپرسيد اما بعضا سوالاتی پرسيده ميشه که واقعا سنگ با اون صبورى رو به واکنش ميداره نمونش چندسوال اخير دوستان که واقعا از اون سوالها بودها ،،استاد حميد اگه فايل توضيحات رو گذاشته واسه خاطر اين مسئله هست که نا وارد اين علم به راحتی مدارو منتاژ کنه وگرنه لازم نبود استاد مثلا بياد تو فايل توضيحات بگه مثلا خازن فلانی 100نانو بايد باشه و کدش 104هست ، به خدا اکثر دوستان اين مسائل رو نميدونند وگرنه اين حرکت حميد جان رو ميشه به اسم راحت الحقوم نامگذاری کرد چراکه روان و صريح همه چی توضيح داده شده ،از حميد عزيز اگه تعبير به پاچه خواری و هرچيزه بد ديگرنشه تقدير و تشکر کرده و آرزوی سلامتی ايشون رو از خدای جدم حسين خواستارم ،بنده هم سفارش قطعه دادم که انشاالله آخرين مداری باشه که ميسازم انشاالله که يه مدار حرفه ای برای کاووش داشته باشيم
ياحق

جمعه 5 دی1393 - 5:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:-o X( :-o دوستان زود قضاوت نکنن . فایل rtf که اقا حمید قرار دادن .برا من نصف کاره دانلود شد .و با تعجب باز می کرد .از رو مطابقت سایز فایل فهمیدم که فایل کامل نیست و دوباره دانلود کردم .که مشکل حل شد.

جمعه 5 دی1393 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام تالار جان قصدم توهين نبود داداش ،اگه بد حرف زدم عذرخواهی ميکنم اما موضوع رو کلی گفتم و اما قبل از اينکه مدار آپ بشه استاد حميد عرض کردنند که ساختنش و طرح و پايه ريزش خود استاد بودنند اما سوال شما از روی مطالعه نکردن مطالب بود و بنده هم عرض کردم اگه پست ها رو مطالعه بکنن بچه سوالات اينجوری واسه کسی که ميپرسه بده و دوستان ديگه شايد به عقل طرف شک کنند بازهم معذرت ميخوام از حضورشما
ياحق

جمعه 5 دی1393 - 7:04pm

محل اقامت: کردستان
آقا حمید عزیز
هدف شما از طراحی این مدار با ارزش چی بوده ؟
ایا بهتر نبود مدار رو به صورت کیت ساخته شده با قطعات اصلی برای فروش بگذارید ؟
وقتی شما مدار رو به صورت انبوه تولید کنید و در سه ورژن کیت مونتاژ نشده و مونتاژ شده و دستگاه برای فروش قرار دهید بهتر نیست ؟
هم سودی برده اید و هم کاربران ضعیف و متوسط و دارا به راحتی به مدار شما دسترسی خواهند داشت
خود بهتر میدانید که اگر اطلاعت لورنز را هم بگزارند شاید یک نفر قادر به ساخت باشد
پس بهتر است شما برای راحتی همه کاربران فکری مفید انجام دهید
با تشکر

جمعه 5 دی1393 - 7:45pm
YIM
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
payam58 عزيز من توي تاپيكهاي مختلف پستهاي شما رو ديدم ولي متاسفانه شما هنوز پست مفيدي نذاشتين تا مورد استفاده همه باشه. ;)
ضمنا مهندس حميد اگه قصد انتفاع داشت نيازي نبود كسي بهش بگه در صورتيكه بيشتر كاربرا عضو ثابت اين انجمن هستن و همه از نيت خيرخواهانه مهندس حميد عزيز مطلع اند و ايشون بيشتر هدفشون آموزشه تا ...
شايد هم شما اين انجمن رو با بعضي انجمنها اشتباه گرفته باشين.
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 5 دی1393 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام : rg58 شیلد مس مغزی مس و شیلد الومینیوم و مغزی مس وجود داره
همچنین rg58 نوع مغزی الومینیومی و مغزی مسی نیز وجود داره کدامش مناسبتره برای لوپ ؟
به نظر خودم شیلد مسی با مغزی مسی باید بهتر باشه :-? ولی برای اطمینان از اساتید درخواست کمک دارم. با تشکر
همچنین در مورد cat6 نیز کدام شیلد مس یا الومینیوم مناسبتره ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 5 دی1393 - 8:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با بيناجان موافقم ،پيام جان اگه تو قسمت و تايپيک چه کسی چه چقدر ضرر کرده بنده عرض کردم که خدا بخواد به کسى چيزى بده تو عالم فلز و فلزيابی قرار نيست طلا و نقره بده نه داداش خداوند کريم به يکی زن خوب به يکی ثروت و به حميد جان هم علم زيبای الکترونيک رو داده که از نظر من قسمت دوم اين واژه لايق حميد جان هستش يعنى پندارنيک ،گفتار نيک ،کردار نيک ،،حميد با اين کارش تا هست و نيستش دعای من. و امثال من دنبالشه و اين از فروش چندتا کيت و مدار و طلا و دفينه با ارزش تره اگه دوستان با من موافق هستن فقط واسه حميد جان دعاکنند
ياحق

جمعه 5 دی1393 - 9:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 283 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure