انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 3:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
آرش جان لوپ من کمی ظرفیتش بالاست و الان فیبر 13.13 رو تو صد میزنه فکر کنم با لوپ بهتر بشه 13.13 رو تو 130 زد آقای قنبری از راهنمایی شما تشکر میکنم :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 5 دی1393 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
آرش جان لوپ من کمی ظرفیتش بالاست و الان فیبر 13.13 رو تو صد میزنه فکر کنم با لوپ بهتر بشه 13.13 رو تو 130 زد آقای قنبری از راهنمایی شما تشکر میکنم :ymhug:

سلام دوست عزیز از نویز بگو ببینیم نسبت به چنس چطور ی با تکان خوردن لوپ بالانس به هم نمی خوره
میشه یک فیلم خوب با تستهای مختلف بگیری که معلوم بشه چی به چیه
تشکر @};-

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 5 دی1393 - 12:25am
مدیر کل
مدیر کل

alirezaii21 نوشته است:
سلام مهندس دستگاه من با لوپ 1هم 60 سانتی و ظرفیت 580 یه سکه رو تو 45 میزنه و تقریبا به اشیائ کوچیک کمتر حساسیت نشون میده طبیعیه ؟

اولا که بنظر من ظرفیت لوپ شما دیگه یک مقدار بالاست! با این ظرفیت باید روی تنظیمات مختلف هم بیشتر کار کنین تا نتیجه بهتر بشه. حداکثر میزان سنس برای سکه 500 تومنی با لوپ مناسب خودش از نظر من دور و بر 50 سانت هست. ولی لوپ 60 هم کمی برای سنس سکه بزرگه و احتمالا لوپ 50 براش جواب قوی تری میده. بخصوص که فرمودین به فلزات کوچک کمتر واکنش نشون میده که برای لوپ بزرگتر کاملا طبیعیه. در این زمینه تنظیم دیلی هم نقش داره. کلا جوابی که گرفتین از نظر من کاملا خوب و نزدیک به انتظار بوده و بعید میدونم تحت بهترین شرایطی که توضیحشو دادم بتونین سکه رو 10-15 درصد قویتر از این سنس کنین. هر چند که کل تلاش ما هم برای افزایش برد میتونه روی همین چند درصد باشه! :D
در مورد تست اون فیبر مسی هم اصلا نمیشه روش حساب کرد اگر در منزل تست کرده باشین! بارها عرض کردم لوپهای بزرگ در محیط بسته داخل منزل اصلا کارایی نهایی خودشون رو نشون نمیدن و این هم یکی از ایرادات لوپ 60 برای شماست که قطعا تاثیرگذار بوده و برد نهایی رو بلحاظ وجود انواع فلزات در محیط اطراف و همینطور جذب نویز بالا از سیستمهای داخل منزل کاهش میده.

شنبه 5 دی1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان الان چه مارک خوبی از میکرو ATmega328p-PU تو بازار موجود هست که عالی باشه ؟ تایوان گیر میاد قیمتش چند هست؟

شنبه 5 دی1393 - 2:20am
مدیر کل
مدیر کل

تایوانیش میدونم در بازار هست و نمونه ای که بنده هم گرفتم تایوانی هست که از چهره الکترونیک گرفتم و به صورت ریز در یکی از دایره های زیر میکرو درج شده تایوان! کلا بعید میدونم انواع بی کیفیت این میکرو در بازار رایج شده باشه چون میکروی خیلی قدیمی محسوب نمیشه.

شنبه 5 دی1393 - 3:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان یه میکرو میخوام برای BRN سفارش بدم ایا این شماره PIC16F876A-I-SP مربوط به BRN میشه یا با مال مدار BRN تفاوت داره؟

شنبه 6 دی1393 - 3:38am
مدیر سایت
مدیر سایت

hamedkk نوشته است:
آقای arash99 تشکر کردن از مهندس پاچه خاری یا هر چیز دیگه نیست. احترام و ارادت قلبیه X(
بیان این جمله حتی اگر منظوری هم نداشته باشین اصلا خوب نبود.
تشکر از مهندس و ابراز احساسات نسبت به کار بزرگ ایشون نه تنها اجباری نیست، بلکه هیچ تفاوتی بین کاربران ایجاد نخواهد کرد و مهندس مثل همیشه هدف والای خودشون رو دنبال خواهند کرد و همه از جمله خود من از دریای دانش ایشون استفاده خواهیم کرد.
خواهش میکنم فضای انجمن رو با این حرف ها متشنج و ناراحت کننده نکنید و باعث نشین همچین افکاری حتی به ذهن کسی خطور کنه. اینجا یک محیط علمیه و اشتراک گذاری تجربیات و دانسته ها اولین هدف تاسیس این انجمنه نه تعمیم نظرات شخصی به همه کاربران

با سلام
لطفاً آقایون در این محیط علمی و پویا از بیان الفاظ عامیانه و سبک استفاده نفرمائید ! چون هرچقدر سعی بشه احترام محیط علمی و تحقیقاتی توسط تک تک اعضا حفظ بشه ، اولاً بیان شخصیت خودمان و دوماً به نتیجه کار و عمل بهتر و محیطی آرام و در شئن یک محیط آموزنده و علمی خواهیم داشت ، که رعایت این موضوع وظیفه کل اعضا این انجمن خواهد ، @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 6 دی1393 - 8:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ali222 نوشته است:
مهندس جان یه میکرو میخوام برای BRN سفارش بدم ایا این شماره PIC16F876A-I-SP مربوط به BRN میشه یا با مال مدار BRN تفاوت داره؟

علی جان اگر میخای دیواره بزنی همین مدار ان کارو انجام میده و نیازی به brnنیست

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 6 دی1393 - 8:34am
مدیر سایت
مدیر سایت

درسته آقای علیرضایی 21
مدار نقطه زن فلزجو ، یک سر و گردن از چنس و بی از ان بالاتر خواهد بود و هنوز مقدار کمی برای المپیکی شدن این مدار مونده که باید همکاری لازم رو دوستان صادقانه با مهندس حمید داشته باشن تا این مدار یک نقطه زن در حد المپیک بشه و همه لذت ببرن به امید خدا . با آرزوی سلامتی مهندس حمید عزیز @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 6 دی1393 - 9:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ماشالله به شور و حال تکاپو در عرض دو روز شانزده صفحه رشد پیغام. اونم فقط در یک بخش بخدا آدم سرعت خوندنش به پیغاما نمیرسه انشاالله که همیشه هینطوری باشه در ضمن یک تقاضایی هم از دوستانی که مدارو اسمبل کردن و بروی کوئل تمرکز دارن موارد کلیدی که به صرف تجربه به دست میارن خواهشن به اشتراک بذارن سلامتی همه رو از خداوند منان خواستارم

شنبه 6 دی1393 - 10:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: asadof , fish و 156 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure