انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:52pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان یه تست انجام دادم.یه انگشتر که روش یه تیکه الماس داره رو گفتم مخفی کنن و دو بار تونستم پیدا کنم.
بعد همون انگشترو گذاشتم روی لامپ کم مصرف سقف.عکس العمل انتنهاکمی ضعیف شد ولی وقتی زیر لامپ میرفی قیچی میکردن.
دوستانی که میگفتن به اشیای بالای انتن عکس العملی نداره تست کنن .
با تشکر

شنبه 8 تیر1392 - 10:58am
آواتار کاربر

از اساتید محترم خواهشمندم گلد 1 و گلد 2 رو یکبار دیگه توضیح بدن(مفصل) و بگن دقیقا چه موقع با سیم کار کنیم و چه موقع بیسیم و روی کدوم گلد.(مفصل) انقدر که پیچوندینش همه گیج شدن.
متشــــــکرم

اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت

شنبه 8 تیر1392 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

narenji نوشته است:
از اساتید محترم خواهشمندم گلد 1 و گلد 2 رو یکبار دیگه توضیح بدن(مفصل) و بگن دقیقا چه موقع با سیم کار کنیم و چه موقع بیسیم و روی کدوم گلد.(مفصل) انقدر که پیچوندینش همه گیج شدن.
متشــــــکرم

سلام
فرض کنید میخواهید یک منطقه به اندازه زمین فوتبال را کاوش کنید
ابتدا کمربند و وسایل آهنی را از خود دور کنید و دستگاه را از گردن آویزان کنید و سیم ها را وصل کنید و دستگاه را روشن کنید و فرکانس گلد 1 را انتخاب کنید
حدود 5 دقیقه صبر کنید تا منطقه باردار بشه سپس شروع به کاوش کنید تا جایی که به نقطه مورد نظر نزدیک بشید در حین نزدیک شدن میتونید ولوم را عین کار با فایندر کم کنید وقتی نزدیک محل قیچی کردن رسیدید سیم ها را جدا کنید و ولوم را روی 0.5 بگذازید و مجددا" کاوش کنید تا سر نقطه قیچی کنید سپس برای اطمینان بیشتر از گلد 2 استفاده کنید در صورت قیچی کردن یک تکه طلا با عیار بالا (تاکید میکنم تست طلا باید عیارش بالا باشه چون فرکانس دستگاه با طلای عیار بالا ست شده) در جهت مخالف قرار دهید اگر آنتن ها تکه طلا را نشون داد در آن منطقه خبری نیست ولی اگر مجددا نقطه هدف را قیچی کرد میتونید در آنجا مشغول حفاری بشید
به امید سوسوی زرد

به امید سوسوی زرد

شنبه 8 تیر1392 - 2:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی
دوستان توجه داشته باشند تکه طلایی که جهت تست انتخاب میکنند را باید با عیار بالا انتخاب کنند تا موقع تست دچار مشکل نشوند چون 90% طلاهای معمولی موجود در بازار به همراه خود مقدارقابل توجهی مس دارند و هنگام تست ردیاب را دچار مشکل میکند من خودم تست کردم 6 گرم طلای معمولی را یک طرف و 3 گرم طلای خارجی 18 عیار را هم گذاشتم یک طرف ردیاب بدون توجه به حجم و وزن طلای معمولی جهت طلای 18 عیار خارجی را نشان داد
امیدوارم این مطلب به دردتون بخوره
به امید سوسوی زرد ;)

به امید سوسوی زرد

شنبه 8 تیر1392 - 2:39pm
مدیر کل
مدیر کل

only for you نوشته است:
سلام بر همگی
دوستان توجه داشته باشند تکه طلایی که جهت تست انتخاب میکنند را باید با عیار بالا انتخاب کنند تا موقع تست دچار مشکل نشوند چون 90% طلاهای معمولی موجود در بازار به همراه خود مقدارقابل توجهی مس دارند و هنگام تست ردیاب را دچار مشکل میکند من خودم تست کردم 6 گرم طلای معمولی را یک طرف و 3 گرم طلای خارجی 18 عیار را هم گذاشتم یک طرف ردیاب بدون توجه به حجم و وزن طلای معمولی جهت طلای 18 عیار خارجی را نشان داد
امیدوارم این مطلب به دردتون بخوره
به امید سوسوی زرد ;)

بله کاملا درسته چون این دستگاه فرکانسهاش جوری طراحی شده که برای دفینه هست یعنی عیار بالا و مثل دستگاههای شرکتی دیگه که فقط برای فروش گذاشتند و با طلای جدید میتونین راحت پیدا کنین نیست و وقتی دستگاه رو میبرین روی هدف اصلی که دفینه میباشد میبینین عکس العملی ندارند و شما رو میبرند جای دیگه که هم فرکانس اونها تو خاک زیاده .
پس سعی کنین برای تست طلا از عیار بالاتر استفاده کنین و برای تست دستگاه از نقره استفاده کنین که مشکلی نیست . و تست ها رو حتما 5 یا ده سانت داخل خاک کنین تا با زمین تماس داشته باشند تو خونه هم میخواین تست کنین حتما زیر یه چیزی بذارین مثلا فرش یا مبل اینطوری بهتره چون کلا این دستگاه طراحی شده که زیر خاک باشه اون فلز بهتر سنس میکنه و برای حالت بیسیم هم سعی کنین ولوم رو بیشتر کنین تا بهتر سنس کنه و برای عمقگیری هم وقتی هدف رو پیدا کردین و روی نیم گذاشتین اونوقت ولوم رو زیاد کنین تا ته بعد عمق گیری کنین چون اونوقت دیگه مشکلی نیست ولوم زیاد باشه چون عمقگیری دقیقتر انجام میشه این موضوع رو هم تست کنن و اعلام کنند دوستان .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

شنبه 8 تیر1392 - 2:51pm
آواتار کاربر

only for you نوشته است:
narenji نوشته است:
متشــــــکرم

سلام
فرض کنید میخواهید یک منطقه به اندازه زمین فوتبال را کاوش کنید
ابتدا کمربند و وسایل آهنی را از خود دور کنید و دستگاه را از گردن آویزان کنید و سیم ها را وصل کنید و دستگاه را روشن کنید و فرکانس گلد 1 را انتخاب کنید
حدود 5 دقیقه صبر کنید تا منطقه باردار بشه سپس شروع به کاوش کنید تا جایی که به نقطه مورد نظر نزدیک بشید در حین نزدیک شدن میتونید ولوم را عین کار با فایندر کم کنید وقتی نزدیک محل قیچی کردن رسیدید سیم ها را جدا کنید و ولوم را روی 0.5 بگذازید و مجددا" کاوش کنید تا سر نقطه قیچی کنید سپس برای اطمینان بیشتر از گلد 2 استفاده کنید در صورت قیچی کردن یک تکه طلا با عیار بالا (تاکید میکنم تست طلا باید عیارش بالا باشه چون فرکانس دستگاه با طلای عیار بالا ست شده) در جهت مخالف قرار دهید اگر آنتن ها تکه طلا را نشون داد در آن منطقه خبری نیست ولی اگر مجددا نقطه هدف را قیچی کرد میتونید در آنجا مشغول حفاری بشید
به امید سوسوی زرد

متشـــــــکرم دوست عزیز و با آرزوی موفقیت واسه هـــــــــــــمتون

اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت

شنبه 8 تیر1392 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهشااستاداريااگه زودتربياييدوتجروبياتونوبگيدممنون ميشيم ما.چون خيلي صبركرديم وتمومه تست وكارايي كه همه گفتاروانجام داديم واسه 3جام ولي ميترسم كاروشروع كنم ازطرفي م چندروزديگه ماه رمضونه خواهشاراهنمايياتونوبفرماييدمازودتردست به كاربشيم

شنبه 8 تیر1392 - 8:51pm
مدیر کل
مدیر کل

استاد آریا اینطور که گفتن دوباره برگشتن سر کاوش و تست و حفاری! ظاهرا تا چند روز دیگه دوباره برمیگردن.

شنبه 8 تیر1392 - 9:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظره استادان انجمن يه مربعه 2در2در2در2 كه همه يه ذرات گيري ونقطه زنياش انجام شده روردياب بگيره واز25متري ام بگيره روي نيم درعمقه 4ونيم اياميتونه اين حجم بازم ذرات باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنبه 8 تیر1392 - 9:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پس مثه اينكه بايددلوبزنيم به درياپس.

شنبه 8 تیر1392 - 9:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure