انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:58am

پاسخ به موضوع  [ 6480 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 340 , 341 , 342 , 343 , 344 , 345 , 346 ... 648  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان سیستمم رو چطور تست کنم ببینم پراب هام درست کار میکنه یعنی سیتم فرستنده گیرنده اش سالمه

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

یکشنبه 14 دی1393 - 10:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir1377 نوشته است:
سلام دوستان این اسکن های من ممنون میشم تحلیلشون کنید
پیوست:
amir1377.rar

پیوست:
kkkkkkkkkkkkk.rar

دوست عزیز تو فایلی که با اسم خودت فرستادی تو ستون اول و دوم ردیف یک یه آلودگی دیده میشه که بهتره بررسی بشه
تو اون یکی فایل که با حروف (ک ) نام گذاری کردی تو ردیف ستون اول دوم ردیف 8 به احتمال زیاد یه حفره دیده میشه که بار اونم باید بررسی بشه

تصاویری که گرفتی یا دو ستونه بوده یا سه ستونه اگه میخای تصویر بگیری حتما سعی کن حد اقل 4--5 ستون بگیری الان به زور میشه اونجا ها رو تشخیص داد

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 14 دی1393 - 11:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir1377 نوشته است:
سلام دوستان سیستمم رو چطور تست کنم ببینم پراب هام درست کار میکنه یعنی سیتم فرستنده گیرنده اش سالمه

کاوشگر عزیز ممنون بابت تحلیلت ولی الان مشکل من اینه که چه جور تست کنم سیستم فرستنده و گیرنده سیستم سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

یکشنبه 14 دی1393 - 4:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا امیر برای فهمیدن سالم بودن وقتی دستت رو به پراپ بزنی باید بازی اعداد داشته باشی

یکشنبه 14 دی1393 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا امیر تو فایل اولت یک حفره دیده میشه ولی چند تا پراپ رو خالی زدی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 14 دی1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقا امیر برای فهمیدن سالم بودن وقتی دستت رو به پراپ بزنی باید بازی اعداد داشته باشی

با مولتی متر نمیشه تست کرد دوست عزیز ممنون بابت تحلیل اسکن ممنون میشم بگید چه طوری قسمت فرستنده و گیرنده مدار رو چک کنم ببینم سالمه ضمنا تو اسکن ها کدوم طرف نقطه شروع هستش

دوشنبه 15 دی1393 - 1:24pm

با سلام .دوستان مطالب خیلی زیاده و سنگین و پر بار .اما راستش میخوام ببینم دوستانی که تصاویر رو تحلیل میکنن میشه لطف کنن در مورد روش شناسایی و تحلیل راهنمایی کنن و توضیح بدن.در مورد رنگها و چگونگی شناسایی حفره و فلز .البته اون فوت رنگرزی هم محبت کنن بگن که فکر کنم سوال خیلی ها باشن. اگه روش ماهی گرفتن رو آموزش بدید خیلی بهتر از این هست که ماهی رو صید کنید و به طرف بدید استفاده کنه.ممنون.امیدوارم از خواسته من ناراحت نشید .ممنون. @};-

دوشنبه 15 دی1393 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
متاسفانه مدارم مشکل داره همه قطعاتو صحیح نصب کردم همه اتصالات سالم هستن وقتی میکرو جانذاشتم فقط ال سی دی روشن میشه بدون مربع یعنی فقط روشن میشه وقتی هم میکرو پروگرام میکنم ودرمدارجامیزنم باز هم ال سی دی فقط روشن میشه مراحل پروگرامرهم به درستی انجام میشه اتصالات ال سی دی هم ازبالا تاپایین به این صورت وصل کردم.
16
3
2
1
5
6
4
14
13
12
11
15
نمیدونم مشکلم کجاست. :(
پروگرامرهم اینه.
pic kit 2

دوشنبه 15 دی1393 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا شکیب به احتمال زیاد مشکل از پروگرام کردن شما هست شما اگه میتونی ایسی رو با فایلش بده بیرون برات پروگرام کنن اگه با پروگرامر سوپر پرو پروگرام بشه خیالت از پروگرام شدن ایسی و درست بودنش جمع میشه باز یک بار آیسی رو با پروگرامر خودت اریز کن و یک بار دیگه پروگرام کن

دوشنبه 15 دی1393 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقاابی مراحل پروگرام بدرستی انجام میشه

دوشنبه 15 دی1393 - 11:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6480 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 340 , 341 , 342 , 343 , 344 , 345 , 346 ... 648  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliavazpour و 117 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure