انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:04pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 658 , 659 , 660 , 661 , 662 , 663 , 664 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوست عزیز مشکلتون چی ؟ این لینک باز نمیشه تو تب لت من

دوشنبه 22 دی1393 - 10:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا لینکون مشکلتون چی هست برادر

دوشنبه 22 دی1393 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای msos شما دو تا ای سی ۵۵۵ رو تویض کن نود درصد مشکل از همون دو تا ای سی و این رو هم بگم اول مدارت رو چک کن تا جایی اتصالی نداشته باشی و ای سی های ۵۵۵ که تو بازاره خیلی هاشون خرابه داری میخری ۴ تا بخر قیمتی هم نداره که اگه حل نشد دو تا جدیدشو بندازی روی مدار

دوشنبه 22 دی1393 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله دوستان اقا مهدی درست میگن من 500 عدد آیسی 555 خریدم که رو یک مدار تی ال سالم همه رو تست کردم 100 تا خراب بود تصمیم گرفتم دیگه آیسی 555 جنس نظامی بخرم که دیگه خیالم از 555 راحت باشه

دوشنبه 22 دی1393 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه 555 ها رو عوض کردی مشکلت حل نشد یه عکس از پشت و رو مدارت بزار

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

سه شنبه 22 دی1393 - 12:18am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان میشهpcb ولیست قطعات یجا بذارید \M/ 35 صفحه خوندم گیج شدم ^:)^

سه شنبه 22 دی1393 - 3:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز اين از pcb درست يه فايل هم ميفرستم با همين عكس مدار رو مونتا‍ز كن تو اولين استارت بالا ميادش تو صفحه اول هم هست همه اطلاعات

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 23 دی1393 - 12:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اين هم از اطلاعات در باره ولتاز گيري و عيب يابي مدار ديگه بر طبق اين ها بايد مشكلي برات پيش نياد تو مونتاز :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 23 دی1393 - 12:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز سعی کنید دیگه رو این مدار وقت خودتون رو نذارید و هزینه نکنید چون مدار مهندس حمید بهترین جواب رو داده و تا 10 درصد بردش از این مدار بیشتره و هم ثبات عالی داره و هم اینکه دیجیتال هستش و فرکانس قابل تنظیم هستش با انتشار مدار مهندس حمید دیگه عمر انالوکها به سر رسید. مهندس حمید واقعا شاهکار کردند @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 23 دی1393 - 2:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز اقای اسدف این دوستان هزینه کردن برای ساخت این مدار و دوس دارن پولشون از بین نره و این هم خدمت شما عرض کنم مدار ۱۲۰۰۰تو زمین چندین بار تست شده و چند تا از دوستان هم نتیجه گرفتن از این مدار پس تو ذوق دوستانی که دارن با این مدار کار میکنن نزنید مدارمهندس حمید هم خوبه و منو و اپشن های زیادی داره ولی هنوز کسی از دوستان حفاری باهاش نکرده حتی خود من هم موقعیتش رو نداشتم تا با دستگاه دیجیتال مهندس حمید برم حفاری و کار کنم فقط در حد تست بوده پس تا نتیجه چیزی مشخص نشده زود قضاوت نکنید و اگه هم میخواهید دستگاه ها رو با هم مقایسه کنید یه تایپیک جدید بزنید و اونجا با دوستان در مورد قدرت دستگاه ها مشورت کنید جهت اطلاع تا یک هفته دیگه هم این مدار دیجیتالش با تنظیم فرکانس و تفکیک صد در صد فلزات با یه lcd گرافیکی خیلی زیبا اماده میشه که تا به امروز برای طراحی و برنامه نویسی و قالب سازی بالای ۶ ملیون هزینه شده و اون ۱۲۰۰۰ قدیم نیست که شما تو ذهن خودتون مجسم کردین من خودم تست های رو که رو این مدار انجام دادم و تغییراتی رو که دادم فک نکنم مداری به قدرت این مدار بشه پیدا کرد من جسارتی به هیچ کس نمیکنم و همه مدارات رو هم ساختم و تست کردم کل مدارات به سفال و اجر و ذرات حساس هستن و بیشترشون هم بعد یه مدت کار از بالانس خارج میشن ولی من مدار جدید ۱۲۰۰۰ رو به تظمین دست مشتری میدم و قیمت دیجیتالش با کیف و جعبه و لوپ ۱۵ ملیونه که تا به امروز دو تا پیش فروش شده چون مشتری تو این دور و زمونه دنبال دستگاه دیجیتال با تفکیک مطمان هستش و دنبال دستگاه های دمو نیستش و تفکیک هم تو همه دستگاه ها پنجاه درصد کار اپراتور رو جولو میندازه پنجاه در صد دیگه به هوش و تیز بودن اپراتور هستش پس لطف کنید تا از چیزی مطمان نشدید نظری هم ندید و بزارید این تایپیک به کار خودش ادامه بده

سه شنبه 23 دی1393 - 3:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 658 , 659 , 660 , 661 , 662 , 663 , 664 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , mresever و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure