انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:21pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 659 , 660 , 661 , 662 , 663 , 664 , 665 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به امید خدا دستگاه که اماده شد از پکیج دستگاه هم عکس میزارم و از قسمت تفکیکش هم عکس میزارم موفق و پیروز باشید

سه شنبه 23 دی1393 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
mehdi 2014 نوشته است:
دوست عزیز اقای اسدف این دوستان هزینه کردن برای ساخت این مدار و دوس دارن پولشون از بین نره و این هم خدمت شما عرض کنم مدار ۱۲۰۰۰تو زمین چندین بار تست شده و چند تا از دوستان هم نتیجه گرفتن از این مدار پس تو ذوق دوستانی که دارن با این مدار کار میکنن نزنید مدارمهندس حمید هم خوبه و منو و اپشن های زیادی داره ولی هنوز کسی از دوستان حفاری باهاش نکرده حتی خود من هم موقعیتش رو نداشتم تا با دستگاه دیجیتال مهندس حمید برم حفاری و کار کنم فقط در حد تست بوده پس تا نتیجه چیزی مشخص نشده زود قضاوت نکنید و اگه هم میخواهید دستگاه ها رو با هم مقایسه کنید یه تایپیک جدید بزنید و اونجا با دوستان در مورد قدرت دستگاه ها مشورت کنید جهت اطلاع تا یک هفته دیگه هم این مدار دیجیتالش با تنظیم فرکانس و تفکیک صد در صد فلزات با یه lcd گرافیکی خیلی زیبا اماده میشه که تا به امروز برای طراحی و برنامه نویسی و قالب سازی بالای ۶ ملیون هزینه شده و اون ۱۲۰۰۰ قدیم نیست که شما تو ذهن خودتون مجسم کردین من خودم تست های رو که رو این مدار انجام دادم و تغییراتی رو که دادم فک نکنم مداری به قدرت این مدار بشه پیدا کرد من جسارتی به هیچ کس نمیکنم و همه مدارات رو هم ساختم و تست کردم کل مدارات به سفال و اجر و ذرات حساس هستن و بیشترشون هم بعد یه مدت کار از بالانس خارج میشن ولی من مدار جدید ۱۲۰۰۰ رو به تظمین دست مشتری میدم و قیمت دیجیتالش با کیف و جعبه و لوپ ۱۵ ملیونه که تا به امروز دو تا پیش فروش شده چون مشتری تو این دور و زمونه دنبال دستگاه دیجیتال با تفکیک مطمان هستش و دنبال دستگاه های دمو نیستش و تفکیک هم تو همه دستگاه ها پنجاه درصد کار اپراتور رو جولو میندازه پنجاه در صد دیگه به هوش و تیز بودن اپراتور هستش پس لطف کنید تا از چیزی مطمان نشدید نظری هم ندید و بزارید این تایپیک به کار خودش ادامه بده

خدا خیرت بده آقای هدایتی،باورکن با این کارت ملتی رو از دست این کلاهبردارای بیشرف نجات میدی.
15 میلیون بخدا مفته،مفت. :D

سه شنبه 23 دی1393 - 3:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
دوست عزیز اقای اسدف این دوستان هزینه کردن برای ساخت این مدار و دوس دارن پولشون از بین نره و این هم خدمت شما عرض کنم مدار ۱۲۰۰۰تو زمین چندین بار تست شده و چند تا از دوستان هم نتیجه گرفتن از این مدار پس تو ذوق دوستانی که دارن با این مدار کار میکنن نزنید مدارمهندس حمید هم خوبه و منو و اپشن های زیادی داره ولی هنوز کسی از دوستان حفاری باهاش نکرده حتی خود من هم موقعیتش رو نداشتم تا با دستگاه دیجیتال مهندس حمید برم حفاری و کار کنم فقط در حد تست بوده پس تا نتیجه چیزی مشخص نشده زود قضاوت نکنید و اگه هم میخواهید دستگاه ها رو با هم مقایسه کنید یه تایپیک جدید بزنید و اونجا با دوستان در مورد قدرت دستگاه ها مشورت کنید جهت اطلاع تا یک هفته دیگه هم این مدار دیجیتالش با تنظیم فرکانس و تفکیک صد در صد فلزات با یه lcd گرافیکی خیلی زیبا اماده میشه که تا به امروز برای طراحی و برنامه نویسی و قالب سازی بالای ۶ ملیون هزینه شده و اون ۱۲۰۰۰ قدیم نیست که شما تو ذهن خودتون مجسم کردین من خودم تست های رو که رو این مدار انجام دادم و تغییراتی رو که دادم فک نکنم مداری به قدرت این مدار بشه پیدا کرد من جسارتی به هیچ کس نمیکنم و همه مدارات رو هم ساختم و تست کردم کل مدارات به سفال و اجر و ذرات حساس هستن و بیشترشون هم بعد یه مدت کار از بالانس خارج میشن ولی من مدار جدید ۱۲۰۰۰ رو به تظمین دست مشتری میدم و قیمت دیجیتالش با کیف و جعبه و لوپ ۱۵ ملیونه که تا به امروز دو تا پیش فروش شده چون مشتری تو این دور و زمونه دنبال دستگاه دیجیتال با تفکیک مطمان هستش و دنبال دستگاه های دمو نیستش و تفکیک هم تو همه دستگاه ها پنجاه درصد کار اپراتور رو جولو میندازه پنجاه در صد دیگه به هوش و تیز بودن اپراتور هستش پس لطف کنید تا از چیزی مطمان نشدید نظری هم ندید و بزارید این تایپیک به کار خودش ادامه بده

عزیز من من نگفتم تی ال 12000 مدار بدی هستش . ولی مدار مهندس حمید به مراتب از این مدار بهتره مدار کلا لال و لال هستش .کیف کردم من امروز بردم جنگل تست گرفتم یه قوطی کمپوت که چند ماه پیش تا 1 متر زیر خاک دفن کرده بودم به خوبی سنس کرد حتی لوپ از زمین فاصله داشت مهندس حمید کارش رو خوب بلده من واقعا نمی دونم چطوری تشکر کنم ادرس هم نمیده برم پیشش تشکر کنم دستش رو ببوسم :-BD

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 23 دی1393 - 3:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:

سلام و درود فراوان خدمت دوست گرامی و عزیز آقا مهدی خسته نباشید خدا قوت داداش اطلاعات ساخت این سیستم 12000 دیجیتال رو به بنده به چه قیمتی می فروشی؟

سه شنبه 23 دی1393 - 4:08pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب mehdi 2014 شما در تاپیک مدار بنده هم به نوعی همین تبلیغات خودتون رو کردین و من هم بطور غیر مستقیم جواب شما رو دادم! اصلا بحث مقایسه مدارات نیست. بنده اصلا میگم این دستگاه جدید شما از همه مدارات هم بهتره! ولی از خیلی قبل قرار شد که در مسیر ساخت مدارات بحث تبلیغ و فروشندگی نباشه! اینجور که شما داری میگی چون برای فروش دستگاه هزینه کردی حالا انگار منافعت بخطر افتاده. من کار ندارم شما چطور کاسبی میکنی و نون میخوری. تنها مطلبی که بطور ساده از شما میخوام اینه که کلا در اینجور تاپیکها مطلبی که بوی تبلیغات فروش دستگاه داشته باشه نزنی! درخواست ساده و صریحی هست و طبق قوانین انجمن که شما از روز اول ثبت نام پذیرفتین. پس لطفا رعایت کنین وگرنه شرمنده حضورتون در این انجمن میشیم. حالا چه آیدی قبلی باشه چه فعلی و چه بعدی ؛ آیدیها مهم نیستن! نحوه حضور مهمه.

سه شنبه 23 دی1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
جناب mehdi 2014 شما در تاپیک مدار بنده هم به نوعی همین تبلیغات خودتون رو کردین و من هم بطور غیر مستقیم جواب شما رو دادم! اصلا بحث مقایسه مدارات نیست. بنده اصلا میگم این دستگاه جدید شما از همه مدارات هم بهتره! ولی از خیلی قبل قرار شد که در مسیر ساخت مدارات بحث تبلیغ و فروشندگی نباشه! اینجور که شما داری میگی چون برای فروش دستگاه هزینه کردی حالا انگار منافعت بخطر افتاده. من کار ندارم شما چطور کاسبی میکنی و نون میخوری. تنها مطلبی که بطور ساده از شما میخوام اینه که کلا در اینجور تاپیکها مطلبی که بوی تبلیغات فروش دستگاه داشته باشه نزنی! درخواست ساده و صریحی هست و طبق قوانین انجمن که شما از روز اول ثبت نام پذیرفتین. پس لطفا رعایت کنین وگرنه شرمنده حضورتون در این انجمن میشیم. حالا چه آیدی قبلی باشه چه فعلی و چه بعدی ؛ آیدیها مهم نیستن! نحوه حضور مهمه.

کاملا با حرف دانشمند حمید موافقم دوست عزیز و محترم آقا مهدی اگه راست میگی مثل دانشمند حمید بزرگواری کن و به خاطر رضای خدا هم شده فایل دموی 500 بار سیستم دیجیتال 12000 رتو بذار تا تستش کنیم ببینیم چند مرده حلاجه ببینیم به گرد شاهکار بی نظیر دانشمند حمید میرسه و حق والنصاف مقایسش کنیم یا حق علی پشت پناهت داداش گلم @};- ~O)

سه شنبه 23 دی1393 - 5:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان برای مقایسه مدارها تاپیک دیگری باز کنید و اونهایی که دارن این مدارو میسازن دلسرد نکنید :( . از زحمتهای شما هم خیلی خیلی ممنونیم :ymhug: .دمتون گرم .واقعا لطف میکنید به ما ;) .ولی این مدار تی ال 12000انالوگ به مسیر خودش ادامه بده . B-)
در ضمن یه خواهشی دارم یه تاپیک ایجاد بشه و فلزیابهای سایتو باهم مقایسه کنند بچه ها تا بدونیم کدوم بهتره اونو بسازیم. بازم ببخشید در حد پیشنهاد بود. @};-

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

سه شنبه 23 دی1393 - 5:24pm

mehdi 2014 نوشته است:
به امید خدا دستگاه که اماده شد از پکیج دستگاه هم عکس میزارم و از قسمت تفکیکش هم عکس میزارم موفق و پیروز باشید

سلام استاد ایا قیمت نهایی 15000000 هستش؟ یا تخفیف هم داره .تا چند متر عمق میزنه میشه عکس دستگاه رو بذارید ما یک نسخه داریم گفته 5 متر عمق داره داخل ساروج هستش ایا جنس رو اون همون عمق اشکار میکنه برای خرید چقدر پیش باید بدیم چند روز طول میکشه تا تحویل بدید

سه شنبه 23 دی1393 - 7:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehdi 2014 نوشته است:

دوست عزیز برای برنامه نویسی و قالب و ... چه خبره 6 میلیون :-o قیمت هم 15 میلیون :-o :-o :-o
دوستان فکرش بکنید.مرحوم استیو جابز برای برنامه نویسی محصول ایفون چندین سال زحمت کشیدند و بعد از مدتها ایفون رو به مردم دنیا با قیمتی که الان همه می بینید عرضه کردند.حالا یه لبتاب اپل بهترین مارک و اخرین ورژن نزدیک به 6 میلیون قیمت داره.حالا بنده نمی دونم اقا مهدی ایا از اقای جابز بیشتر برای برنامه نویسی این سیستم وقت گذاشته یا از فلز طلا استفاده کرده.که 15 میلیون قیمت میده :-s
من از دوستان خواهش می کنم فقط یکم تو این حرف های که گفتم تامل کنید.واقعا ادم منطقی همچین پولی رو برا یه فلزیاب میده.!!!!!!!!!!
یا حق

سه شنبه 23 دی1393 - 9:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فک کنم این فلزیاب ورژن جدید gpx :D

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

سه شنبه 23 دی1393 - 9:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 659 , 660 , 661 , 662 , 663 , 664 , 665 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mresever و 199 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure