نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
ahoora94 نوشته است: فک کنم این فلزیاب ورژن جدید gpx دوست عزیز جی پی دیگه از بورس افتاد
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 23 دی1393 - 10:16pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
هرکی برای این مدار15میلیون خرج کنه بایدبه عقلش شک کرد
|
سه شنبه 23 دی1393 - 10:17pm |
|
|
danesh
کاربر فعال
|
مرسی داش مهدی منتاز میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
|
سه شنبه 23 دی1393 - 10:36pm |
|
|
جاوید
استاد
|
mehdi 2014 نوشته است: دوست عزیز اقای اسدف این دوستان هزینه کردن برای ساخت این مدار و دوس دارن پولشون از بین نره و این هم خدمت شما عرض کنم مدار ۱۲۰۰۰تو زمین چندین بار تست شده و چند تا از دوستان هم نتیجه گرفتن از این مدار پس تو ذوق دوستانی که دارن با این مدار کار میکنن نزنید مدارمهندس حمید هم خوبه و منو و اپشن های زیادی داره ولی هنوز کسی از دوستان حفاری باهاش نکرده حتی خود من هم موقعیتش رو نداشتم تا با دستگاه دیجیتال مهندس حمید برم حفاری و کار کنم فقط در حد تست بوده پس تا نتیجه چیزی مشخص نشده زود قضاوت نکنید و اگه هم میخواهید دستگاه ها رو با هم مقایسه کنید یه تایپیک جدید بزنید و اونجا با دوستان در مورد قدرت دستگاه ها مشورت کنید جهت اطلاع تا یک هفته دیگه هم این مدار دیجیتالش با تنظیم فرکانس و تفکیک صد در صد فلزات با یه lcd گرافیکی خیلی زیبا اماده میشه که تا به امروز برای طراحی و برنامه نویسی و قالب سازی بالای ۶ ملیون هزینه شده و اون ۱۲۰۰۰ قدیم نیست که شما تو ذهن خودتون مجسم کردین من خودم تست های رو که رو این مدار انجام دادم و تغییراتی رو که دادم فک نکنم مداری به قدرت این مدار بشه پیدا کرد من جسارتی به هیچ کس نمیکنم و همه مدارات رو هم ساختم و تست کردم کل مدارات به سفال و اجر و ذرات حساس هستن و بیشترشون هم بعد یه مدت کار از بالانس خارج میشن ولی من مدار جدید ۱۲۰۰۰ رو به تظمین دست مشتری میدم و قیمت دیجیتالش با کیف و جعبه و لوپ ۱۵ ملیونه که تا به امروز دو تا پیش فروش شده چون مشتری تو این دور و زمونه دنبال دستگاه دیجیتال با تفکیک مطمان هستش و دنبال دستگاه های دمو نیستش و تفکیک هم تو همه دستگاه ها پنجاه درصد کار اپراتور رو جولو میندازه پنجاه در صد دیگه به هوش و تیز بودن اپراتور هستش پس لطف کنید تا از چیزی مطمان نشدید نظری هم ندید و بزارید این تایپیک به کار خودش ادامه بده درود بر شما اقای هدایتی ادعای تفکیک صد درصدی فلزات زیر خاک بیشتر یک ارزو هست تا واقعیت.حتی فلزیاب مینلب هم وقتی به اهن پوسیده میرسه دیگه تسلیم میشه.تفکیک فلزات زیر خاک تا حالا فقط با دو نمونه ردیاب گزارشش بدست ما رسیده اون هم جاهای سند دار.دیگه شما چکار کردید که میتونه فلز را صددرصدی زیر خاک تشخیص بده باید شاهکار کرده باشید و این دستگاه صد ملیون هم ارزش داره و اقعا این قیمت همچنین دستگاهی با این قابلیت نیست.البته اگه همچنین دستگاهی وجود داشته باشه و وجودش توهم نباشه
|
سه شنبه 23 دی1393 - 11:27pm |
|
|
پادمهر
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:16am پست: 160 محل اقامت: البرز
|
یه چند وقتی هست که تصمیم گرفتم خیلی تخصصی به نحوه عملکرد دستگاهها نگاه کنم. بخاطر همین هم چند تا کتاب در مورد ژئو فیزیک خریدم و روشهای اکتشافات معادن و منابع زیز زمینی رو بررسی میکنم. نتیایج اونها رو هم در تاپیک VLF EXPLORATION در قالب یک دستگاه جدید ارائه خواهم داد. اما دوستان عزیز چیزی که دارم میگم تجربه 15 ساله بنده هست و اینکه بهترین دستگاههای زمین شناسی فقط میتونن یک آنومالی (ناهنجاری) رو در زیر خاک تشخیص بدن ونه چیزه دیگه ی رو! چرا گفتم دستگاههای زمین شناسی؟ به نظر شما برای دولتها پیدا کردن منابع انرژی و معادن در زیر سطح زمین مهم تر هست یا چند تا کوزه شکسته و نهایتا مقداری طلا و جواهر؟! پس چطور برخی از دوستان مدعی ساخت دستگاههای این چنینی هستند؟! اگر واقعا شما این توانایی رو دارید پس چرا بجای تبلیغ در اینجا دست ساخته خودتون رو به بازارهای خارج از ایران ارسال نمیکنید؟!
|
چهارشنبه 23 دی1393 - 12:06am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: mehdi 2014 نوشته است: دوست عزیز اقای اسدف این دوستان هزینه کردن برای ساخت این مدار و دوس دارن پولشون از بین نره و این هم خدمت شما عرض کنم مدار ۱۲۰۰۰تو زمین چندین بار تست شده و چند تا از دوستان هم نتیجه گرفتن از این مدار پس تو ذوق دوستانی که دارن با این مدار کار میکنن نزنید مدارمهندس حمید هم خوبه و منو و اپشن های زیادی داره ولی هنوز کسی از دوستان حفاری باهاش نکرده حتی خود من هم موقعیتش رو نداشتم تا با دستگاه دیجیتال مهندس حمید برم حفاری و کار کنم فقط در حد تست بوده پس تا نتیجه چیزی مشخص نشده زود قضاوت نکنید و اگه هم میخواهید دستگاه ها رو با هم مقایسه کنید یه تایپیک جدید بزنید و اونجا با دوستان در مورد قدرت دستگاه ها مشورت کنید جهت اطلاع تا یک هفته دیگه هم این مدار دیجیتالش با تنظیم فرکانس و تفکیک صد در صد فلزات با یه lcd گرافیکی خیلی زیبا اماده میشه که تا به امروز برای طراحی و برنامه نویسی و قالب سازی بالای ۶ ملیون هزینه شده و اون ۱۲۰۰۰ قدیم نیست که شما تو ذهن خودتون مجسم کردین من خودم تست های رو که رو این مدار انجام دادم و تغییراتی رو که دادم فک نکنم مداری به قدرت این مدار بشه پیدا کرد من جسارتی به هیچ کس نمیکنم و همه مدارات رو هم ساختم و تست کردم کل مدارات به سفال و اجر و ذرات حساس هستن و بیشترشون هم بعد یه مدت کار از بالانس خارج میشن ولی من مدار جدید ۱۲۰۰۰ رو به تظمین دست مشتری میدم و قیمت دیجیتالش با کیف و جعبه و لوپ ۱۵ ملیونه که تا به امروز دو تا پیش فروش شده چون مشتری تو این دور و زمونه دنبال دستگاه دیجیتال با تفکیک مطمان هستش و دنبال دستگاه های دمو نیستش و تفکیک هم تو همه دستگاه ها پنجاه درصد کار اپراتور رو جولو میندازه پنجاه در صد دیگه به هوش و تیز بودن اپراتور هستش پس لطف کنید تا از چیزی مطمان نشدید نظری هم ندید و بزارید این تایپیک به کار خودش ادامه بده درود بر شما اقای هدایتی ادعای تفکیک صد درصدی فلزات زیر خاک بیشتر یک ارزو هست تا واقعیت.حتی فلزیاب مینلب هم وقتی به اهن پوسیده میرسه دیگه تسلیم میشه.تفکیک فلزات زیر خاک تا حالا فقط با دو نمونه ردیاب گزارشش بدست ما رسیده اون هم جاهای سند دار.دیگه شما چکار کردید که میتونه فلز را صددرصدی زیر خاک تشخیص بده باید شاهکار کرده باشید و این دستگاه صد ملیون هم ارزش داره و اقعا این قیمت همچنین دستگاهی با این قابلیت نیست.البته اگه همچنین دستگاهی وجود داشته باشه و وجودش توهم نباشه بادرود جاوید عزیز میشه اسم اون دوتا ردیاب رو اعلام بفرمایی؟
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 23 دی1393 - 12:25am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا سورنا من فکر کنم اقا جاوید منظرشون ردیاب ٣۵ بود واقعان ردیاب اقا مجتبی از لحاظ تفکیک فکر کنم حرف اول رو بزنه البته باید اپراتورش تمرین و مهارت کافی رو داشته باشه من با این ردیاب به تجربه های خوبی رسیدم که خیلی برام با ارزش بود
|
چهارشنبه 23 دی1393 - 12:41am |
|
|
جاوید
استاد
|
سورنا نوشته است: جاوید نوشته است: mehdi 2014 نوشته است: دوست عزیز اقای اسدف این دوستان هزینه کردن برای ساخت این مدار و دوس دارن پولشون از بین نره و این هم خدمت شما عرض کنم مدار ۱۲۰۰۰تو زمین چندین بار تست شده و چند تا از دوستان هم نتیجه گرفتن از این مدار پس تو ذوق دوستانی که دارن با این مدار کار میکنن نزنید مدارمهندس حمید هم خوبه و منو و اپشن های زیادی داره ولی هنوز کسی از دوستان حفاری باهاش نکرده حتی خود من هم موقعیتش رو نداشتم تا با دستگاه دیجیتال مهندس حمید برم حفاری و کار کنم فقط در حد تست بوده پس تا نتیجه چیزی مشخص نشده زود قضاوت نکنید و اگه هم میخواهید دستگاه ها رو با هم مقایسه کنید یه تایپیک جدید بزنید و اونجا با دوستان در مورد قدرت دستگاه ها مشورت کنید جهت اطلاع تا یک هفته دیگه هم این مدار دیجیتالش با تنظیم فرکانس و تفکیک صد در صد فلزات با یه lcd گرافیکی خیلی زیبا اماده میشه که تا به امروز برای طراحی و برنامه نویسی و قالب سازی بالای ۶ ملیون هزینه شده و اون ۱۲۰۰۰ قدیم نیست که شما تو ذهن خودتون مجسم کردین من خودم تست های رو که رو این مدار انجام دادم و تغییراتی رو که دادم فک نکنم مداری به قدرت این مدار بشه پیدا کرد من جسارتی به هیچ کس نمیکنم و همه مدارات رو هم ساختم و تست کردم کل مدارات به سفال و اجر و ذرات حساس هستن و بیشترشون هم بعد یه مدت کار از بالانس خارج میشن ولی من مدار جدید ۱۲۰۰۰ رو به تظمین دست مشتری میدم و قیمت دیجیتالش با کیف و جعبه و لوپ ۱۵ ملیونه که تا به امروز دو تا پیش فروش شده چون مشتری تو این دور و زمونه دنبال دستگاه دیجیتال با تفکیک مطمان هستش و دنبال دستگاه های دمو نیستش و تفکیک هم تو همه دستگاه ها پنجاه درصد کار اپراتور رو جولو میندازه پنجاه در صد دیگه به هوش و تیز بودن اپراتور هستش پس لطف کنید تا از چیزی مطمان نشدید نظری هم ندید و بزارید این تایپیک به کار خودش ادامه بده درود بر شما اقای هدایتی ادعای تفکیک صد درصدی فلزات زیر خاک بیشتر یک ارزو هست تا واقعیت.حتی فلزیاب مینلب هم وقتی به اهن پوسیده میرسه دیگه تسلیم میشه.تفکیک فلزات زیر خاک تا حالا فقط با دو نمونه ردیاب گزارشش بدست ما رسیده اون هم جاهای سند دار.دیگه شما چکار کردید که میتونه فلز را صددرصدی زیر خاک تشخیص بده باید شاهکار کرده باشید و این دستگاه صد ملیون هم ارزش داره و اقعا این قیمت همچنین دستگاهی با این قابلیت نیست.البته اگه همچنین دستگاهی وجود داشته باشه و وجودش توهم نباشه بادرود جاوید عزیز میشه اسم اون دوتا ردیاب رو اعلام بفرمایی؟ درود بر شما اون شخصی که گزارش مثبت داده و حفاری کرده و نتیجه را اعلام کرده یکی از کاربران این سایت هست pdf 1000 و rd pro این دو دستگاه بودند که ایشون باهاش کار کردند و طبق سند ردیابی کرده و اینکه بدون سند این دو ردیاب چگونه عمل کنند باز جای سوال خواهد بود که در اینده تکلیف این مورد هم روشن خواهد شد ولی با این حال ردیاب 35 از لحاظ نفطه زنی و عمق زنی تقریبا رقیبی نداره به جز ردیاب موبایلی که سرعت پردازشگر اون تقریبا بالا هست و در موج سینوسی دقتش از ردیاب های دیگه تا حالا بهتر عمل کرده
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 5:53am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ebi-gold نوشته است: اقا سورنا من فکر کنم اقا جاوید منظرشون ردیاب ٣۵ بود واقعان ردیاب اقا مجتبی از لحاظ تفکیک فکر کنم حرف اول رو بزنه البته باید اپراتورش تمرین و مهارت کافی رو داشته باشه من با این ردیاب به تجربه های خوبی رسیدم که خیلی برام با ارزش بود با سلام برادر ابی اشتباه نکن دوست من ، ردیاب 35 مخترع و طراح اصلی اون مهندس حمید هست !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 9:01am |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
15000000.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 11:54am |
|
|
|