انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:15pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 661 , 662 , 663 , 664 , 665 , 666 , 667 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
درود بر شما
اون شخصی که گزارش مثبت داده و حفاری کرده و نتیجه را اعلام کرده یکی از کاربران این سایت هست
pdf 1000 و rd pro این دو دستگاه بودند که ایشون باهاش کار کردند و طبق سند ردیابی کرده و اینکه بدون سند این دو ردیاب چگونه عمل کنند باز جای سوال خواهد بود که در اینده تکلیف این مورد هم روشن خواهد شد ولی با این حال ردیاب 35 از لحاظ نفطه زنی و عمق زنی تقریبا رقیبی نداره به جز ردیاب موبایلی که سرعت پردازشگر اون تقریبا بالا هست و در موج سینوسی دقتش از ردیاب های دیگه تا حالا بهتر عمل کرده

با سلام خدمت دوستان و عذر خواهی بابت اینکه این موضوع خیلی ربطی به تاپیک نداره
جناب جاوید عزیز
بنده با همین 35 خودمون جایی که نقره بود از جایی دیگه نزدیکش که مفرغ بود تفکیک کردم
البته این رو هم عرض کنم که جایی هم بوده که آهن زنگ زده رو به اشتباه طلا گرفتم ولی فکر میکنم اگر دونقطه نزدیک به هم دارای فلزات متفاوت باشه میشه با 35 تفکیک انجام داد @};-

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

چهارشنبه 24 دی1393 - 12:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان

مهندس عزيز من هيچ گونه تبليغي نكردم تو سايت شما براي فروش دستگاه ديجيتال 12000 و خودتون هم بهتر از من در جريان هستين تو اين سايت دوستان توانايي خريد دستگاه به قيمت بالا يا همون 15 مليون رو ندارن پس ديگه چرا نگران اين موضوع هستين ؟ و من هم براي كار خودم خيلي ارزش ميزارم چون براي قالب سازي و نوشتن برنامه و برش ليزري كلي هزينه كردم و هيچ وقت هم نميام با يك مليون يا دو مليون دستگاه بفروشم پس از اين بابت خيالتون جم باشه و تا به امروز از روزي كه ثبت نام كردم تا همين ساعت كه دارم تايپ ميكنم نه تو اين سايت دستگاهي فروختم و نه پولي رد و بدل شده همه پيام خصوصي هاي من رو هم ميتونيد باز كنيد و مطالعه كنيد چون شكي به خودم ندارم و با اطمينان دارم حرف ميزنم من بخاطر يك مليون يا 5 مليون هم خودمو به خطر نميندازم چون سلامتي و راحت گشتن ارزشش خيلي بيشتر از اين ها هستش و خدمت شما عرض كنم براي اين كار هم كه دارم انجام ميدم سرمايه گذار دارم و مديريت فروش هم با همون اقا هستش كه كلي هم سرمايه گذاري و تبليغ كرده كه تا سه ماه ديگه تو شبكه GEM هم پك همين دستگاه براي فروش به نمايش گذاشته ميشه پس من نيازي ندارم بيام اينجا منت كنم به كسي يا التماس كنم كه بياييد از من دستگاه بخريد و خدمت دوستاني كه پيام گذاشتن و ميگن فايل اين دستگاه رو به صورت دمو يا همون 500 بار برامون بزاريد عرض كنم كه اين كار شدني نيست چون از دست من خارج هستش و تو اين كار شريك دارم و حق انتشار فايل برنامه نويسي شده رو به هيچ عنوان ندارم و در مورد فروش اين دستگاه هم لطف كنيد كه پيام ندين چون من قصد فروش اين مدار رو ندارم تو اين سايت مهندس جان اگه حرفي هم تو بخش فلزياب پالسي شما زدم جنبه تبليغ رو نداشت چون شما تو گفته هاتون سر بسته گفتين كه همه فروشنده ها رو اخراج ميكنيد منم اون مطالب رو مطرح كردم و يكم از كارهاي خودم شرح دادم تا ديگه نگران اين موضوع نباشد كه نكنه مهدي 2014 بياد دستگاه بفروشه اينجا ؟؟ با انتشار مدار شما منافع من به خطر نيفتاده و خيلي هم خوشحال هستم كه مدار شما داره خوب جواب ميده تو دنياي بزرگ الكترونيك هر روز يه چيز جديد و يه طرح جديد مياد و من هم هيچ وقت ادعاي ندارم كه دستگاه 12000 ديگه اخرشه دست بالاي دست زياده ولي من عادت دارم فقط با يه مدار كار كنم و همه قدرت خودمو بزارم روي همون مدار تعويض كردن و جابه جا كردن دستگاه دوگانگي ايجاد ميكنه براي ذهن بگذريم دوست عزيزي كه در مورد تفكيك صحبت كردن كامل پست منو مطالعه نكردين پس ؟ من عرض كردم 50 درصد كار تفكيك رو دستگاه انجام ميده 50 درصد ديگه برميگرده به ذهن و تيزي اپراتور و هيچ دستگاهي تفكيكش صد در صد نيست چون من هم با لورنز Z1 كار كردم و هم با GP ولي باز نميشه مطمان شد به اين تفكيك ها و يه مطلب ديگه كه يادم اومد بگم بعضي از دوستان ميگن چرا مهدي 2014 پس فايل رو با اطلاعات دقيق ديجيتال 12000 رو نميزاره تو سايت خدمت اون دسته از دوستان عرض كنم كه من اگه منبع در امدم از اين سايت بود و محصولي رو براي فروش عرضه ميكردم و مسوليتي داشتم رو چشام اين كار رو ميكردم ولي من يه كاربر عادي هستم مثل همه دوستان ديگه كه بابت خوندن اطلاعات ميان تو سايت و بارها هم تو ساخت مدار 12000 به دوستان كمك كردم مهندس حميد مدير سايت هستن و دارن ردياب 35 رو ميفروشن با دستگاه چنس رو درسته سود انچناني نداره و خيلي قيمت هاشون خوبه و پايينه پس همچين انتظاري رو از من نداشته باشين اگر هم همچين اجازه اي داشتم براي فروش هرگذ فروشي انجام نميدادم مهندس عزيز من نه دشمني با شما دارم و نه دوس دارم از دست من دلگير باشيد من به يه چيز اعتقاد دارم روزي رسان اون بالاست اگه دلش بخواد روزي ميده اگه نخواد هم نميده و من هم هميشه نون حلال سر سفره بردم درسته خيلي ها حرف و حديث زياد درست كردن ولي كاري به كارشون ندارم اوني كه اون بالا نشسته شاهده ديگه بيشتر از اين حرف نميزنم موفق و پيروز باشد

چهارشنبه 24 دی1393 - 1:10pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب مهدی هر ادم باهوش و فهمیده ای از جا به جای نوشته های شما متوجه میشه که فاقد صداقت و انصاف کافی هست!
دوست من مردم هم فهم و شعور دارن ؛ بیان بعضی از مسائل از قبیل هزینه فلان و بهمان کردن و برنامه نویس و تبلیغ در شبکه ماهواره ای فارغ از اینکه اصلا معلوم نیست واقعیت داره یا نه ؛ خودش بزرگترین تبلیغ غیر مستقیمه! امثال شما رو زیاد میشناسیم که هیچوقت نمیان بگن از من دستگاه بخرین. ولی خیلی مشابه شما تبلیغشونو میکنن و اتفاقا همگی هم در رنج قیمت بالا کار میکنن!!! خب شما هم به اون دسته فروشنده ها تعلق دارین و چیز خاص و عجیبی برای من نیست.
بنده هم عرض نکردم فروشنده ها رو اخراج میکنم! نصف بچه های دست اندر کار ساخت مدارات در این انجمن شاید فروشنده باشن و خیلیاشون رو هم بنده در جریان هستم. اما اینکه شما از کانالهای غیر مستقیم اینچنینی وارد تاپیکهای ساخت مدارات بشی و آخرش بحث به مسائل فروش منتهی بشه طبیعتا کار درستی نیست و هیچ کس خوشش نمیاد و بر خلاف قوانین انجمن هم هست. وگرنه شما دستگاه بفروش به هر قیمتی! بنده مگه فروشنده دستگاه هستم که احساس خطری کنم؟ دوست عزیز شما از خودت سوال نمیکنی چرا من میام یک مدار رو مجانی میذارم توی انجمن؟ چون اولا قدرت فنیش رو دارم که در صورت اراده کردن حتی خیلی بهترش رو طراحی کنم و در ثانی بیشتر منبع درامد من از جای دیگست! پس نیازی به این داستانهایی که نظیرشو شما عنوان میکنی ندارم. وانگهی کسی که قدرت فنی داشته باشه ارائه نسخه دمو ولی ناقص براش سادست. نمونه هاش رو در مورد دلتاپالس دیجیتال و ماینر حتما دیدین که حتی امکاناتش رو هم محدود کردن. ولی بنده حتی این کار رو هم نکردم چون احساس خطری در مورد منافعی که امثال شما بهش فکر میکنین برای من وجود نداره!
در ضمن بنده فروشنده ردیاب 35 نیستم و فقط طراحش هستم و سهم مختصری به این عنوان دریافت کردم. همین! چنس هم از سیستم فروشگاه بنا به صلاحدید اقا مجتبی حذف شده! شما هم مشخصا از این ناراحتی که کسی مثل بنده بیاد واقعا کار فنی بکنه که از کنارش چند نفر نیازمند بتونن با هزینه بسیار کم خودشون یک دستگاه کارا بسازن. یا اینکه این انجمن واقعا بار علمی و فنی داشته باشه. طبیعی هم هست. تا همینجای کار فروش خیلیا کم شده! ولی قبلا عرض کردم راهش بالا بردن کیفیت کارتونه. شما ظاهرا عوض این کار فقط ادعاها رو گسترش دادین و قیمتها رو بالا بردین تا جبران مافات کنین! اما قضاوت با افکار عمومیه. لااقل این انجمن جایی نیست که کسی بتونه راحت دیگری رو فریب بده. خوبیش هم به همینه.

چهارشنبه 24 دی1393 - 1:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
جناب مهدی هر ادم باهوش و فهمیده ای از جا به جای نوشته های شما متوجه میشه که فاقد صداقت و انصاف کافی هست!
دوست من مردم هم فهم و شعور دارن ؛ بیان بعضی از مسائل از قبیل هزینه فلان و بهمان کردن و برنامه نویس و تبلیغ در شبکه ماهواره ای فارغ از اینکه اصلا معلوم نیست واقعیت داره یا نه ؛ خودش بزرگترین تبلیغ غیر مستقیمه! امثال شما رو زیاد میشناسیم که هیچوقت نمیان بگن از من دستگاه بخرین. ولی خیلی مشابه شما تبلیغشونو میکنن و اتفاقا همگی هم در رنج قیمت بالا کار میکنن!!! خب شما هم به اون دسته فروشنده ها تعلق دارین و چیز خاص و عجیبی برای من نیست.
بنده هم عرض نکردم فروشنده ها رو اخراج میکنم! نصف بچه های دست اندر کار ساخت مدارات در این انجمن شاید فروشنده باشن و خیلیاشون رو هم بنده در جریان هستم. اما اینکه شما از کانالهای غیر مستقیم اینچنینی وارد تاپیکهای ساخت مدارات بشی و آخرش بحث به مسائل فروش منتهی بشه طبیعتا کار درستی نیست و هیچ کس خوشش نمیاد و بر خلاف قوانین انجمن هم هست. وگرنه شما دستگاه بفروش به هر قیمتی! بنده مگه فروشنده دستگاه هستم که احساس خطری کنم؟ دوست عزیز شما از خودت سوال نمیکنی چرا من میام یک مدار رو مجانی میذارم توی انجمن؟ چون اولا قدرت فنیش رو دارم که در صورت اراده کردن حتی خیلی بهترش رو طراحی کنم و در ثانی بیشتر منبع درامد من از جای دیگست! پس نیازی به این داستانهایی که نظیرشو شما عنوان میکنی ندارم. وانگهی کسی که قدرت فنی داشته باشه ارائه نسخه دمو ولی ناقص براش سادست. نمونه هاش رو در مورد دلتاپالس دیجیتال و ماینر حتما دیدین که حتی امکاناتش رو هم محدود کردن. ولی بنده حتی این کار رو هم نکردم چون احساس خطری در مورد منافعی که امثال شما بهش فکر میکنین برای من وجود نداره!
در ضمن بنده فروشنده ردیاب 35 نیستم و فقط طراحش هستم و سهم مختصری به این عنوان دریافت کردم. همین! چنس هم از سیستم فروشگاه بنا به صلاحدید اقا مجتبی حذف شده! شما هم مشخصا از این ناراحتی که کسی مثل بنده بیاد واقعا کار فنی بکنه که از کنارش چند نفر نیازمند بتونن با هزینه بسیار کم خودشون یک دستگاه کارا بسازن. یا اینکه این انجمن واقعا بار علمی و فنی داشته باشه. طبیعی هم هست. تا همینجای کار فروش خیلیا کم شده! ولی قبلا عرض کردم راهش بالا بردن کیفیت کارتونه. شما ظاهرا عوض این کار فقط ادعاها رو گسترش دادین و قیمتها رو بالا بردین تا جبران مافات کنین! اما قضاوت با افکار عمومیه. لااقل این انجمن جایی نیست که کسی بتونه راحت دیگری رو فریب بده. خوبیش هم به همینه.

:-BD :-BD :D :x

چهارشنبه 24 دی1393 - 2:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حميد گرامي نميدونم شما چرا همش دوس دارين انگ بي انصافي يا كلاه برداري رو به من و يا ديگران بچسبونيد :-? من نه داستاني درست كردم و نه تبليغ دروغي براي فروش دستگاه انجام دادم اين هم در نظر داشته باشين هر كس براي خودش شخصيتي داره و در يك جايگاهي قرار داره من نميخواستم حرفي بزنم تا اينكه اقاي اسدف اومد و كلا داشت روند كار اين تايپيك رو بهم ميريخت كار نداريم به اين كارها من پولي رو كه از مشتري ميگيرم با رضايت كامل هستش كار خوب تحويل مشتري ميدم و پول خوب ميگيرم و خدمات پس از فروش هم دارم و هر ايرادي هم اگه كسي بگيره رو تخم چشمام قبول ميكنم چون مشتري بايد ايراد بگيره تا كيفيت كار بهتر بشه در مورد تبليغات تو شبكه هاي تلويزيون هم پيشنهاد شريك من بود به نظر شما ايرادي داره يكي از كاربران شما به اين حد رسيده كه بتونه همچين كاري كنه ؟ البته دانش و علم شما رو كه ندارم ولي افرادي هستن كه قدرت شما رو هم داشته باشن تو برنامه نويسي ولي تخصص كارشون تو فلزياب نيست و اينكه شما ميگين من از روند كار مدار شما ناراحت شدم برام جاي سوال داره چرا بايد ناراحت بشم دليلي نداره هر كس دستمزد زحمات خودشو داره ميخوره من هم كارم و در امدم از جاي ديگست اين كار دوم من هستش تو اين زمونه با يه شغل نميشه زندگي كرد همه چيز بالا رفته من قيمتي رو كه روي اين دستگاه گذاشتم خيلي خوب و منطقي چون نمونه همين رو دارن 23 مليون ميفروشن نه با اين كيفيت شما ميگن از كجا معلوم كه اون چيزي نباشه كه دارين تبليغ ميكنيد من سعي ميكنم هميشه به مشتري واقعيت رو بگم حتي اگه به زيان من تموم بشه چون دروغ بگم دو روز ديگه دستگاه رو پس مياره و پولشو ميخواد چون ادم بي جا و بي مكاني نيستم كه بخوام يه چيز بدم دست مشتري بعد ديگه گوشيشو جواب ندم مهندس عزيز همچين چيزي تو خون و وجود ما نيست اگه تا به حال هم پيشرفتي كردم و ادم سرمايه گذاري بهم اعتماد كرده و وقت و هزينه خودش رو برام گذاشته بابت همين صداقت و رو راستي بوده

چهارشنبه 24 دی1393 - 2:26pm
مدیر کل
مدیر کل

خب حالا گیریم همه اینا درست! پس میشه بفرمایین اینجا توی این انجمن و بخصوص وسط این تاپیک چکار میکنین که مدام طومار مینویسین و از فتوحات خودتون تعریف میکنین؟! :D

چهارشنبه 24 دی1393 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
مهندس حميد گرامي نميدونم شما چرا همش دوس دارين انگ بي انصافي يا كلاه برداري رو به من و يا ديگران بچسبونيد :-? من نه داستاني درست كردم و نه تبليغ دروغي براي فروش دستگاه انجام دادم اين هم در نظر داشته باشين هر كس براي خودش شخصيتي داره و در يك جايگاهي قرار داره من نميخواستم حرفي بزنم تا اينكه اقاي اسدف اومد و كلا داشت روند كار اين تايپيك رو بهم ميريخت كار نداريم به اين كارها من پولي رو كه از مشتري ميگيرم با رضايت كامل هستش كار خوب تحويل مشتري ميدم و پول خوب ميگيرم و خدمات پس از فروش هم دارم و هر ايرادي هم اگه كسي بگيره رو تخم چشمام قبول ميكنم چون مشتري بايد ايراد بگيره تا كيفيت كار بهتر بشه در مورد تبليغات تو شبكه هاي تلويزيون هم پيشنهاد شريك من بود به نظر شما ايرادي داره يكي از كاربران شما به اين حد رسيده كه بتونه همچين كاري كنه ؟ البته دانش و علم شما رو كه ندارم ولي افرادي هستن كه قدرت شما رو هم داشته باشن تو برنامه نويسي ولي تخصص كارشون تو فلزياب نيست و اينكه شما ميگين من از روند كار مدار شما ناراحت شدم برام جاي سوال داره چرا بايد ناراحت بشم دليلي نداره هر كس دستمزد زحمات خودشو داره ميخوره من هم كارم و در امدم از جاي ديگست اين كار دوم من هستش تو اين زمونه با يه شغل نميشه زندگي كرد همه چيز بالا رفته من قيمتي رو كه روي اين دستگاه گذاشتم خيلي خوب و منطقي چون نمونه همين رو دارن 23 مليون ميفروشن نه با اين كيفيت شما ميگن از كجا معلوم كه اون چيزي نباشه كه دارين تبليغ ميكنيد من سعي ميكنم هميشه به مشتري واقعيت رو بگم حتي اگه به زيان من تموم بشه چون دروغ بگم دو روز ديگه دستگاه رو پس مياره و پولشو ميخواد چون ادم بي جا و بي مكاني نيستم كه بخوام يه چيز بدم دست مشتري بعد ديگه گوشيشو جواب ندم مهندس عزيز همچين چيزي تو خون و وجود ما نيست اگه تا به حال هم پيشرفتي كردم و ادم سرمايه گذاري بهم اعتماد كرده و وقت و هزينه خودش رو برام گذاشته بابت همين صداقت و رو راستي بوده

اقا مهدی متوجه نشدم من کجا اومدم :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 24 دی1393 - 2:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید اگه یکم دقت کنید متوجه میشید اینجا چرا بودم شما که نکات ریز رو خیلی خوب میبینید ;) اومده بودم دزدی :)) مهندس جان یه دوست عزیز پیام داده بود که pcb درست ۱۲۰۰۰رو میخواد و من هم اطلاعات رو براش گذاشتم و نوشتم که همه اطلاعات هم تو صفحه اول هستش

چهارشنبه 24 دی1393 - 3:30pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از همه زحماتی که کشیدین و در نهایت به این نوع تبلیغات منتهی شد! حالا ببینیم اون تبلیغ شما از شبکه ماهواره ای کی پخش میشه. حالا کار نداریم چیزهایی که توی ماهواره تبلیغ میشه تقریبا هیچکدوم بدرد نمیخوره و اکثرا کلاهبرداریه! نظیر قرص افزایش قد و گوشی تقلبی و خیلی چیزهای دیگه! ببینیم مال شما به چه صورت هست! :D

چهارشنبه 24 دی1393 - 3:48pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خیلی ممنون از همه زحماتی که کشیدین و در نهایت به این نوع تبلیغات منتهی شد! حالا ببینیم اون تبلیغ شما از شبکه ماهواره ای کی پخش میشه. حالا کار نداریم چیزهایی که توی ماهواره تبلیغ میشه تقریبا هیچکدوم بدرد نمیخوره و اکثرا کلاهبرداریه! نظیر قرص افزایش قد و گوشی تقلبی و خیلی چیزهای دیگه! ببینیم مال شما به چه صورت هست! :D

درود
جهت مزاح عرض کنم که :
اگر قرار بود تبلیغات ماهواره راست باشه در اینصورت باید بپذیریم که :
مردم ایران همه آدمهای چاق کچلی هستن که از ناتوانی جنسی رنج میبرن =))

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 24 دی1393 - 4:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 661 , 662 , 663 , 664 , 665 , 666 , 667 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mresever و 186 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure