انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:09am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 662 , 663 , 664 , 665 , 666 , 667 , 668 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید همه اون ها هم تغلبی نیستن بیننده باید گول نخوره از صد تا تبلیغش ۶۰ تاش که دروغه ولی دیگه ما رو دست کم گرفتی ها

چهارشنبه 24 دی1393 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان مردم این دور و زمونه بیشتر عقلشون تو‌چشمشونه تا یه فلزیاب تو صفحه اول گوگل میاد میگن همین درسته یا تو شبکه ها یکی تبلیغ میکنه در جا میگن کار تمومه ما کاری به نکات حاشیه نداریم این دوستم یه پیشنهاد داده که میتونم این کار رو کنم تو دبی هم دفتر داره و زنگ زد مشورت کرد برای این کار و یه مبلغی هم واریز کرده و تا هفته بعد هم قراره از پکیج این دستگاه عکس بفرستیم براشون و گفتن سه ماه دیگه پخش میشه مهندس عزیز هر ۵ انگشت رو‌مثل هم نبینید یه مقدار هم از دیدگاه مثبت به این قضیه نگاه کنید

چهارشنبه 24 دی1393 - 4:56pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
مهندس حمید اگه یکم دقت کنید متوجه میشید اینجا چرا بودم شما که نکات ریز رو خیلی خوب میبینید ;) اومده بودم دزدی :)) مهندس جان یه دوست عزیز پیام داده بود که pcb درست ۱۲۰۰۰رو میخواد و من هم اطلاعات رو براش گذاشتم و نوشتم که همه اطلاعات هم تو صفحه اول هستش

سلام دوستان
mehdi 2014 عزيز لطفا از مدار خودتون هم عكس بذارين.
ضمنا اون اطلاعاتي كه شما براي دوست عزيز قرار دادين كه همون اطلاعات قبليه.
شما اگه قصد كمك دارين لطفا در مورد بهبود ثبات - عمق - تفكيك و ... مدار دست دوستان رو بگيرين.
موفق باشين
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 24 دی1393 - 6:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود بر شما
اون شخصی که گزارش مثبت داده و حفاری کرده و نتیجه را اعلام کرده یکی از کاربران این سایت هست
pdf 1000 و rd pro این دو دستگاه بودند که ایشون باهاش کار کردند و طبق سند ردیابی کرده و اینکه بدون سند این دو ردیاب چگونه عمل کنند باز جای سوال خواهد بود که در اینده تکلیف این مورد هم روشن خواهد شد ولی با این حال ردیاب 35 از لحاظ نفطه زنی و عمق زنی تقریبا رقیبی نداره به جز ردیاب موبایلی که سرعت پردازشگر اون تقریبا بالا هست و در موج سینوسی دقتش از ردیاب های دیگه تا حالا بهتر عمل کرده[/quote]

سپاسگزارم جاوید عزیز @};-

به نظر من ردیاب 35 ردیاب خوبیه فقط مهارت ، قلق کاری، و در وهله اول با قاطعیت میگم سازگاری اون با بدن انسان هست.
دوستان عذرخواهی میکنم خارج از مبحث تاپیک بود پستم. @};-

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 24 دی1393 - 7:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
bina نوشته است:
mehdi 2014 نوشته است:
مهندس حمید اگه یکم دقت کنید متوجه میشید اینجا چرا بودم شما که نکات ریز رو خیلی خوب میبینید ;) اومده بودم دزدی :)) مهندس جان یه دوست عزیز پیام داده بود که pcb درست ۱۲۰۰۰رو میخواد و من هم اطلاعات رو براش گذاشتم و نوشتم که همه اطلاعات هم تو صفحه اول هستش

سلام دوستان
mehdi 2014 عزيز لطفا از مدار خودتون هم عكس بذارين.
ضمنا اون اطلاعاتي كه شما براي دوست عزيز قرار دادين كه همون اطلاعات قبليه.
شما اگه قصد كمك دارين لطفا در مورد بهبود ثبات - عمق - تفكيك و ... مدار دست دوستان رو بگيرين.
موفق باشين
ياحق @};-

سلام استاد
نکاتی که در تاپیک مدار 12 (3) رگولاتور گفتم رو مرور بفرمایید. با اعمال تغییرات جزئی برد و ثبات تا حد مطلوبی افزایش پیدا میکنه.

چهارشنبه 24 دی1393 - 10:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مقدار ولتاز خازن ها رو مشخص ميكنيد يا همه رو 50ولت درنظر بكيرين
ياحق

پنج شنبه 25 دی1393 - 6:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا دانش به جز خازن4700 میکرو میتونی بقیه خازنهارو 35 ولتی هم بزنی

پنج شنبه 25 دی1393 - 8:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

danesh نوشته است:
سلام مقدار ولتاز خازن ها رو مشخص ميكنيد يا همه رو 50ولت درنظر بكيرين
ياحق

سعی کن ولتاژ خازنت رو کمتر کنی به جاش دقت خازنت رو بالا ببری
شما میتونی خازن با ولتاژ بیشتر از 25 ولت استفاده کنی و هیچ مشکلی نداره
اون خازن 4700 رو هم 35 ولتی بزار

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

پنج شنبه 25 دی1393 - 12:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام چی میشد لیست قطعات اینجا میذاشتید :-BD یاحق

پنج شنبه 25 دی1393 - 6:52pm

با سلام خدمت همیه کاربران من 2 ساعت پیش از سر زمین اومدم اما داغونم که 2 مترو 50 حفاری کردیم وبه یک سینی برنجی که 50 در50 بودبرخوردیم که با لوپ 1 در1 شکارش کردم این هم دشت اول من واقعان این مدار عالیه 2 تا حفار تعجب کردن چون هفته پیش یک دستگاه آلمانی اورده بودند گفت اینجا هیچی نیست البته اینمدار رو من ساختم ولی چون اولش بی ثبات بود یکی از کاربران سایت دادم برام درستش کرد که باید ازش تشکر کنم بهش میتونم بگم شیر مادر حلالش باشه عکسش رو به خاطر امنیت نمیتونم بزارم سعی میکنم جای دیگه اپلودش کنم شب همگی خوش

پنج شنبه 25 دی1393 - 9:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 662 , 663 , 664 , 665 , 666 , 667 , 668 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 365 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure