انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:25am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 665 , 666 , 667 , 668 , 669 , 670 , 671 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان در صورت استفاده از جعبه فلزی شما میتونید قسمت فلزی رو به شیلد مدار وصل کنید تا جعبه به عنوان شیلد عمل کنه و خودش باعث جلوگیری نویزهای احتمالی میشه اینو من تست کردم البته الگوی من دستگاههای شرکتی دیپ مستر بود که خودش از جعبه های فلزی استفاده میکنه و بعد از تست متوجه قضیه شدم
فقط در صورت استفاده از جعبه فلزی سیم رابط لوپ رو 2 متر در نظر بگیری تا موقع کاوش لوپ و دستگاه به اندازه کافی از هم دور باشن
موفق باشید

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 27 دی1393 - 8:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز 2 متر خیلی زیاده همین دومتر باعث بی ثباتی و نویز میشه کابل رابط هر چقدر کوتاه تر باشه بهتره نهایت 1مترو 30 باشه خوبه بهترین را حل همون جعبه پلاستیکی هستش. البته چوبی باشه که دیگه عالی میشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 27 دی1393 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس فکر میکنم شرکت دیپ مستر و زیمنس اندازه هیچ کدوم از اعضای این انجمن نمیدونست که 2.5 متر کابل رابط زده :-?

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 27 دی1393 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
پس فکر میکنم شرکت دیپ مستر و زیمنس اندازه هیچ کدوم از اعضای این انجمن نمیدونست که 2.5 متر کابل رابط زده :-?

بله 100 درصد :D چون خودشون که کاوش نمیرن حتی شرکتهای خارجی هستند که فلز رابط رو به لوپ میچسبونند دوست عزیز شما لازم نیست از شرکتها تقلید کنید. از نظر علمی درست نیستش باور ندارید از خود مهندس حمید بپرس متاسفانه این شرکتها مشکلات دیگه ای هم دارند . وگرنه اگه اینطور نبود فقط به فکر مشتری بودند الان مدار مهندس حمید فقط با دو تا ایسی به اندازه لونرز نمی زد البته فقط نهایت 10 در صد کاهش برد و یه کوچلو بی ثباتی نسبت به لورنز :D حلا شما این سیم رو 10 متر در نظر بگیر ببین چه اتفاقی میوفته \M/ هر چقدر کتر بهتر حتی اگه راه داره از 1.30 هم کمتر کنید

آخرین بار توسط asadof در شنبه 27 دی1393 - 2:50pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 27 دی1393 - 2:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لورنز که دوستم داشت اصلا راضی نبود با قیمتی که خریده بود تو منطقه کوهستانی مثل اردبیل بیشتر ذرات میزد =((

شنبه 27 دی1393 - 2:49pm

نمیشه کاری کرد که فرکانس فقط به سمت پایین لوپ حرکت کنه نه بالا؟اینجوری فکر کنم برد هم زیاد میشه

شنبه 27 دی1393 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ashkbos نوشته است:
نمیشه کاری کرد که فرکانس فقط به سمت پایین لوپ حرکت کنه نه بالا؟اینجوری فکر کنم برد هم زیاد میشه

سلام عزیزم کار نشد نداره برای اینکه قدرتش خیلی زیاد بشه شما یه شیر فلکه بخر .البته مواظب باش تقلبی بهت نندازند .سعی کنید از نوع اصلی بخرید که چند تا دوستان هستند تو کشور روسیه رفت امد دارند به انجا سفر میکنند سفارش بده برات بیارند ;;) طرز کارش هم بدین صورت هستش که 2 متر لوله بخر وصل کن به دستگاه از اونجا به لوپ لوله کشی کن بعدش یه شیر فلکه مثل تصویر زیر اصلی باشه نه تقلبی سر راهش قرار بده موقع کاوش هر وقت فرکانس پایین رفت سمت لوپ سریع شیر فلکه رو ببند تا فرکانس بره تو لوپ راه برگشت نداشته باشه :-BD دیگه قدرت دستگاه شما فوق العاده زیاد میشه بعدش سریع جستجو کن هر فلزی تو عمق 5 متر به بالا باشه امکان نداره سنس نکنه . حالا برو تست کن نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید \M/
بعدش سعی کن با اسم کاربری خودت بیایی :-w

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 27 دی1393 - 9:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

asadof نوشته است:
ashkbos نوشته است:

سلام عزیزم کار نشد نداره برای اینکه قدرتش خیلی زیاد بشه شما یه شیر فلکه بخر .البته مواظب باش تقلبی بهت نندازند .سعی کنید از نوع اصلی بخرید که چند تا دوستان هستند تو کشور روسیه رفت امد دارند به انجا سفر میکنند سفارش بده برات بیارند ;;) طرز کارش هم بدین صورت هستش که 2 متر لوله بخر وصل کن به دستگاه از اونجا به لوپ لوله کشی کن بعدش یه شیر فلکه مثل تصویر زیر اصلی باشه نه تقلبی سر راهش قرار بده موقع کاوش هر وقت فرکانس پایین رفت سمت لوپ سریع شیر فلکه رو ببند تا فرکانس بره تو لوپ راه برگشت نداشته باشه :-BD دیگه قدرت دستگاه شما فوق العاده زیاد میشه بعدش سریع جستجو کن هر فلزی تو عمق 5 متر به بالا باشه امکان نداره سنس نکنه . حالا برو تست کن نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید \M/
بعدش سعی کن با اسم کاربری خودت بیایی :-w

اقا اسد میشه یکم توضیح بدین خود شیر که فلزیه فرکانسو جذب میکنه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

شنبه 27 دی1393 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ایشون مزاح کردند دوست عزیز.

شنبه 27 دی1393 - 10:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون شکیب جان میدونستم .خواستم ادامشو بیاد ببینم تا کجا میاد . اقا اسد خوب نیست یکی تازه وارد اومد مسخرش کنی . لا اقل جو انجمنو به هم نزنی :(

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

شنبه 27 دی1393 - 10:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 665 , 666 , 667 , 668 , 669 , 670 , 671 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 328 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure