انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 10:23pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان منظورم با چيزی مثل اين بود (افزاينده ولتاژ)
https://www.felezjoo.com/download/file.php?id=9646

یکشنبه 28 دی1393 - 10:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه و تشکر از مهندس به خاطر زحماتشون
حمید خان دیشب دستگاه رو روشن کردم برا تست لوپ جدید! با لوپ 35 البته بازم تو پذیرایی!! با حساسیت 15 سکه صدی تو 40 و سینی استیل 30*40 تو 125
با هر بار زدن دکمه بالانس عدد دیلی عوض میشد! 14-16-18 ! ایا این مسئله طبیعی هستش؟!
اقا ارش مگه باطری بیرون دستگاه باشه مشکلی داره؟! یا اگه داخل باکس باشه مزیت خاصی داره؟

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

یکشنبه 28 دی1393 - 10:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza.1286 نوشته است:
حمید خان دیشب دستگاه رو روشن کردم برا تست لوپ جدید! با لوپ 35 البته بازم تو پذیرایی!! با حساسیت 15 سکه صدی تو 40 و سینی استیل 30*40 تو 125
با هر بار زدن دکمه بالانس عدد دیلی عوض میشد! 14-16-18 ! ایا این مسئله طبیعی هستش؟!
اقا ارش مگه باطری بیرون دستگاه باشه مشکلی داره؟! یا اگه داخل باکس باشه مزیت خاصی داره؟

برا من که اینطور نیست
اگه یه دیلی رو شناسایی کنه فقط همون رو نشون میده مگر اینکه یه فلز نزدیکش کنم تا دیلی تغییز کنه
به احتمال زیاد باید از نویز باشه دوست من
بیرون هم تستش کن

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

یکشنبه 28 دی1393 - 10:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا جان بيشتر دلايل خاص زيادی داره اول از لحاظ زيبايى شناختی هست که منبع تغذيه داخل باشه دوم بحث استفاده بهينه از باطری استفاده از يک باطری خاص به جای چند باطری هست سوم امکان تهيه شارژر رو راحتر ميشه مثلا يک باطری 12ولت خشک شارژرهای متعددی داره درحاليکه براى باطری ليتيومی بايد علاوه برهزينه خودش بايد به دنبال شارژر خاص باشيد و حتی در اکثرموارد بايد شارژر بسازيد و در آخر ميشه گفت وجود. اگه افزاينده خوب و رگوله خوبى داشته باشيم اگه به ايجاد نويز منجر نشه ثبات بهتری در مدار خواهيم. داشت و صد اما اگر ديگر

یکشنبه 28 دی1393 - 11:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حالا نظر حميد جان هم شرطه امااينکار شدنی هستش اگه ايجاد نويز نکنه بنده برای چنس هم اين کار رو کرده بودم و با استفاده از يک باطری 6ولت 2.8آمپر و افزاينده ولتاژ بالا که عکسش رو گذاشتم نتيجه خوبی به دست اورده بودم از باکس کوچک درکنار باطری کوچکتر از خود مدار ظرافت و زيبايی بينظيری بهش بخشيده بود

یکشنبه 28 دی1393 - 11:16am
مدیر کل
مدیر کل

arash99 نوشته است:
سلام حميد جان البته بعد از نماز صبح ديگه خواب به چشام نمياد تا رسيدن وقت و رفتن به کار بيدارم اما اگه امکانش هست ،اما يک سوال :: شايد بيشتر دوستان از کوچک بودن مدار راضی باشند و بلتب دنبال تدارک باکسهای کوچکی برای مدارشون هستند اين تا اينجا ،اما بعداز گذاشتن مدار داخل باکس به گاها به خاطر مشگل مالی (گرونی پشت گرونی) و گاها در دست نبودن سرمايه لازم هرچند اندک برای خريد باطری مرغوب و کوچک برای مدار مجبور هستند از باطری خشک و سنگين برای اين کار استفاده کرده و از خارج از باکس به تغذيه مدار اقدام کننداما سوال بنده اينه (؟) هستند باطريهای خشک کوچک و آمپر بالاهايی مثل 6ولت 2.8آمپرساعت يا 9ولت 2آمپرساعت و و و ،،،، بنده دو مدل از اين باطريها دارم که کره ای هست و واقعا کوچک و درخور تأمل که اگه در ادامه عايضم بشه واقعا عالی ميشه حالا اگه بشه از افزاينده ولتاژ برای اين نوع باطريها استفاده کرد قشنگ ميشه داخل باکس جاسازی کرد و دغدغه باطری رو به حداقل رسوند آيا نظری در اين رابطه نداريد استاد حميد ؟؟؟؟؟؟؟؟

آرش عزیز شما اول مداری رو که 1 ماهه داری میسازی راه بینداز بعد به فکر باطری باش!
در مجموع خیر نمیشه و جواب خوبی بدست نمیاد. نویز حاصل از سیستمهای افزاینده ولتاژ بقدری زیاده که نمیشه براحتی حذفش کرد و عملکرد مدار رو روی حساسیت بالا کاملا مختل میکنه. با این حال میتونین امتحانش کنین. اگر مبدل افزاینده با ولتاژ متغیر و در عین حال رگوله باشه ؛ روی ولتاژ 16 تنظیمش کنین کافی هست. البته دیگه ولتاژ اصلی باطری هم روی صفحه ال سی دی نمایش پیدا نمیکنه! کلا بهیچ وجه این جور کارها رو توصیه نمیکنم. در عین حال در این روشی که شما میفرمایین اگر باطری 6 ولت بخواد مورد استفاده قرار بگیره باید حتما بالای 6 آمپر باشه! تازه کلی هم تلفات انرژی خواهیم داشت. این جور کارها اگر به این سادگی و خوبی که فکر میکنین جواب میداد که خب همه دستگاهها باید همین کار رو میکردن.

یکشنبه 28 دی1393 - 11:33am
مدیر کل
مدیر کل

reza.1286 نوشته است:

خسته نباشی رضا جان. نتیجه شما هم خوب بوده.
در خصوص تغییر دیلی فکر کنم دیروز توضیح دادم لطفا بیشتر به عرایض بنده دقت کنین! عرض کردم اگر دیلی اتومات هر بار متفاوت پیدا میشه به علت تاثیر نویز روی اون تنظیمات هست. البته اگر جای لوپ رو هم عوض کنین ممکنه بخاطر تغییر محیط کمی دیلی عوض بشه. اما در مجموع نباید بیشتر از 2 واحد تغییر در دفعات مختلف وجود داشته باشه.

یکشنبه 28 دی1393 - 11:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بله مهندس جان فرمایشات شما متین ولی هیاهوی زندگی حواس نمیزاره واسه ادم!
راستش جای لوپ ثابت بود حساسیت هم اگه تاثیر داشته باشه رو 15 بود ولی دیلی کم و زیاد میشد! اگه اشتباه نکنم یه جایی فرموده بودین تغییر دیلی میتونه از کیفیت پایین اپ امپ باشه! من چندین مدل گرفتم بیشتر هدفم از مطرح کردن این سوال این بودکه چطور میشه کیفیت قطعات مثل 357 یا باقی قطعاتی که رو برد تاثیر دارن رو تست کرد
ممنون میشم مثل همیشه راهنمایی بفرمایید

یکشنبه 28 دی1393 - 12:00pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
در شرایطی که فرمودین فقط بخاطر اثر نویز هست که دیلی اتومات کمی جابجایی داره. اینکه مجبور شدین حساسیت رو روی 15 بذارین نشون میده نویز قابل ملاحظه بوده. وگرنه حداقل حساسیت 18 باید قابل استفاده باشه. با تنظیم فرکانس و پهنای پالس میتونین اثر نویز رو کمتر بکنین. مساله متغیر در اومدن دیلی به اپ امپ یا درجه حساسیت ارتباطی نداره.
در مورد کیفیت قطعه ای مثل 357 فقط تست با یک اسکوپ خوب مشخص میکنه! اگر بتونین اندازه بگیرین میزان زمانی که خروجی موج 357 از سطح افقی صفر تا سطح افقی بالا تغییر حالت میده باید حدود 80 میکرو ثانیه باشه. این میزان زمان در ایسی 356 بسیار بیشتره و در نمونه های تقلبی هم همینطوره.
باقی قطعات تاثیر انچنانی در برد ندارن. اگر قطعه ای ایراد داشته باشه اصلا دستگاه درست کار نمیکنه یا برد بشدت کم میشه. کلا در مورد قطعاتی که توی توضیحات از لفظ مرغوب استفاده شده باید بیشتر دقت کنین. 357 هم که دیگه حسابش مشخصه!

یکشنبه 28 دی1393 - 12:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که تو کاوش تجربه دارن با توجه به این سیستم و تجربیاتتون تو مناطق کوهستانی, چه سایزهایی از لوپ بیشتر کاربرد دارن؟ لطف میکنید اگه این تجارب رو در اختیارمون قرار بدین

یکشنبه 28 دی1393 - 12:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alireza007 , EP63 , Google , Majestic12 و 174 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure