انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 10:31pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آره حميد جان حرف زدن رو حرف شما حرامه غيره قابل انکاره حالا نظری بود که داديم بى مورد يا با مورد

یکشنبه 28 دی1393 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مهندس جان
خیلی لطف دارید که به همه سوالها اینطور با حوصله جواب میدید @};- @};-
بتونیم جبران کنیم

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

یکشنبه 28 دی1393 - 1:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که نتیجه خوب گرفتن .خواهشا عکسی از ای سی 357 خودشون اینجا بزارن و بگن از کجا تهیه کردن.

یکشنبه 28 دی1393 - 1:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امیری عزیز از ۴متر کابل ۶ زوج مخابراتی

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 28 دی1393 - 1:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

archilO نوشته است:
امیری عزیز از ۴متر کابل ۶ زوج مخابراتی

ممنون دوست عزیز .اگه ممکن هست نوشته های روی کابل رو با عکس بگذار.

یکشنبه 28 دی1393 - 4:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان انداره برینت چابی رو روی چند گذاشتید مرسی

یکشنبه 28 دی1393 - 4:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام خدمت مهندس حمید گل ودوستای گرامی واقعا تلاش شما ودوستان جای قدر دانی داره واقعیتش من الان نزدیک دو ماه میشه که دارم باچنس سروکله میزنم به این نتیجه رسیدم که تو کاوش واقعی زیاد دستگاه مناسبی نیست همه رقمه امتحانش کردم جواب نداد هیچ جوره نمیشه با نویزش کنار اومد یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید فلز یاب انجمن رو میشه تو کاوش واقعی ازش استفاده کرد چون من یه ابزار برای کارم میخوام که کمک دستم باشه و بتونم بهش اعتماد کنم یکم هم بی سر صدا باشه چون من هر موقع وقت کنم با دوستا میریم بیابون خیلی برام مهمه که دستگاه به درد کاوش واقعی بخوره از دوستان کسی تو بیابون تست کرده ممنون میشم جوابمو بدید باز هم از مهندس حمید به خاطر طراحی اولین فلزیاب ایرانی ممنونم

یکشنبه 28 دی1393 - 5:26pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون دوست عزیز لطف دارین. مساله خوبی رو مطرح کردین!
ببینید بنده شاید حدود چند ماه روی چنس کار کردم تا به اون نقطه نهایی رسید. الانم خیلی اوقات بعنوان مقایسه در تستهای خودم از چنس استفاده میکنم. صحبت شما در خصوص بی ثباتی چنس درست هست. هر چند راههای زیادی داره که در تاپیکش مطرح کردیم ؛ اما بدلیل نداشتن چند سیستم نرم افزاری لازم برای این مساله و همچنین عدم وجود و امکان فیلتر سخت افزاری ؛ عملا نویز پذیری چنس بسیار بالاست. این مطلب رو بنده در این طرح با شدت زیادی مورد توجه قرار دادم و از نظر نویز ما چند مکانیزم براش داریم! دو فیلتر که روی خود مدار هست و هر دو بسیار کمک کننده هستن. مهم تر از اون شاید امکان تغییر فرکانس و سایر تنظیمات توسط اپراتور هست که براحتی میتونه تداخل نویز رو خنثی کنه! علاوه بر اینها تنظیمات سرعت سنس و تطبیق با زمین هم در زمینه نویز اثر قابل ملاحظه ای دارن. پس در واقع ما در این طرح تا اینجای کار حدود 5 مرحله برای مقابله با نویز پیاده کردیم که میشه گفت حتی یکیش هم در چنس وجود نداشت! پس از این نظر خیالتون راحت باشه که اوضاع این مدار از نظر سر و صدای حاصل از نویز بسیار بهتر و تقریبا نزدیک به ایده آل هست. اما از نظر بوق های اضافی به جهت بهم خوردن بالانس زمین نکاتی وجود داره که تا حد زیادی پیاده شده و بخصوص در نسخه اخری که تا این لحظه گذاشتم باید کار روی زمین کیفیت خیلی بهتری داشته باشه. حالا منتظر هستم تا دوستان هم بررسی کنن و نظرشون رو بگن. اگر صفحات قبلی رو هم با دقت مطالعه کنین میبینین چند نفر از دوستان نتایج اولیه ای رو گزارش کردن که امیدوار کننده بوده. با این حال بدلیل وابستگی بسیار زیاد این طرح به نرم افزار و امکان آپدیت نرم افزار در هر لحظه ؛ عملا دست ما بازه تا هر اصلاحی که لازم و مقدور بود انجام بدیم.

یکشنبه 28 دی1393 - 5:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام : تست در منزل (در حالیکه اجسام فلزی مزاحم در حدود دو متری نیز بودند)
لوپ 1*1 با کابل مخابراتی به طول 8 متر
سنس 18
فرکانس 201
پهنای پالس 250
دیلی auto شناسایی لوپ 26
integ.w=42
ground=off
speed=4
ولتاژ 23.6
سینی استیل به قطر 40 سانت وزن 600 گرم را در ارتفاع 2.45 متر
فیبر مسی 15*21 در ارتفاع 1.75 متر قابل شناسایی بود.
همچنین با تغییر پهنای پالس به 200 با همین مقادیر تغییر انچنانی مشاهده نگردید.
همچنین احساس کردم وقتی ولتاژ به 23 ولت رسید مقداری برد دستگاه کم شد خصوصا برای فیبر. با ولتاژ 23.6 خیلی بهتر بود ! :-?

یکشنبه 28 دی1393 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب امیری لوپ 1*1 تو خونه؟!!! :-o :)
ممنون که نتیجه تست رو قرار دادین @};- با سنس 18 بوق اضافه نداشت؟ احتمال نمیدین با گرم شدن یا احیانا داغ شدن قطعات برد کم شده باشه؟

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

یکشنبه 28 دی1393 - 8:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alireza007 , EP63 , Google , Majestic12 و 171 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure