ali222 نوشته است:
ممنون از راهنمایی همه دوستان گل
بدبختی اینه که مغازها باطری لپ تاپ بصورت سفارشی برای مشتری تهیه میکنند فروش انی ندارند.میگن باطری تاریخ مصرف داره بمونه خراب میشه. چه معلوم همون hp تهیه کنند .
این مارک hp رو خود تک تک باطری نوشته یا رو باکس نوشته hp ؟؟؟
نه رو باطریها نوشه سامسونگ
اگه باطری نو بگیری خوب جواب میده ولی به شرطی که موقع شارژ دقت کافی رو داشته باشی چون خیلی حساسن و باید درست شارژ بشن تا خراب نشن
mahmood51 نوشته است:
سلام. دوستان، جسارتاً با اجازه اساتید در مورد باطری یه ورودی بکنم .مهندس حمید جان اگر اشکالی وارده بفرمایید؛
1- اصلاً صحیح نیست باطری لپ تاپ بگیرید چراکه اکثراً سلولای داخلیشون تاریخ گذشته یا یه جورایی مورد داره. بعد یک مدت کوتاهی سرشونو میذارن زمین. اینو بارها امتحان کردم. هدر دادن کامل پوله. خود بنده همین الآن در به در دنبال اینم که باطری لپ تابمو تعمیر کنم یعنی جلوی چشمام سلولای معتبر 3/7 ولتی آمپر مناسب بندازن و تحویل بدن. ولی وقتی کارو که سفت میگیری همشون وا میدن و طفره میرن و نمیتونن قبول کنن جلوی چشمات انجام بدن یا میگن میندازیم ولی ممنکه کار نکنه اونموقع 20 درصد پول باطریهارو بر میدارن و سلولاشونو پس میگیرن و..... خلاصه شامورتی بازی میکنن. باطری اصلیش که خودم از اونور اورده بودم راحت 3 سال کار میکرد بعد از اون هرچی این از خدا بیخبرا به من دادن 4 ماه هم کار نکرده یکی دیگه... یکی دیگه ..... اگر هم کسی جایی میشناسه که کار درست به همون شکلی که عرض کردم انجام میده ادرسشو بده که منو حسابی مدیون خودش کرده. بگه من سریعاً میرم اونجا. تمام امجدیها و پاساژ بهارو.... رفتم همه کارشون میلنگه. چرا باطری لپ تاب؟ برید 5 تا از سلولای تکیشو (همون لیتیوم ایونها) بگیرید و سری کنید فقط گرون میافتن شارژرش هم گرون میافته.
2- برادر هوشیار عزیز، با وجود باطریهای نیکل-متال(NiMH) چرا نیکاد رو پیشنهاد میدید؟!! متالها باطریهای جدیدتر و بهینه ترن که خروجیهای به مراتب بهتر در آمپرکشی دارن و محدودیت سیکل شارژی رو ندارن یعنی برخلاف نیکادها نیاز نیست حتماً کامل خالی بشن که به شارژ بزنیشون به عبارتی هر وقت خواستی میتونی بزنی شارژ حتی وقتی 99% شارژن.--> 100%. ولی اگر نیکاد مثلاً 70% پر باشه به شارژ بزنی اون 70 تارو صفر میکنه و باطری رو با حد و حدود 40-30% شارژ تحویل میده.
3- باطریهای اسیدی خشک ( SLA ها) که ازینا هم بهترن مخصوصاً برای موارد با خروجی آمپر بالا. و حساسیتای شارژیشون مثل لیتیوم ایونا زیاد نیست.خوب راحت میتونید با توجه به آمپر کم مصرف دستگاه یه 12 و یه 6 ولت 2.2 آمپرو سری کنید و مدت طولانی حالشو ببرید.اگر حجم ملاکه و حتماً هم اصرار دارید داخل باکس بذارید بهترینش نسل 4 شارژیها( لیتیوم ایونه) که بالا بهشون اشاره کردم بهینه تر از بقیه هستن ولی خیلی نازک-نارنجین و به شارژ حساسن که باید براش یه شارژر مخصوص بگیرید که خرابش نکنه شارژر خوبش هم یه 120 هزارتایی اب میخوره.
حرف شما درسته
ولی میگید جلو خودتون عوض نمیکردن بخاطر این بود که فقط سلول معیوب رو تعویض میکردن و این کار اشتباهیه
چون عمر مفیدشون تموم شده بود و یکی پس از دیگری هم خراب میشه
کار درست اینه که شما خودت باطری رو باز کنی و تمام سلولها رو تعویض کنی
موفق باشی دوست عزیز