انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 7:30pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 167 , 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

علی جان خسته نباشید .
من ی پیشنهاد دارم استفاده از باطریهای نیکل کادمیوم یعنی حدود 15 عدد . میتوان مدار شارژر مناسب هم براش پیدا کرد . و به روش تخت کنار هم وکیوم بشه و در سقف باکس قرار بگیره .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 28 دی1393 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
مهندس جان امروز اولین تست تو خاک باغچه خونه انجام دادم سکه 500 تو خاک ماسه ای کاملا خیس با لوپ 45 در عمق 35 سانت بصورت ایده ال سنس شد . از همون خاک خیس ماسه ای یک تپه به ارتفاع 50 سانت درست کردم البته خاک روی پلاستیک ریختم تا با زمین اتصال نداشته باشه سکه 500 رو گذاشتم زیر زیر ایندفعه در 40 البته نه کاملا ایده ال سنس شد . کلا 10 سانت اختلاف در تست زمین و هوا وجود داره که خیلی خیلی عالیه !
فعلا مشکلم در مورد تغذیه هست اگر یک باطری استفاده کنم 12 هست با رگولاتور جور در نمیاد دوتا باطری 12 استفاده کنم هم خودم اتلاف انرژی دارم هم مدار #-o فقط به گرما تبدیل میشه. یک باطری خوب سبک لیتیوم 18 دریل شارژی با شارژر 400 هزار اب میخوره نمیدونم چکار کنم؟ به راحتی هم نمیتونم از مدار بگذرم !
اوائل از ناپایداری مدار گله داشتم ولی الان تا نیم ساعت هم بدون حتی چند سانت کاهش عمق یکسره کار میکنه.

سلام علی جان
باطری دریل شارژی ها رو باز کردی؟
اونا هم از باطری قلمی کوچیک استفاده شده
این قیمتی که گفتی برا باطریها زیاده
شما 2 عدد باطری لبتاب بهترین نوع رو بگیری میشه بین 140 تا 160 تومن که 10 تا از اونا رو به صورت سری و موازی به هم وصل کن بهتر جواب میگیری تازه 2 تا هم برات میمونه اگه خراب شدن عوضشون کنی
فقط یادت باشه اول اونا رو دوتا دوتا با هم سری کنی بعد به صورت موازی به هم وصلشون کنی تا تو شارژ کردن هم مشکلی نداشته باشی
باطریهای مارک hp بهترن
موفق باشی

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

دوشنبه 28 دی1393 - 12:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون مهندس عزیز مثل همیشه جوابتون شفاف و کامله انشااله به امید خدا منم برم تهران قطعات رو تهیه کنم و شروع به ساخت کنم البته با کمک شما ودوستای گلم

دوشنبه 28 دی1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از راهنمایی همه دوستان گل
بدبختی اینه که مغازها باطری لپ تاپ بصورت سفارشی برای مشتری تهیه میکنند فروش انی ندارند.میگن باطری تاریخ مصرف داره بمونه خراب میشه. چه معلوم همون hp تهیه کنند .
این مارک hp رو خود تک تک باطری نوشته یا رو باکس نوشته hp ؟؟؟

دوشنبه 28 دی1393 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان مارک اچ پی منظور همان مارک لپ تاپ اچ پی است که روی قسمتی از معرف روی باکسی که باطريها داخلش هستند نوشه شده

دوشنبه 28 دی1393 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. دوستان، جسارتاً با اجازه اساتید در مورد باطری یه ورودی بکنم .مهندس حمید جان اگر اشکالی وارده بفرمایید؛

1- اصلاً صحیح نیست باطری لپ تاپ بگیرید چراکه اکثراً سلولای داخلیشون تاریخ گذشته یا یه جورایی مورد داره. بعد یک مدت کوتاهی سرشونو میذارن زمین. اینو بارها امتحان کردم. هدر دادن کامل پوله. خود بنده همین الآن در به در دنبال اینم که باطری لپ تابمو تعمیر کنم یعنی جلوی چشمام سلولای معتبر 3/7 ولتی آمپر مناسب بندازن و تحویل بدن. ولی وقتی کارو که سفت میگیری همشون وا میدن و طفره میرن و نمیتونن قبول کنن جلوی چشمات انجام بدن یا میگن میندازیم ولی ممنکه کار نکنه اونموقع 20 درصد پول باطریهارو بر میدارن و سلولاشونو پس میگیرن و..... خلاصه شامورتی بازی میکنن. باطری اصلیش که خودم از اونور اورده بودم راحت 3 سال کار میکرد بعد از اون هرچی این از خدا بیخبرا به من دادن 4 ماه هم کار نکرده یکی دیگه... یکی دیگه ..... اگر هم کسی جایی میشناسه که کار درست به همون شکلی که عرض کردم انجام میده ادرسشو بده که منو حسابی مدیون خودش کرده. بگه من سریعاً میرم اونجا. تمام امجدیها و پاساژ بهارو.... رفتم همه کارشون میلنگه. چرا باطری لپ تاب؟ برید 5 تا از سلولای تکیشو (همون لیتیوم ایونها) بگیرید و سری کنید فقط گرون میافتن شارژرش هم گرون میافته.

2- برادر هوشیار عزیز، با وجود باطریهای نیکل-متال(NiMH) چرا نیکاد رو پیشنهاد میدید؟!! متالها باطریهای جدیدتر و بهینه ترن که خروجیهای به مراتب بهتر در آمپرکشی دارن و محدودیت سیکل شارژی رو ندارن یعنی برخلاف نیکادها نیاز نیست حتماً کامل خالی بشن که به شارژ بزنیشون به عبارتی هر وقت خواستی میتونی بزنی شارژ حتی وقتی 99% شارژن.--> 100%. ولی اگر نیکاد مثلاً 70% پر باشه به شارژ بزنی اون 70 تارو صفر میکنه و باطری رو با حد و حدود 40-30% شارژ تحویل میده.

3- باطریهای اسیدی خشک ( SLA ها) که ازینا هم بهترن مخصوصاً برای موارد با خروجی آمپر بالا. و حساسیتای شارژیشون مثل لیتیوم ایونا زیاد نیست.خوب راحت میتونید با توجه به آمپر کم مصرف دستگاه یه 12 و یه 6 ولت 2.2 آمپرو سری کنید و مدت طولانی حالشو ببرید.اگر حجم ملاکه و حتماً هم اصرار دارید داخل باکس بذارید بهترینش نسل 4 شارژیها( لیتیوم ایونه) که بالا بهشون اشاره کردم بهینه تر از بقیه هستن ولی خیلی نازک-نارنجین و به شارژ حساسن که باید براش یه شارژر مخصوص بگیرید که خرابش نکنه شارژر خوبش هم یه 120 هزارتایی اب میخوره.

آخرین بار توسط mahmood51 در دوشنبه 28 دی1393 - 1:50am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 28 دی1393 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمودجان اگه دستتون به بازار دسته دو فروشی ها ميرسه دنبال باطری لپ تاپ acerبگرديد البته برای فلزياب که واقعا معرکه هستند باطريهای واقعا بادوام و مقاومی هستند

دوشنبه 28 دی1393 - 1:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرش جان ممنونم ولی وقتی نمیدونم واقعاً باطری داخلشون چیه که این کار ریسکه. اونم دست دومیها؟؟!!!! به علاوه بنده لنگ باطری خاص برای لپ تابم هستم که نوعی از Compaq هست.
بنده به شخصه همواره از سیلدها برای فلزیابا استفاده میکنم که معرکه ان. شارژر خیلی خوب ایده آلشونم دارم هیچوقت نمیرم براشون Li-Ion بگیرم مگر یه روزی که بخوام داخل باکسش کنم. باطری داخل باکس هم حسن ومعایب خودشو داره که در مجموع خارج باکسیو میپسندم.

دوشنبه 28 دی1393 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
ممنون از راهنمایی همه دوستان گل
بدبختی اینه که مغازها باطری لپ تاپ بصورت سفارشی برای مشتری تهیه میکنند فروش انی ندارند.میگن باطری تاریخ مصرف داره بمونه خراب میشه. چه معلوم همون hp تهیه کنند .
این مارک hp رو خود تک تک باطری نوشته یا رو باکس نوشته hp ؟؟؟

نه رو باطریها نوشه سامسونگ
اگه باطری نو بگیری خوب جواب میده ولی به شرطی که موقع شارژ دقت کافی رو داشته باشی چون خیلی حساسن و باید درست شارژ بشن تا خراب نشن

mahmood51 نوشته است:
سلام. دوستان، جسارتاً با اجازه اساتید در مورد باطری یه ورودی بکنم .مهندس حمید جان اگر اشکالی وارده بفرمایید؛

1- اصلاً صحیح نیست باطری لپ تاپ بگیرید چراکه اکثراً سلولای داخلیشون تاریخ گذشته یا یه جورایی مورد داره. بعد یک مدت کوتاهی سرشونو میذارن زمین. اینو بارها امتحان کردم. هدر دادن کامل پوله. خود بنده همین الآن در به در دنبال اینم که باطری لپ تابمو تعمیر کنم یعنی جلوی چشمام سلولای معتبر 3/7 ولتی آمپر مناسب بندازن و تحویل بدن. ولی وقتی کارو که سفت میگیری همشون وا میدن و طفره میرن و نمیتونن قبول کنن جلوی چشمات انجام بدن یا میگن میندازیم ولی ممنکه کار نکنه اونموقع 20 درصد پول باطریهارو بر میدارن و سلولاشونو پس میگیرن و..... خلاصه شامورتی بازی میکنن. باطری اصلیش که خودم از اونور اورده بودم راحت 3 سال کار میکرد بعد از اون هرچی این از خدا بیخبرا به من دادن 4 ماه هم کار نکرده یکی دیگه... یکی دیگه ..... اگر هم کسی جایی میشناسه که کار درست به همون شکلی که عرض کردم انجام میده ادرسشو بده که منو حسابی مدیون خودش کرده. بگه من سریعاً میرم اونجا. تمام امجدیها و پاساژ بهارو.... رفتم همه کارشون میلنگه. چرا باطری لپ تاب؟ برید 5 تا از سلولای تکیشو (همون لیتیوم ایونها) بگیرید و سری کنید فقط گرون میافتن شارژرش هم گرون میافته.

2- برادر هوشیار عزیز، با وجود باطریهای نیکل-متال(NiMH) چرا نیکاد رو پیشنهاد میدید؟!! متالها باطریهای جدیدتر و بهینه ترن که خروجیهای به مراتب بهتر در آمپرکشی دارن و محدودیت سیکل شارژی رو ندارن یعنی برخلاف نیکادها نیاز نیست حتماً کامل خالی بشن که به شارژ بزنیشون به عبارتی هر وقت خواستی میتونی بزنی شارژ حتی وقتی 99% شارژن.--> 100%. ولی اگر نیکاد مثلاً 70% پر باشه به شارژ بزنی اون 70 تارو صفر میکنه و باطری رو با حد و حدود 40-30% شارژ تحویل میده.

3- باطریهای اسیدی خشک ( SLA ها) که ازینا هم بهترن مخصوصاً برای موارد با خروجی آمپر بالا. و حساسیتای شارژیشون مثل لیتیوم ایونا زیاد نیست.خوب راحت میتونید با توجه به آمپر کم مصرف دستگاه یه 12 و یه 6 ولت 2.2 آمپرو سری کنید و مدت طولانی حالشو ببرید.اگر حجم ملاکه و حتماً هم اصرار دارید داخل باکس بذارید بهترینش نسل 4 شارژیها( لیتیوم ایونه) که بالا بهشون اشاره کردم بهینه تر از بقیه هستن ولی خیلی نازک-نارنجین و به شارژ حساسن که باید براش یه شارژر مخصوص بگیرید که خرابش نکنه شارژر خوبش هم یه 120 هزارتایی اب میخوره.

حرف شما درسته
ولی میگید جلو خودتون عوض نمیکردن بخاطر این بود که فقط سلول معیوب رو تعویض میکردن و این کار اشتباهیه
چون عمر مفیدشون تموم شده بود و یکی پس از دیگری هم خراب میشه
کار درست اینه که شما خودت باطری رو باز کنی و تمام سلولها رو تعویض کنی
موفق باشی دوست عزیز

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

دوشنبه 28 دی1393 - 2:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
علی جان خسته نباشید .
من ی پیشنهاد دارم استفاده از باطریهای نیکل کادمیوم یعنی حدود 15 عدد . میتوان مدار شارژر مناسب هم براش پیدا کرد . و به روش تخت کنار هم وکیوم بشه و در سقف باکس قرار بگیره .

دوست عزیز باطری نیکل کادمیوم زیاد جالب نیست .چون قبل از شارژ حتما باید دشارژ بشه که مشکلات خودشو داره بهتره از باطری نیکل هیبرید استفاده کنید که موقع شارژ دیگه لازم نیست دشارژ بشه معمولا ولتاژشون هم 1.2 ولت هستش

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 29 دی1393 - 3:42am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 167 , 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 154 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure