نویسنده |
پیغام |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|

amiri630 نوشته است: mahmood51 نوشته است: ahoora94 نوشته است: حرف شما درسته ولی میگید جلو خودتون عوض نمیکردن بخاطر این بود که فقط سلول معیوب رو تعویض میکردن و این کار اشتباهیه چون عمر مفیدشون تموم شده بود و یکی پس از دیگری هم خراب میشه کار درست اینه که شما خودت باطری رو باز کنی و تمام سلولها رو تعویض کنی موفق باشی دوست عزیز دوست عزیز ممنونم. ولی اگه به این راحتیا بود حتماً تا حالا 100 بار انجامش داده بودم. چون باطریهای لب تاپ حالت خاص و پیچیده خودشونو دارن داخلشون صرفاً چند تا سلول نیست یه مدار داره که همون کنترل کننده اصلی جریان وشارژر واقعیه و اونم برای اینکه کار انحصاری باشه یه جورایی تایمردار یا کدداره که وقتی اقدام به برداشت سلولای قدیمی کنی بعد از اون هر نوع سلولی بذاری کار نمیکنه مگراینکه نکات و فوتای کارفعال کردنشو بدونی که تازه در اونصورت هم به قول خود تعمیراتیها 50-50 است که کار بکنه و میگن اگر کار نکرد باطریارو بر میداریمو 20% قیمتشونم کم میکنیم. اونچه بیرون لپ تابه صرفاً یک نرانس سادست که اگر کسی ازون برای شارژ لیتیوما استفاده کنه به زودی باطریاش خراب میشه. حال اگر شما یا هر دوست دیگه ای نکات و فوتای یک تعویض موفقیت آمیز این باطریهارو منتقل کنه منو واقعاً بنده خودش کرده. ....................................................................................... اقای mahmood51 : من سه ساله دارم از باطری لپ تابی که تعمیر کرده ام استفاده می کنم 4 تا سلولش را تا الان عوض کرده ام روی لپ تاب شارژ میشه ، عالی هم جواب داده و کد هم نمی خواد ! این حرفا چیه برادر کد می خواد !!!! هر کی این اطلاعات را بهت داده اشتباهه و طرف از اون تعمیرکارای حقه باز بوده چنین حرفی زده. سلول باطری لپ تاب هر کدام خراب بشه قابل تعویضه هیچ کدی هم نمی خواد ، والسلام. هر کی هم قبول نداره تا شرط بندی کنیم مگه ECu ماشینه باطری را بر داری کد بخواد!!!!!!!!!!!  انشالله اینطور باشه که شما میگی. اینیکه بنده عرض کردم حاصل گفته یه نفر نبوده داداشی همشون گفتن بعلاوه که دوستی هم که تو این کارای الکترونیک وارده و همیشه هم اگر ازش بخوام قبول زحمت میکنه، اینو تایید کرد وهر وقت ازش خواستم از تعویض سلولای باطریهای لب تاپ کلّاً سرباز زده میگه اینا حساب-کتاب درست و ثابتی نداره. در مورد کد یا... بنده خواستم به نوعی منظورو برسونم داداشی که یه نکات مجهولی داره نه اینکه دقیقاً کد بندیه و......... اینی که تعویضش جواب بده یا نه برای همه باطریها یه جور نیست آقا جون. اگر هم برای شما جواب داده دلیلی نمیشه قاعده ثابتی داشته باشه. شانست نوعش طوریه که میشه در این مورد هم تجربه عملیشو داشتم اونم سال 87. مغازه ای بود که لب تاپ دل دوستمونو بردیم انجام دادن درست شد. چند وقت بعدش توشیبای برادرمو که بردیم نتونستن. یعنی کار جواب نداد واونموقع 10% از بهاشو کم کرد و باطریاشو برداشت. راستی، شما چرا 4 تاشو عوض کردی و همشو عوض نکردی؟؟؟!! دوست عزیز؛ Zilan ، ممنونم بابت نکته طلاییتون ؛ اینکه باید یه جریانی در اون حفظ بشه نکته جالب و قشنگی بود که کسی تا حالا بهم نگفته بود. این میتونه راهگشا باشه.
|
دوشنبه 29 دی1393 - 2:00pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید جون، سلام. دستگاه من یه مشکل اساسی داره. دو نوع لوپو که با کابل برای تی ال ساخته بودم روش تست کردم. هر دوتاشون 45 سانتی. هردو اندوکتانسشون بالای 650. یکی 5/1 اهم و دومی 4 اهم. ولی اصلاً سنس مقبولی ندارم. یعنی برای تیر آهن باید بچسبونم تا بزنه. اولش که ورژن 1.35 ریخته بودم اون 5/1 اهمیه دیلیش 20 بود و هر جور تنظیمش میکردم اصلاً هیچی نمیزد ولی اون 4 اهمیه یه ذره سنس داشت(البته فقط آهنو). بعدش که آخرین ورژن؛ 1.45 رو ریختم دیلی 5/1 اهمی رو 6 نشون میده و کمی سنس پیدا کرد با افزایش پهنای پالس تا آخر(300) تیر آهنواز 5سانت میزد و لا غیر. کدوم قسمت یا قسمتا رو عوض کنم؟ این رفتارا از تنظیم فیوزبیتا هم میتونه باشه؟ چون من هر سری که میکرو رو پاک میکنم میزنم F7,D1,FC
|
دوشنبه 29 دی1393 - 2:12pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
محمود جان به احتمال خیلی زیاد 357 شما ایراد داره حالا در این مورد مهندس حمید بیشتر میتونن راهنمایی بکنن ولی در مورد پرو گرام کردن در اولین دفعه که آیسی پروگرم میشه باید فیوز بیت ها f7-d1-fc تنظیم بشه ولی برا دفعات بعدی باید f7-d9-fc قرار بگیره
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 29 دی1393 - 2:20pm |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
amiri630 نوشته است: با سلام : دوستان سینی 40 سانتی را با همان تنظیمات صفحه قبل تونستم تا 2.60 متر بزنم !!  دوستان نتایج را بیان کنند تا عیب و ایراد ها در اسرع وقت رفع بشه. با تشکر از مهندس حمید  و همگی دوستان باسلام جناب امیری عزیز،ممنون که نتایج تستهاتون رو اعلام کردید.یه خواهشی که دارم اینه که مشخصات لوپ مورد استفاده را بطور کامل ذکر کنید. اعم از قطر و شکل (گرد یا مربعی)لوپ - مقاومت - اندوکتانس و تعداد دورسیمپیچ. باتشکر
|
دوشنبه 29 دی1393 - 2:59pm |
|
 |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
اقای magmood51 اول اینکه اون دوستمون که قبل از من در مورد باطری صحبت کردند خودش تعمیرکار لپ تابه ، از تجربیات من هم بگذریم که بارها این کار را خودم انجام داده ام .شما فقط روی نظر این و ان دارید اصرار می کنید و................. هر جور داداش تو میگی و فکر میکنی درسته صلاح مملکت خویش خسروان دانند و .................. ......................................................................... اقای pouya83 عزیز : چند صفحه قبل همه مشخصات را بیان کردم. لوپ 1*1 به صورت دایره ای شکل مقاومت 2.5 و میکرو هانری 547 و 8 متر کابل مخابراتی . با تشکر
|
دوشنبه 29 دی1393 - 3:40pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
محمود عزیز خسته نباشی. اول این رو عرض کنم دیلی 6 اصلا عادی نیست و احتمالا فیوز بیت میکروی شما درست تنظیم نشده که تایمینگ دستگاه میزون نیست و در این صورت اصلا درست کار نمیکنه! وگرنه دیلی لوپهای مختلف اکثرا از حدود 20 به بالا در میاد. لوپ شما هم که ظرفیتش کمی بالاست قطعا دیلی بالاتری داره. پس تا زمانیکه دیلی 6 دیده میشه یعنی مشکلی وجود داره. علت دیگه هم میتونه از ایسی 357 باشه. با این حال کل قطعات مدارتون رو هم چک کنین که چیزی رو اشتباه نذاشته باشین. فیوز بیتی که گفتین صحیح هست و اونی که جناب کاوشگر هم میگن همینطور. این تفاوت فقط در مساله حفظ تنظیمات یا ریست تنظیمات هست. وگرنه این دو نوع تنظیم فیوز بیت در رفتار فلزیابی دستگاه تاثیری نداره.
|
دوشنبه 29 دی1393 - 3:45pm |
|
 |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من دیشب دستگاه رو با ورژن ١.۴٢ تست کردم و با لوپ ۵٠ سانت که با کابل شبکه ساختم برای تست که دقیق ۴٠٠ میکرو هانری در اومد و دستگاه لوپ رو با عدد ١٨ شناسایی کرد که یک جای رو غن لحیم کوچک رو از ۵٠ سانت سنس کرد و یک اسپره ١٠ سانتی رو از ٨٠ سانت سنس کرد و یک سینی استیل ٣٠ سانت رو از ١.۴٠ سانت سنس کرد که یک بخاری تو ١.٩٠ مانع کار من بود که نمیشد خوب تنظیم کرد دستگاه رو فرکانسم روی ١٢٠ بود و پهنای پالس روی ١۶۵ دیلی روی ۴ گراند هم روی ٣ بود ولی مدار بعد از هر دفعه سنس فلز عمق های متفاتی رو سنس میکرد ولی نویز نداشتم فکر کنم سنس این ورژن یک کم ضعیف بود
|
دوشنبه 29 دی1393 - 3:52pm |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
amiri630 نوشته است: اقای magmood51 اول اینکه اون دوستمون که قبل از من در مورد باطری صحبت کردند خودش تعمیرکار لپ تابه ، از تجربیات من هم بگذریم که بارها این کار را خودم انجام داده ام .شما فقط روی نظر این و ان دارید اصرار می کنید و................. هر جور داداش تو میگی و فکر میکنی درسته صلاح مملکت خویش خسروان دانند و .................. ......................................................................... اقای pouya83 عزیز : چند صفحه قبل همه مشخصات را بیان کردم. لوپ 1*1 به صورت دایره ای شکل مقاومت 2.5 و میکرو هانری 547 و 8 متر کابل مخابراتی . با تشکر امیری عزیز،ممنون اگه ممکنه تعداد رشته های داخل کابل را هم ذکر کنید. ازگفته های شما اینطور میشه نتیجه گرفت که شما دقیقا" از هشت مترکابل بصورت دو دور استفاده کردین، که اگه شکل لوپ گرد باشه قطرش تقریبا" 127 سانت میشه نه 100سانت البته 1*1 مربعی میشه. موفق باشی
|
دوشنبه 29 دی1393 - 4:26pm |
|
 |
b6868
کاربر فعال
|
سلام دوستان به نظر شما میشه از کابل رابط مانیتور که شیلد هم داره برای اتصال لوپ به دستگاه استفاده کرد؟؟ و از سوکت گرافیک هم استفاده کرد؟
|
دوشنبه 29 دی1393 - 4:32pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
babaee197 عزيز سلام من فكر ميكنم ميشه ولي بايد ببيني چند رشته داره كه اونا رو بايد به دو قسمت تقسيم كني و به هم ببندي كه در مجموع دو رشته با يه شيلد برات باقي بمونه بعد استفاده كني چون اونجوري امپر بالاتري رو از مدار به لوپ ميده موفق باشي
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
دوشنبه 29 دی1393 - 4:45pm |
|
 |
|