انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 6:56pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با تشکر از زحمات اقا حمید و دوستان بلاخره مدار من هم راه افتاد :x که با لوپ 60 و دیلی 27 20 *20 مسی رو از 90 سانت سنس کرد :| که به نظر میرسه اشکال از lf357 باشه که از طبقه اول پاساژ امجد سمت راست پله ها یه مغازه ایسی فروشی هست خریدم که عکسشو گذاشتم. دوستانی که تونستند با سفارش اینترنتی lf357 اصل تهیه کنن لطف کنن ادرس سایتو بدن که من هم سفارش بدم ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 29 دی1393 - 9:52pm
مدیر کل
مدیر کل

zilan عزیز خسته نباشین.
بردی که گرفتین خیلی کم بوده و باید 130 سانت رو جواب میگرفتین! ممکنه از ایسی 357 هم باشه.
تصاویری که شما و دوستمون از ایسی 357 گذاشتین همگی مشکوک هست! :D

دوشنبه 29 دی1393 - 10:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و تشکر از مهندس حمید.ببخشید میشه فیوز بیتها رو تو برنامه دیگه هم نشون بدید؟آخه من پروگرمر هاتل دارم که با برنامه شما سازگار نیست

دوشنبه 29 دی1393 - 10:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
zilan عزیز خسته نباشین.
بردی که گرفتین خیلی کم بوده و باید 130 سانت رو جواب میگرفتین! ممکنه از ایسی 357 هم باشه.

واای نه آقا حمید عزیز تو دلمونو خالی کردی با این پاسختون... X_X

یعنی هر دو آسی که از ایران میکرو گرفتم و عکسشونو گذاشتم تقلبی هستن؟!
دوستان اکثرا از ایران میکرو گرفتن یعنی مال اونها هم اصل نیست... :-ss

دوشنبه 29 دی1393 - 10:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.دوستان.من خودم يه مشکلي که تو چنس داشتم را اينجا هم ميگم که شايد درکل بدرد بخور باشه.من تو تنظيم فيوز بيت ها تو چنس طبق عکسي که اقا حميد گذاشته بودن عمل ميکردم يعني تيک ها ي که اونجا هست را رو برنامه خودم فعال ميکردم و بعدش پروگرام ميکردم ميکروم پروگرام نميشدبرنامه مورد استفاده من progispورژن 1.72بود که با اين برنامه چند بار اين گزينه ها را طبق عکس زدم ديدم پروگرام درست انجام نميشد تو فايل اقا حميد سه تا عکس بودن که دوتاش مربوط به confiqbitويکي ازعکس ها مربوط به navigatinبودمن فيوز بيت ها را طبق confiqbitانجام ميدادم و ميکرو درست نميشد اما يه بار فيوز بيت ها را طبق دستور العمل navigatinانجام دادم که ديدم ميکرو درست پروگرام شد و نکته جالبش اين بود که وقتي اون تيک ها را تو قسمتnavigatinا زدم و بعد به قسمت confiqbit اومدم تمام تيک ها برعکس تنظيماتي که اقا حميد بر اساس confiqbit گذاشته بود ميشديعني تيک هايه صفر يک ميشدن و تيک هايه يک صفر ميشدن اين قضيه هم تو چنس وجود داشت هم تو کلون پي اي و اين قضيه برام جايه تعجب داشت و شايد اين طور ميشه نتيجه گيري کرد تو بعضي از برنامه ها ودر قسمت مربوط به confiqbit بايد يه تيک را زد تا برنامه بحالت disabliرفت وبرعکس تو يه برنامه ديگه بايد يه تيک را برداشت تا اون برنامه بحالت disabliرفت. من يه خواهشي که از اقا حميد داشتم اينه که اگه فيوز بيت ها را با عکسي از قسمت navigatinشرح بدن و بگن که تو اين قسمت بايد کدوم تيک زده بشه تا ميکروبتونه درست پروگرام بشه را بذارن ممنون ميشم و با اين کار شايد مشکه خيلي از دوستان برطرف بشه .و يه خواهش ديگه از خوده مهندس شما که استاد برنامه ريزي هستين بياين و در مورد اين گزينه هايي که تو برنامه ها هست يه توضيح مختصري تو يه فايل word برا افراد بيسوادي مثله من بدين با اين کار ميشه گفت اصول پروگرام را اموزش ميدين که مسلما خيلي بدرد بخور خواهد بودمثلا نمونش بيايد توضيح بديد که اگه تو برنامتون مثلا گزينه self programming enabeliرا تيکش رابرداريم چه طور ميشه و اگه تيکش را بزنيم چه طور ميشه. اگه اين کا ررا بکنيد ممنون ميشم و مسلما بدرد خيلي از بچه ها هم ميخوره.

دوشنبه 29 دی1393 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهنام جان يه عکس از فيوزبيت درست بزار

دوشنبه 29 دی1393 - 10:38pm

سلام
استاد حمید عزیز یا بقیه کاربران محترم من هم مثل یکی از کاربران در همین صفحه پروگرامر هاتل دارم اگر فیوزبیت ها در پروگرامر هاتل شرح بدید خیلی عالی میشه.
ممنون

دوشنبه 29 دی1393 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

vistac2000 نوشته است:
حمید نوشته است:
zilan عزیز خسته نباشین.

واای نه آقا حمید عزیز تو دلمونو خالی کردی با این پاسختون... X_X

یعنی هر دو آسی که از ایران میکرو گرفتم و عکسشونو گذاشتم تقلبی هستن؟!
دوستان اکثرا از ایران میکرو گرفتن یعنی مال اونها هم اصل نیست... :-ss

من که از ایران میکرو گرفتم مشکلی ندارم اگهخ تقلبی هم باشه ولی داره کار میکنه :D فقط باید با اسکوپ مشخص بشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 29 دی1393 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ظاهرا خیلیها با پروگرم کردن میکرو مشکل دارن دوستان تنها مشکل شما نداشتن اعتماد به نفستونه وگرنه برنامه خیلی ساده هست حتی جناب حمید عزیز نرم افزار پروگرم رو هم خودشون قرار دادن و فقط کافیه شما فایل رو از داخل قسمت open ادرس دهی کنید و در سر برگ نرم افزار روی کلمه write کلیک کنید و بعد داخل پنجره ای که به صورت کرکره ای باز میشه روی کلمه flash کلیک کنید و تا اتمام کار صبر کنید و بعد برای تنظیم فیوز بیتها وارد سر برگ fuse bit/settings بشین و بعد 3 قسمت دیده میشه که در قسمت اول سمت چپ گزینه low fuse نوشته شده که پایین این نوشته یک مربع کوچیک هست که جلوی اون کلمه write نوشته شده و باید داخلش با ماوس کلیک کنید تا مارکدار بشه بعد در پایینتر کادری وجود داره که باید داخلش شما گزینه f7 رو وارد کنید و بعد به قسمت وسط میریم (high fuse) در اینجا مثل قسمت اول تیک write رو مارکدار میکنیم و بعد در داخل کادر پایینی گزینه d1 رو قرار میدیم(در صورتی که برای بار دوم دارین پروگرم میکنید باید داخل این کادر d9 را بجای d1 قرار بدین)و بعد به قسمت سمت راستی یا extented fuse میریم و همونطور داخل مربع جلوی کلمه write رو تیک میزنیم و داخل کادر پایین هم حروف fc رو قرار میدیم و کلید write سمت راست و پایین صفحه رو میزنیم و تا اتمام کار نرم افزار صبر میکنید و حالا میتونید ای سی رو روی دستگاه قرار بدین موفق باشید :ymhug: :ymhug: :ymhug:

دوشنبه 29 دی1393 - 11:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.وقتتون بخیر دوستان عزیز
من هم دیشب که قطعاتم رسید و امروز عصر مونتاژ رو تموم کردم. میکرو رو هم بار اول پروگرام کردم و به سلامتی مدار من استارت اول اومد بالا :ymhug: .مهندس حمید یدونه ای بخدا
بدجوری مرض شدم ، ولی با همین وضع مونتاژ رو تموم کردم.یه لوپ 45 دارم که ماله یه دستگاه دیگس .امشب وصلش میکنم یه تستی از مدار فقط واسه صحت عملکرد میگیرم.
دوستان واقعا مونتاژ این مدار و پروگرام کردن میکرو خیلی راحت تر از این حرفهاست،یکم دقت کنید فقط!
اینم عکس از مدار مونتاژ شده (هنوز کامل نیست ولی روشنش کردم و بالا اومد) ;;)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

دوشنبه 29 دی1393 - 11:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: salah3 و 179 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure