نویسنده |
پیغام |
b6868
کاربر فعال
|
با سلام من کابل مانیتورو تست کردم جواب نداد همش بوق اضافی و... و اصلا هرکاری کردم بالانس نشد.(کلا یا خوب وصل نکردم یا جواب نداد) فکر کنم بخاطر تعداد زیاد رشته سیم های داخلش باشه که نزدیک سیزده رشته سیم داره یه منفی کامل هم سراسرس همه کابلو پوشونده.چند جور امتحان کردم دو تا دوتا موازی ،،چهارتا موازی فایده نداشت...همون RG59 ثبات بیشتری داشت.میخوام فردا ، پس فردا مدارو بذارم داخل جعبه باز با کابل شیلد پرینتر هم خوب جواب نداد.حالا دوستان هم خواستن میتونن امتحان کنن..هم rg خوبه..
|
دوشنبه 29 دی1393 - 11:35pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز Ancient جان خیلی خوشحال شدم که مدار شما هم به سلامتی بالا اومد فقط اگه برات ممکنه اون سیمهای رابط رو کوتاه در نظر بگیر منتظر نتایج شما هم هستیم موفق باشید 
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 29 دی1393 - 11:36pm |
|
 |
zilan
کاربر فعال
|
خیلی ممنون جناب حمید و اسدف . مال پایا هم اصله؟کسی از پایا lf357 سفارش داده؟ اغا حمید که پایا رو تایید کرد
|
سه شنبه 29 دی1393 - 12:12am |
|
 |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
kavoshgar نوشته است: دوست عزیز Ancient جان خیلی خوشحال شدم که مدار شما هم به سلامتی بالا اومد فقط اگه برات ممکنه اون سیمهای رابط رو کوتاه در نظر بگیر منتظر نتایج شما هم هستیم موفق باشید  ممنونم کاوشگر عزیز به روی چشمم.اینها همش سیمها و کابهای مادر بورد هست.پین هدر هم نداشتم،خودم با مفتول درت کردم لحیم زدم.اما خیلی تمیز و بادقت 
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
سه شنبه 29 دی1393 - 12:20am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام اینم یه مدار جدید که شماتیکش رو تو پروتیوس 8 کشیدم مدار جالبی هستش ولتاژ دقیق تو خروجی میده جریان هم حداکثر 500 میلی امپر هستش که می تونید با پتانسیومتر 1 تغییر بدید و ولتاژ هم با پتانسیومتر 2 تغییر بدید برای 3 سل باطری هستش .اگه برای 5 سل یا بیشتر لازم داشتید مقاومت 200 اهم رو تغییر بدید تا ولتاژ بالا بره بعد با پتانسیومتر تنظیم کنید این مدار رله هم داره که وقتی شارژ کامل شد دیگه خودش ولتاژ رو قطع میکنه تا باطری خراب نشه .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 29 دی1393 - 12:45am |
|
 |
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
سلام خدمت اساتید محترم.آقا کسانی که هاتل دارند و مشکل دارند.من ی برنامه واسه پروگرم پیدا کردم فقط یه مشکل دارم راهنمایی کنید.حمید خان تو قسمت فیوز مثلا نوشتن low fuse=0xf7 و گزینه write هم تیک زده شه.تو برنامه من باید کدشو خودت بسازی ولی گزینه write نداره.میخاستم بپرسم این write فقط واسه نوشتن اون بخش از فیوزه یا خیر؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 29 دی1393 - 12:50am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
mzzzzzzz نوشته است: سلام خدمت اساتید محترم.آقا کسانی که هاتل دارند و مشکل دارند.من ی برنامه واسه پروگرم پیدا کردم فقط یه مشکل دارم راهنمایی کنید.حمید خان تو قسمت فیوز مثلا نوشتن low fuse=0xf7 و گزینه write هم تیک زده شه.تو برنامه من باید کدشو خودت بسازی ولی گزینه write نداره.میخاستم بپرسم این write فقط واسه نوشتن اون بخش از فیوزه یا خیر؟ دوست عزیز تو برنا مه شما به جای گزینه رایت از گزینه پروگرام استفاده شده شما باید پروگرام رو بزنی
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 29 دی1393 - 1:10am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
قضیه پروگرام رو دیگه اینقدر پیچیده نکنین! بنظر میاد خیلی از دوستان با اینکه بابت حضور در انجمن پای کامپیوتر هستن ولی در کار کردن با برنامه های ساده تحت ویندوز هم مشکل دارن! این جور باشه به جایی نمیرسیم و من هم کار بیشتری نمیتونم صورت بدم. هر چقدر برنامه برای من پیچیده و سنگینه در عوض ساخت و راه اندازی برای شما به نسبت هر مدار دیگری که دیده باشین راحت تره! بهرحال اینکه در نرم افزار پروگرامری گزینه تیک Write وجود نداره دیگه ارتباطی به تنظیم خود فیوز بیت نداره. در اون نرم افزار تیک باید زده باشه در این نرم افزار چنین چیزی نیست. مهم وارد کردن کد تنظیم صحیح فیوز بیتهاست.
|
سه شنبه 29 دی1393 - 1:17am |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید جان مدار منم تموم شد. در ابتدا لوپ ۵۰ سانت عنکبوتی رو با دیلی ۱۶ شناخت. سنس هم داشتم. ولی بعد ده ثانیه صفحه نمایش ادا اورد. یعنی بین صفحه اصلی کار و قسمت تنظیمات، هی ال سی دی عوض میشه. دکمه پایین رو که می زنم کار می کنه. حساسیت هم عوض میشه. ولی مابقی منوها کار نمی کنه. یعنی می خوای کم و زیاد کنی پارامترها، بجاش حساسیت کم و زیاد میشه. و هی مانیتور چشمک میزنه.
|
سه شنبه 29 دی1393 - 1:28am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
کمال جان زیر فیبرت رو چک بکن به احتمال خیلی زیاد تو قسمت اتصال سیمهای کلیدها اتصال کوتاه داره پشت کلیدها رو هم یه بار چک بکن ایراد از جای دیگه ای نیست مربوط به همون قسمت هستش موفق باشید
|
سه شنبه 29 دی1393 - 1:35am |
|
 |
|