انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 9:47am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 , 182 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان خسته نباشید.
مدار منم راه افتاد.
تست در هوا
سکه مسی به قطر ۴ سانت تو پنجاه سانت
استیل به قطر ۱۳ سانت تو یک متری
مشخصات لوپ
قطر ۵۰
۱۸ دور سیم نمره ۱
دیلی شناسایی شده ۱۶
.
میرم بیرون تا تستهای خوبی بگیرم.
ولی نمی دونم چرا به الومینیوم حساسیتش کمه.

سه شنبه 30 دی1393 - 4:27pm
استادیار
استادیار

این که خیلی خوبه که به آلومینیوم حساسیتش کمه ;)

سه شنبه 30 دی1393 - 5:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب حساس نبودن به فلز آلمينوم که عاليه که چون در اکثر جاها وجود پوست سانديس و قوطی رانی باعث حفاری بى مورد ميشه مخصوصا مناطق شهری البته اين نظر منه تا نظر دوستان ديگه چی باشه

خدايا مددی کن

سه شنبه 30 دی1393 - 5:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید فقط اگه دوستان لطف کنند نتایج درست رو اعلام کنند فکر کنم شما راحت تر میتونید ایرادها و مشکلات رو رفع کنید ولی بعضی از کاربران نتایج رو به درستی اعلام نمیکنند و بعضی وقت ها ما خودمون هم سر درگم میشیم من دوروز پیش نتایجم رو گفتم نمیدونم از نظر شما خوب بود

سه شنبه 30 دی1393 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دیشب دستگاه رو با ورژن ١.۴٢ تست کردم و با لوپ ۵٠ سانت که با کابل شبکه ساختم برای تست که دقیق ۴٠٠ میکرو هانری در اومد و دستگاه لوپ رو با عدد ١٨ شناسایی کرد که یک جای رو غن لحیم کوچک رو از ۵٠ سانت سنس کرد و یک اسپره ١٠ سانتی رو از ٨٠ سانت سنس کرد و یک سینی استیل ٣٠ سانت رو از ١.۴٠ سانت سنس کرد که یک بخاری تو ١.٩٠ مانع کار من بود که نمیشد خوب تنظیم کرد دستگاه رو فرکانسم روی ١٢٠ بود و پهنای پالس روی ١۶۵ دیلی روی ۴ گراند هم روی ٣ بود ولی مدار بعد از هر دفعه سنس فلز عمق های متفاتی رو سنس میکرد ولی نویز نداشتم فکر کنم سنس این ورژن یک کم ضعیف بود
اقا حمید این نتایج من بود البته در محیط منزل بود فردا به امید خدا زیر خاک یک تست درست و حسابی میکنم ولی من وقتی دیلی مدار رو روی 20 میگزاشتم احساس میکردم قدرتش بیشتر میشد

سه شنبه 30 دی1393 - 5:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
مهندس جان خسته نباشید.
مدار منم راه افتاد.
تست در هوا
سکه مسی به قطر ۴ سانت تو پنجاه سانت
استیل به قطر ۱۳ سانت تو یک متری
مشخصات لوپ
قطر ۵۰
۱۸ دور سیم نمره ۱
دیلی شناسایی شده ۱۶
.
میرم بیرون تا تستهای خوبی بگیرم.
ولی نمی دونم چرا به الومینیوم حساسیتش کمه.

کلا فلزیابهای پالسی حساسیتش به الومینیوم کمه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 30 دی1393 - 6:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان اینهم fpi من و اماده برای کاووش
پیوست:
WP_20150120_005.jpg

پیوست:
WP_20150120_004.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 30 دی1393 - 8:01pm
مدیر کل
مدیر کل

archilO عزیز خسته نباشین.
در خصوص نحوه قرارگیری کلیدها روی جعبه چون دیدم دوستان ظاهرا از طرحهای ابتکاری خودشون استفاده میکنن لازم میدونم اظهار نظری بکنم! ببینین بنده مدلهای مختلفی از نحوه طراحی کیبورد رو ازمایش کردم. میتونم با اطمینان به شما بگم نحوه قرارگیری پیشنهادی کلیدها که در فایل توضیحات توصیه شده بهترین و راحت ترین حالت دسترسی سریع به کلیدهاست! البته دیدم دوستان کلید منو رو جدا میذارن که اون هم البته بد نیست. ولی این 4 کلید جهت به هر شکل دیگه ای مثل حالت افقی یا عمودی اگر قرار بگیرین مطمئن باشین کار با دستگاه کمی سخت میشه!
بنا بر همین توضیح ؛ جناب archilO فکر میکنم اگر کسی میخواست بدترین حالت قرارگیری کلیدها رو روی جعبه انتخاب کنه ؛ به سختی به فکرش میرسید تا این حد بد کلیدها رو قرار بده که شما دادین! حالا بر چه اساسی بعد این همه زحمت ساخت این قسمت ساده رو اینجوری در اوردین فقط خدا میدونه و خود شما! :D

سه شنبه 30 دی1393 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید عزیز
این باکس ماله چنس بود که من مدار چنس رو در اوردم و fpi رو داخلش گذاشتم و اینکه حالت کلیدها به نظر شما در سخترین حالتش قرار گرفته برای من کار باهاش خیلی راحته چون قبلا با همین باکس با چنس کار میکردم بهش عادت دارم ولی خوب سلیقس دیگه :D
مهندس ممنون از بذل توجهتون @};- @};- :x

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 30 دی1393 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به سلام خدمت همه دوستان و استاد عزیز حمید آقا
یه تستی گرفتم خواستم اینجا نتیجه رو خدمت شما اعلام کنم
یکی از دوستان یه دستگاه gpx داره که البته همراهش یه لوپ مونو 42 سانتی هم داره من این لوپ رو که اهمش تقریبا 0.8 هستش و ظرفیتش 360 میکرو هانری برادی تست به مدار حمید آقا وصل کردم ماشالا یه فیش 5 پینه هم داره که دو سه تاش به هم وصله خلاصه پین 1 و 3 رو وصل مدار حمید آقا کردم شاید باور نکنید ولی باور کنید عین حقیقته
این مدار با انتگرال 38 فرکانس 123 پهنای پالس 165 درجه سنس 16 یه سینی 40 سانتی رو دقیقا توی 2.40 سانت سنس کرد و توی 2.20 کاملا صداس دستگاه به وضوح شنیده میشد که یک سره داره یه فلز رو سنس میکنه جالبش اینه که حدود 60---70 سانت مونده به لوپ صدای سنس میومد
یه خواهشی دارم دوستانی که به این لوپ دسترسی دارن خواهشن خواهشن خواهشن اینو یه تستی بگیرن

آقا حمید ای ول داری به جان خودم :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

فقط یه سوال داخل لوپ این سیستم از چه سیمی استفاده شده کسی اطلاعی داره خواهشن در اختیار دوستان بزاره
یه لوپ 60 با این سیمش درست کنی دیگه 1*1 برا کسی لازم نمیشه به جان خودم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 30 دی1393 - 8:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 , 182 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 167 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure