انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 6:00am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
با تشکر از مهندس حمیدعزیز وبقول ایشون لوپ مثل قلب فلزیابه واز آقای کاوشگر بخاطر اعلام نتایج بسیار سپاس گذارم

خواهش میکنم دوست عزیز

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 30 دی1393 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
امروز با پودر گرافیت مرغوب لوپ 45 با اهم 0/7 اهم شیلد کردم ولی تا الان مزیتی نداشته ! هر یک سانت لوپ هم مقاومتی کمتر از 1 کیلو داره
شیلد به منفی که وصل میکنم هیچگونه سنسی ندارم ولی وقتی شیلد قطع میکنم سنس دارم ولی با دیلی اتومات و با حساسیت شماره 20 گاها با error کویل مواجه میشم و باید گروند هم فعال باشه تا سنس داشته باشیم
خلاصه دستگاه خیلی قاط میزنه !
تا قبل از شیلد دیلی 19 شناسایی میشد و بسیار با ثبات ولی الان دیلی 13 یا 16 شناسایی میشه .
تمام موارد ضروری در مورد شیلد کردن رعایت کردم . تا قبل از شیلد مدار مثل ساعت کار میکرده همه مشکلات بعداز شیلد بوجود اومده ! مطلبی راهنمایی چیزی خاصی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید .ممنون

چهارشنبه 30 دی1393 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak نوشته است:
مهندس اون سيمي که قبلا عرض کردم تکه هاشو دارم از همين سيمي هست که ميگين افشانه و هر رشته هم لاکيه و روکشش هم تفلون هست متاسفانه من هم بخاطر تکه تکه بودن سيم نتونستم باهاش لوپ بپيچمشنيدم يکي از دوستان ميگفت به اسم سيم افشان تقلون ميشناسنش

.....................................................................
سلام برادر خسته نباشی : لطفا یه تصویر از این سیم بگذار ببینیم . فکر می کنم از این سیم دارم. با تشکر

چهارشنبه 30 دی1393 - 12:23am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
مهندس جان باز هم تبریک میگم و از کاوشگر عزیز هم تشکر میکنم :ymhug:
عرض کنم که مهندس جان من مدتی هست که دیگه پاک از سیم افشان در ساخت لوپ ناامید شدم و رو آوردم به سیم لاکی و البته این میتونه به علت کیفیت بد سیمهای افشان و خلوص پایین مس در اونها باشه که سیمهای لاکی از این حیث میتونن کمی مطمئنتر باشن.
موضوع دیگه ای هم هست و اون اینکه بنظر میرسه در فلزیابهای شرکتی فقط برای خاصیت تاشوی سیمهای افشان از اونها در ساخت لوپهای بزرگ مثل یک در یک استفاده میشه.
تمام لوپهایی که با سیم افشان ساختم متاسفانه دارای مقاومت بالا و در حد چندبرابر نسبت به سیم لاکی مشابه بودن و این قطعا بدلیل تفاوت در خلوص مس مورد استفاده هست.
مثلا زمانیکه از لوپ 42 لاکی که بصورت مارپیچ برای چنس ساخته بودم در فلزجو پای استفاده کردم نتایج زمین تا آسمون با لوپ افشان متفاوت بود و کفیت سنس فلزات غیر مغناطیسی هم همینطور!
کلا بدلیل کیفیت بد سیمهای افشان بهترین گزینه همون سیم لاکی هست بنظر من و البته اگر بتونم سیم با کیفیت و با خلوص بالا از جنس افشان پیدا کنم باز هم تست میگیرم.
در مورد اون سیم هم که فرمودید یادمه خیلی گشتم و متاسفانه نتونستم پیدا کنم و البته نمونه ها زیادی از لوپ رو دیدم که با اون پیچیده شده بودن و مغزی سیم افشان بود و دارای یه روکش شفاف تقریبا کرم رنگ در قالب مستطیل 1 در دو میل که براحتی میشه بصورت مسطح پیچید و خود روکش فاصله ی بین سیمهارو برای کاهش ظرفیت خازن تظمین میکنه و خیلی هم شیک در میاد . حالا اگه تصویراشو پیدا کنم میزارم ولی متاسفانه من نتونستم این نوع سیم رو گیر بیارم
اگه دوستان تجربه ای درباره ی این نوع سیمها دارن ممنون میشم اگر بیان کنن.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 30 دی1393 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
سلام دوستان
امروز با پودر گرافیت مرغوب لوپ 45 با اهم 0/7 اهم شیلد کردم ولی تا الان مزیتی نداشته ! هر یک سانت لوپ هم مقاومتی کمتر از 1 کیلو داره
شیلد به منفی که وصل میکنم هیچگونه سنسی ندارم ولی وقتی شیلد قطع میکنم سنس دارم ولی با دیلی اتومات و با حساسیت شماره 20 گاها با error کویل مواجه میشم و باید گروند هم فعال باشه تا سنس داشته باشیم
خلاصه دستگاه خیلی قاط میزنه !
تا قبل از شیلد دیلی 19 شناسایی میشد و بسیار با ثبات ولی الان دیلی 13 یا 16 شناسایی میشه .
تمام موارد ضروری در مورد شیلد کردن رعایت کردم . تا قبل از شیلد مدار مثل ساعت کار میکرده همه مشکلات بعداز شیلد بوجود اومده ! مطلبی راهنمایی چیزی خاصی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید .ممنون

علی آقا اگر شیلد گرافیت بخوبی و با نوع مناسب گرافیت انجام بشه قائدتا باید نتیجه خوبی بده لطفا گرافیت کاری رو بررسی کنید :ymhug:

چهارشنبه 30 دی1393 - 12:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

- گرافیت کاری لوپ برای بهبود کار روی زمینه. و اثرات زمین رو کاهش میده.
- کاوشگر جان اگه شما بتونی از بین اون پینها پینی که مربوط به شیلد هست رو پیدا کنی و اونو به مدار وصل کنی خیلی خوب میشه و به این مقوله گرافیت کاری میتونه سروسامانی بده.
- اگر نوع نهایی سیم مشخص بشه میتونیم سفارش خارج از کشور بدیم .
- چند وسیله برقی ساخت ژاپن و آلمان دارم احتمالا سیماشو باز کنم و برای لوپ تستش کنم :-B

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 30 دی1393 - 12:40am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام بنده امروز کابل شش زوج گرفتم (فروشنده میگفت کابل آیفون با مخابراتی یکی هستن آیا درسته؟)و یه لوپ 1*1 درست کردم یک دور که مقاومتش زیاد شد.
سیمها رو یکی یکی سری کردم ادامه یکی به ادامه رشته دیگه و... تا آخر به نظر شما درسته؟
اهمش نزدیک 9 و 10 شد

چهارشنبه 30 دی1393 - 12:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
mhak نوشته است:
مهندس اون سيمي که قبلا عرض کردم تکه هاشو دارم از همين سيمي هست که ميگين افشانه و هر رشته هم لاکيه و روکشش هم تفلون هست متاسفانه من هم بخاطر تکه تکه بودن سيم نتونستم باهاش لوپ بپيچمشنيدم يکي از دوستان ميگفت به اسم سيم افشان تقلون ميشناسنش

.....................................................................
سلام برادر خسته نباشی : لطفا یه تصویر از این سیم بگذار ببینیم . فکر می کنم از این سیم دارم. با تشکر

بيا اين هم عکس دوست عزيز توي ترانس لامپ هاي کم مصرف هم استفاده ميشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 30 دی1393 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستت طلا اقای mhak :ymhug: . باز هم شرمنده کردی برادر. مرسی انشالله جبران بشه. با تشکر

چهارشنبه 30 دی1393 - 1:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
به سلام خدمت همه دوستان و استاد عزیز حمید آقا
یه تستی گرفتم خواستم اینجا نتیجه رو خدمت شما اعلام کنم
یکی از دوستان یه دستگاه gpx داره که البته همراهش یه لوپ مونو 42 سانتی هم داره من این لوپ رو که اهمش تقریبا 0.8 هستش و ظرفیتش 360 میکرو هانری برادی تست به مدار حمید آقا وصل کردم ماشالا یه فیش 5 پینه هم داره که دو سه تاش به هم وصله خلاصه پین 1 و 3 رو وصل مدار حمید آقا کردم شاید باور نکنید ولی باور کنید عین حقیقته
این مدار با انتگرال 38 فرکانس 123 پهنای پالس 165 درجه سنس 16 یه سینی 40 سانتی رو دقیقا توی 2.40 سانت سنس کرد و توی 2.20 کاملا صداس دستگاه به وضوح شنیده میشد که یک سره داره یه فلز رو سنس میکنه جالبش اینه که حدود 60---70 سانت مونده به لوپ صدای سنس میومد
یه خواهشی دارم دوستانی که به این لوپ دسترسی دارن خواهشن خواهشن خواهشن اینو یه تستی بگیرن

آقا حمید ای ول داری به جان خودم

فقط یه سوال داخل لوپ این سیستم از چه سیمی استفاده شده کسی اطلاعی داره خواهشن در اختیار دوستان بزاره
یه لوپ 60 با این سیمش درست کنی دیگه 1*1 برا کسی لازم نمیشه به جان خودم

:-? جهت اطلاع لوپ 4500 به هیچ عنوان به مدار وصل نمیشه چون سیستم جی چی لوپش به صورت فرستنده و گیرنده عمل میکنه و لوپش dd هست من یکی نقطه زن جی چی 4500 دارم که از المان به قیمت 100000 میلیون خریدم اگه میشه نهویه وصل کردنشرو بزارین شاید یک معجزه ای شده ما خبر نداریم @-) چون من داخل لوپ رو باز کردم که دو تا سیم پیچ مجزا به صورت d داره که باید دو تاش با هم بالانس بشه و توسط دستگاه شناخته بشه خواهشن اطلاعات درست رو بیان کنید چون فردا همه میرن لوپ جی پی تهیه میکنن بعد میبینن وصل نمیشه به مدار ما که از خدامونه اینکار انجام بشه و از ساخت لوپ 1 خلاص بشیم خواهشنیک عکس یا یک فیلم بزارید شاید من دارم اشتباه میکنم

درسته ابی جان لوپ جی پی دابل دی هستش من که لوپ منوش رو ندیدم خوب میگه فیلم رو میذارم ببینیم چی میشه فکر نکنم تا 2 متر بیشتر بزنه احتمالا اشتباهی شده اگه جواب بده ارزش داره لوپ جی پی بخریم :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 30 دی1393 - 2:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 184 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure