نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
archilO نوشته است: سلام استاد حمید استاد خارج شدن بالانس دستگاه با لوپ ۱در۱ میتونه از رطوبت زیاد زمین باشه؟ تو پست قبلیم گفتم چه عملکردی داشت لطفا ملاحضه بفرمایید  بله درسته ، فرمایش شما و ابی جا کاملاً درسته ، خاک مناطق مرطوب بالاخص خاک جنگلهای شمال به علت رطوبت بالا و ذرات بیشتر خاک ، اپراتوری با هرنقطه زنی رو مشکل میکنه و نیاز به کسب تجربه عملی بیشتر برای کشف اهداف واقعی داشته ، متأسفانه 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 9:46am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
kavoshgar نوشته است: reza68 نوشته است: ممنون مهندس حمید عزیز واقعا گل کاشتی این لوپو خودمون درست کنیم بهتره یا اینکه همون لوپ اصلی رو بخریم. (از نظر کیفیت و هزینه ) با اجازه حمید آقا رضا جان قیمت لوپش تو ایران فکر کنم دور بر 500-600 تومنه حالا اگه خودمون بسازیم تنها به قول حمید آقا 200 تومن هزینه سیمش میشه حالا جدای از اون باید لوپ گرافیتکاری بشه که اون هم یه خرج دیگس که البته معلوم نیست مثل شرکتی در بیاد یا نه ولی به نظرم برا خرید سیم و لوپ عجله نکنین تا اگه از دوستان کسی به این لوپ دست رسی داشت یه بار دیگه مورد تست قرار گرفته بشه البته خودم انشالا جمعه فیلمش رو میزارم تا خودتون تصمیم بگیرین با سلام آقای کاوشگر عزیز مشتاقیم تا فیلم با کیفیت شمارو از تست این مدار فوق العاده با لوپ مونو ببینیم تا به این علامت سوال هایی که در ذهن خیلی ها در مورد بردهایی که شما بدست میارید خاتمه داده بشه  فقط دستمال گردن یادتوم نره 
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:04am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 9:48am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

درضمن دوستان محترم به نظر بنده و نتایج خوبی که دوستان درحال اعلام هستن ، به این نتیجه میرسیم که بدون استفاده از سیم لیتز هم میشه برد خوبی از این مدار توانا بدست آورد ! پس نیاز به هزینه بالا و خرید سیم لیتز هم نیست ، فقط در ساخت لوپ و رعایت ظرافت و مرتب بودن سیمها در کنار هم دقت کنید ، درضمن برای ساخت لوپ عنکبوتی از صفحه مقاوم ولی نازکتر استفاده کنید و طبق فرمایش مهندس حمید عزیز شکافهایی که در صفحه برای پیچوندن سیمها داده میشه باید اندازه ای باشه که موجب شکسته شدن و زاویه دار شدن سیمها درحین گردش نشه ، درضمن به نظر بنده در لوپ تخت یا عنکبوتی چون قدرت و تمرکز بالایی به نسبت لوپ معمولی ایجاد میشه در نتیجه لوپ تخت یا عنکبوتی جهت تشخیص فلزات کوچکتر در عمق بیشتر مناسبتر هست ؛ ولی به ذرات هم واکنش بیشتر خواهد داشت که باز هم قابلیتهای نرم افزاری مدار میتونه کمک کننده در تعادل بالانس و ثبات دستگاه باشه که برای بدست آوردن بهترین تنظیمات در روی خاک و طبیعت ، حتماً باید چندین بار تست های واقعی درخاک در شرایط کاوش انجام بشه ، از تمام دوستانی که صادقانه نتایج تستهای واقعی خودشون درخاک رو ارائه میکنن تشکر میکنیم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:03am |
|
 |
MINLAB2
کاربر فعال
|
سلام دوستان اسپری گرافیتی رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟؟از کدام مغازه ها میشه تهیه کرد یا از چ سایتی میشه سفارش داد؟؟؟؟؟ با تشکر فراوان 
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:25am |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوستان این نظر منه. دستگاه که تقریبا برای همه بچه ها یه کیفیت دراومده. و تقریبا باید بگیم از خوب به بالاست. فقط مونده لوپ. اونم یا همه عین هم یه لوپ مشترک که خیلی خوب جواب داده بزنیم. یا یه لوپ شرکتی مثلا از ماینلب بخریم. اونوقت میشه یه دستگاه پانزده بیست میلیونی. که دیگه کار مهندس هم نشه توضیح مسایل تکراری. دیگه بریم برا عمق بهتر و اپراتوری اسان و احیانا تفکیک.
ان شاالله
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:38am |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
درود برشما جناب غضنفر ضمن سپاسگزاری از شما بخاطر شکل و توضیحات ، باید بگم با توجه به اینکه در روشی که شما بیان کردید نقطه ی شروع پیچیدن ، وسط سیم هست یعنی مثلا اگه سیممون 40 متر باشه از 20 متری اون که از سوراخ ردش کردیم شروع میکنیم به پیچیدن ، باید نصف سیم رو ساعتگرد و نصف دیگه رو پاد ساعتگرد بپیچید و روش چپ و راست که دوستتون به شما گفتن و شما مطرح کردید کاملا صحیح هست. با توجه به نتایج جناب کاوشگر که فرمایشاتشون تقریبا برای بیشتر دوستان انجمن مثل سند معتبر هست ، به نظرم باید یکی از دوستان که داوطلب تهیه ی سیم لیتز و تست و اعلام نتایج هست سریعتر زحمت رو بر عهده بگیره 
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 11:53am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
پوریا نوشته است: حمید جان ظرفیت خازنی لوپ 60 سانتی من 19- میکرو فاراد هست .در چه حالتی بهترین سنس رو برای طلا داریم؟ پوریای عزیز ما چنین چیزی نداریم! ظرفیت خازنی لوپ اولا بر حسب پیکوفاراد هست و مثلا میتونه 100 پیکو باشه. در ثانی اندازه گیریش با خازن متر امکانپذیر نیست! حالا شاید منظور شما دیلی لوپ بوده که در اون صورت 19 عدد دیلی خوب و نرمالی هست. برای سنس طلا در مقادیر کمتر همون دیلی اتومات خوب جواب میده. ولی برای کار روی زمین بنظر من باید دیلی دستی هم اضافه بشه تا به املاح زمین کمتر حساسیت داشته باشه.
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 12:49pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

archilO نوشته است: سلام استاد حمید استاد خارج شدن بالانس دستگاه با لوپ ۱در۱ میتونه از رطوبت زیاد زمین باشه؟ تو پست قبلیم گفتم چه عملکردی داشت لطفا ملاحضه بفرمایید  فکر میکنم توضیحات لازم رو در این زمینه عرض کردم! دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که یکیش میزان رطوبت بخصوص بصورت غیر یکنواخت در زمین هست. در ضمن توجه داشته باشین حساسیت 20 و حتی 19 برای کار روی زمین تقریبا غیر قابل استفادست! بنابراین طبیعیه که مثل همه فلزیاب های دنیا شما وقتی روی خاک کار میکنین باید حساسیت نهایی رو کمی پایین بیارین. حتی اگر روی 15 هم بذارین معادل 85 درصد برد نهایی این فلزیاب رو خواهید داشت. با این حال من فکر میکنم حداقل 16 یا 17 باید قابل استفاده باشه. اصولا دوستان برای بررسی این قضیه بهتره ابتدا حساسیت رو روی رقم بالاتر مثلا 18 تنظیم کنن و با لوپ روی زمین تست بگیرن. با استفاده از تنظیماتی نظیر دیلی دستی و بازه انتگرال و پهنای پالس سعی کنین بوق اضافه رو کمتر کنین. در نهایت هر مقداری بوق اضافی باقی موند دیگه باید درجه حساسیت رو پایین تر بیارین. ولی این مهمه که کم کردن درجه حساسیت در انتهای سایر تنظیمات انجام بشه تا بیشترین برد رو داشته باشین. وگرنه پر واضحه که صرفا با کم کردن حساسیت میشه تمام بوق های اضافی رو پوشش داد!
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 12:58pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
داوود جان گويا مهندس حميد عرض کردنند در اين حالت احتمالا پالس القايى خنثی بشه و من عرض کردم که اگه به دو طرف پيچيده بشه و بابت اشتباهم عذر خواهى کردم اما برای امتحان هم شده يکی درست خواهم کرد
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 1:00pm |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید امکان داره اون گرافیت که در پشت و روی لوپ که در فیلم مشخص هستش مثل فریت داخل انتن رادیو .عمل جذب امواج اکترو مغناتطیس ساطح شده از فلز را انجام داده. و سپس به سیم پیچ القا کند ؟ من که فکر نمی کنم گرافیت فقط به خاطر شیلد لوپ باشه.
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 1:32pm |
|
 |
|