نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حميد يه تستی توی منزل گرفتم با ديسک 26سانتی با سيم لاکی و به روش معمولی که اهمش 2.2اهم هست کاملا بى نظم پيچيده شده يادمه الکی الکی پيچيده بودم بنابراين با تنظيمات پيش فرض خود دستگاه سکه 200تومنی رو دقيقا در 27سانت سنس کرد و يک سينی 35سانتی رو دقيقا 97سانت سنس کرد حالا اگه نظر بديد ممنون ميشم اما ناگفته نمونه ثبات بي نظيره واقعا بی نظير حتی بايک جارو ديسک رو با فاصله ده سانت از کف گرفتم اسم اين روش رو گذاشتم ديسک سوار بر جارو و حرکت جاروب ،با تکان دادن و جاروب کردن ثبات کمی بهم خورد اما با فرکانس 201واقعا باثبات کار کرد ،حالا نظر شما چيه خوب يا افتضاح
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 11:20pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
davood_zzz نوشته است: درود برشما جناب غضنفر ضمن سپاسگزاری از شما بخاطر شکل و توضیحات ، باید بگم با توجه به اینکه در روشی که شما بیان کردید نقطه ی شروع پیچیدن ، وسط سیم هست یعنی مثلا اگه سیممون 40 متر باشه از 20 متری اون که از سوراخ ردش کردیم شروع میکنیم به پیچیدن ، باید نصف سیم رو ساعتگرد و نصف دیگه رو پاد ساعتگرد بپیچید و روش چپ و راست که دوستتون به شما گفتن و شما مطرح کردید کاملا صحیح هست. با توجه به نتایج جناب کاوشگر که فرمایشاتشون تقریبا برای بیشتر دوستان انجمن مثل سند معتبر هست ، به نظرم باید یکی از دوستان که داوطلب تهیه ی سیم لیتز و تست و اعلام نتایج هست سریعتر زحمت رو بر عهده بگیره  سلام داوود جان پس شما اعتقاد داريد اين روش عمليه درسته؟
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 11:49pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
alireza61sh2000 نوشته است: با سلام خدمت همه اساتید بخصوص استاد حمید .من امروز دستگاهمو تموم کردم اما یه مشکلی دارم.وقتی دستگاه رو روشن میکنم حدود یک دقیقه طول میکشه تا دستگاه اماده سنس بشه البته سرعت سنس هم خیلی پایینه وقتی انبر دست رو به لوپ نزدیک میکنم یه چند ثانیه طول میکشه که سنس کنه ؟نمیدونم اشکال از چیه .البته هیچ تنظیماتی انجام ندادم همه ی تنظیمات پیش فرض هست.با BASCOM AVR هم پرو گرم کردم. دوست گرامی من هم این مشکل رو داشتم .ولی یه بار دیگه پروگرم کردمش.و اینکه احساسم این بود که میکرو رو خوب جا ننداخته بودم.
|
جمعه 2 بهمن1393 - 12:05am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

alireza61sh2000 نوشته است: با سلام خدمت همه اساتید بخصوص استاد حمید .من امروز دستگاهمو تموم کردم اما یه مشکلی دارم.وقتی دستگاه رو روشن میکنم حدود یک دقیقه طول میکشه تا دستگاه اماده سنس بشه البته سرعت سنس هم خیلی پایینه وقتی انبر دست رو به لوپ نزدیک میکنم یه چند ثانیه طول میکشه که سنس کنه ؟نمیدونم اشکال از چیه .البته هیچ تنظیماتی انجام ندادم همه ی تنظیمات پیش فرض هست.با BASCOM AVR هم پرو گرم کردم. دوست عزیز خسته نباشی. همونطور که اشاره شد اشکال از تنظیم فیوز بیتهای میکروی شماست و لذا فرکانس کاری میکرو 8 برابر کمتر از حدی هست که باید باشه و بنابراین همه چیز 8 برابر کند میشه! خدمت شما و سایر دوستان این توضیح رو عرض کنم که این نوع میکرو دارای فیوز بیت خاصی هست که با فعال کردنش فرکانس کریستال تقسیم بر 8 میشه! در تنظیماتی که تصویرش رو شما گذاشتین بطور مشخص گزینه Divide Clock by 8 باید غیر فعال باشه تا میکرو با فرکانس صحیح کار کنه. متاسفانه وقتی از این نرم افزار های مختلف استفاده میکنین کار تنظیم فیوز بیت هم براتون سخت میشه! وگرنه تنظیم فیوز بیتی که بنده ذکر کردم خودش به تنهایی و بسیار ساده شامل تمامی گزینه های لازم هست.
|
جمعه 2 بهمن1393 - 12:25am |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
کسی جواب نداد خوبه يا بد؟ داوود جان داداش شماهم اگه هستی قضيه خنثى شدن و نشدن القاء پالس رو بتوضيح دمش گرم خودت
خدايا مددی کن
|
جمعه 2 بهمن1393 - 12:30am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
غضنفر نوشته است: سلام استاد حميد يه تستی توی منزل گرفتم با ديسک 26سانتی با سيم لاکی و به روش معمولی که اهمش 2.2اهم هست کاملا بى نظم پيچيده شده يادمه الکی الکی پيچيده بودم بنابراين با تنظيمات پيش فرض خود دستگاه سکه 200تومنی رو دقيقا در 27سانت سنس کرد و يک سينی 35سانتی رو دقيقا 97سانت سنس کرد حالا اگه نظر بديد ممنون ميشم اما ناگفته نمونه ثبات بي نظيره واقعا بی نظير حتی بايک جارو ديسک رو با فاصله ده سانت از کف گرفتم اسم اين روش رو گذاشتم ديسک سوار بر جارو و حرکت جاروب ،با تکان دادن و جاروب کردن ثبات کمی بهم خورد اما با فرکانس 201واقعا باثبات کار کرد ،حالا نظر شما چيه خوب يا افتضاح خسته نباشین. اگر لوپ شما معمولی و بقول خودتون بی نظم بوده باشه نتیجه خوبی هست. ولی اگر لوپ عنکبوتی با کیفیت و همین سایز باشه باید 30 درصد قوی تر از این سنس داشته باشین! حالا شرایط لوپ شما و محیط تست شما و تنظیمات دستگاه و البته اصلی بودن آیسی آپ امپ طبیعتا همگی موثر هستن.
|
جمعه 2 بهمن1393 - 12:30am |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
مرسى استاد، پس خوبه حالا فکرشو بکن اين لوپ کوچيک به روش دست و بازو پيچيده شده مثل جمع کردن ده متر طناب پس بايد به فکر يه لوپ خوب باشم ،حميد جان لطفا در رابطه با پيچيدن به روش مينلب توضيح بديد من گفتم شما عرض کرديد پالس خنثی ميشه اما داوود جان گفتن در صورتی خنثی ميشه که ____ تا آخر نظرتون چيه؟
خدايا مددی کن
|
جمعه 2 بهمن1393 - 12:39am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید عزیز وسلام دوستان گرامی امشب یه جا برا کاووش رفتیم که به قول دوستم جای مشکوک بود که حدود ۵۰متر رو با لوپ ۵۰ عنکبوتی کاوش کردیم که متاسفانه به موردی بر نخوردیم اما یه موردی که در مورد دستگاه متوجه شدم این بود که وقتی در فاصله۱۰سانتی زمین لوپ رو بالانس میکردم با کمی بالا و پایین کردن لوپ حتی یک سانت بالانس به هم میریخت اما وقتی که در فاصله ۱۵سانت بالانس میکردم و در ۱۰سانتی کاوش میکردم خیلی بهتر بود و بالانس به هم نمیریخت مگه با تغییر ناگهانی ارتفاع البته با تمام تنظیمات هم بازی کردم ولی نتیجه فرقی نکرد البته رطوبت زمین زیاد بود مثل دفعات قبل و تا مساعد شدن اوضاع باید تا بهار و تابستان صبر کنم به امید موفقیت همه عزیزان 
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 2 بهمن1393 - 12:42am |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
منظورم اين حرف داوود عزيز بود
ﺧﻨﺜﯽ ﺷﺪﻥ ﭘﺎﻟﺲ ﺍﻟﻘﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺳﺮ ﺳﯿﻢ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﭘﯿﭽﯿﺪﻥ ﮐﻨﯿﻢ ﻭﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﯿﭽﯿﺪﻥ ﻧﺼﻒ ﺍﻭﻥ ، ﻣﺎﺑﻘﯽ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺑﭙﯿﭽﯿﻢ، ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﻘﻄﻪ ﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﭽﯿﺪﻥ ﻭﺳﻂ ﺳﯿﻢ ﺑﺎﺷﻪ ، ﻗﻀﯿﻪ ﻓﺮﻕ ﻣﯿﮑﻪ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺼﻔﺶ ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺑﺸﻪ ﻗﻀﯿﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﺱ
خدايا مددی کن
|
جمعه 2 بهمن1393 - 12:43am |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
حالا تا چقدر درست باشه حرف دوستم اما ايشون اين روش رو روى قرقره با کمی سيم به بنده نشون دادن (چرخش هر سيم به يک طرف)بايد تست بشه
خدايا مددی کن
|
جمعه 2 بهمن1393 - 12:48am |
|
 |
|