karajniaz نوشته است:
جناب پادمهر حق با شماست و مسلما دستگاه باید فلز سطحی رو بزنه
راهکارش اینه که بعد از نیم متر حفاری و پاکسازی سطح خاک مجددا دستگاه زده بشه تا اگر دوباره سنس کرد ادامه کار حفاری انجام بشه
در خصوص اینکه تغییر ارتفاع لوپ از سطح زمین کار رو دشوار میکنه هم باید عرض کنم خب اپراتور حین کاوش نباید لوپش رو پایین تر از زمان بالانس قرار بده وگرنه طبیعیه که به مشکل می خوره بنابراین چه با پالسی چه هر دستگاهی دیگه اپراتور باید هنر خودشو نشون بده
البته استفاده از تکنولوژی های برتر هم به نوبه خودش مهم و ضروریه

شما چه ابعادی از زمین رو میتونید برای پاکسازی خاک برداری کنید؟!
فکر میکنم شما خیلی بصورت حرفه ای وارد دنیای واقعی کاوش نشدین چون بعد از اینکه نیم متر خاک رو بکنید و مجددا دستگاه بزنید اگر محل حفاریتون به شکل چاله ای در بیاد که ابعادش کوچک باشه خودتون متوجه خواهید شد که اینبار دیواره هاست که تعادل تنظیم دستگاه شمارو برهم میزنه. و اگر هم قصد شما بزرگ کندن این فضا برای پاکسازی باشه بحث زمان و برخی مشکلات دیگه پیش میاد!
در مورد تنظیم فاصله دیسک از سطح خاک هم اینکه بخاطر اینکه یوزر انسانیه هرگز نمیتونه این کار رو پیوسته انجام بده و (اگر هم بر فرض مثال) این کار شدنی بود مگه کلا سطح زمین در همه جا صاف و مسطحه؟! حالا بماند اینکه تراکم خاک در هیچ جا یکپارچه نیست و خیلی مشکلات دیگه... بنده خودم 14 سال پیش این نوع فلزیاب رو ساختم و با وجود داشتن چند صدتا نسخه و کلی تجربه در ساخت و اپراتوری هنوز نتونستم چیزی پیدا کنم!
دوستان باز هم تکرار میکنم راجع به کاری که میخوایین انجام بدین بیشتر تحقیق کنید!!!