انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:20pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

ببینین دوستان یعنی وقتی شما یه جا رو کاملا نقطه کردین با این ردیاب یک قطب نما هم داشته باشین و روی هدف که واستادین قطب نما بزنین ببینین شمال کجاست بعد دستگاه رو خاموش کنین حالا ببینین انتنها کجا میرند اگر رفت به سمت شمال خب برین متراژ کنین از همون هدف که واستادین تا هدف فرعی یعنی همون 45 درجه چند متره مثلا شد 2.5 متر بعد دستگاه رو روشن میکنین حالا روی هدف اصلی که نقطه رو پیدا کرده بودین اول عمق یابی میکنین اگر عمق شده 5 متر و چون فاصله این هدف اصلی تا هدف فرعی هم شده 2.5 متر یعنی این هدف اصلی میتونه چیزی توش باشه که یون تولید کرده و 45 درجه رفته به سمت شمال . و غیر از این باشه خبری نیست و خطاست یعنی اگر این یون بسمت جنوب رفت احتمال داره خطا باشه و اگر هم اصلا یونی تولید نکرد و همونجا هم دستگاه روشن و هم دستگاه خاموش قیچی کرد خبری نیست .
دقیق یک هدف دارم که اینجوری هست منتهی به جای شمال تقریبا جهت شمال شرقی را داره و یه چیز دیگه که تعجب کردم در تست با کربن وقتی از شرق یا غرب به طرف هدف میروم انتنها یکی به طرف شمال میرود و یکی دیگه به طرف جنوب تا حالا این رقمی دیگه ندیده بودم فاصله مرکز با انتن خاموش تا زاویه 45 درجه 2 متر هست و جالبتر اینکه وقتی با دستگاه روشن عمق گیری میکنم در دو متری انتنها در موقع عقب رفتن از هم باز میشوند و با این حساب باید عمق 80 سانتی متر باشه این هدف در تست با کربن و طلا و مس جواب میده و یک گورستان خانوادگی هست تست حذف حطا هم کردم با 100 گرم با گلد 2 که در 20 متری هم انتنها به طرف هدف میروند حالا چون در اولین حفاری به اسکلت رسیدم اگه در دومین حفاری به اسکلت نرسم خط نا امیدی شروع میشه برای همین هم دلخوشی به حفاری اون ندارم چون همرا ه با نو امیدی میباشه و من نمیخواهم هیچ وقت شکستی داشته باشم هر چند مطمعن هستم اون زیر یه چیزی هست

چهارشنبه 12 تیر1392 - 6:44am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
این موضوع که اگه روی بار قیچی شد با دستگاه روشن و در شمال یا شمال شرق با دستگاه خاموش با فاصله نصف عمق هدف نقطه اصلی ، آیا این موضوع برای همه جا مثلا کوه - دشت - قبرستان - تپه باستانی و اماکن قدیمی یکسانه؟؟؟
سوال اصلی اینه:وقتی دستگاه مثلا توی منطقه باستانی چیزی رو میزنه و تست ذرات و ... رو هم انجام میدیم و با آنتن خاموش به سمت جنوب کشیده میشه که به گفته شما باید بی خیالش بشیم و خطا رفته در اینصورت قیچی اولیه برای چه هدفی صورت گرفته و ردیاب چه چیزی رو پیدا کرده که آنتنها رو به سمتش کشونده؟؟؟
یاعلی مدد
@};- :-H

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 12 تیر1392 - 7:50am
استاد
استاد

bina نوشته است:
سلام دوستان
این موضوع که اگه روی بار قیچی شد با دستگاه روشن و در شمال یا شمال شرق با دستگاه خاموش با فاصله نصف عمق هدف نقطه اصلی ، آیا این موضوع برای همه جا مثلا کوه - دشت - قبرستان - تپه باستانی و اماکن قدیمی یکسانه؟؟؟
سوال اصلی اینه:وقتی دستگاه مثلا توی منطقه باستانی چیزی رو میزنه و تست ذرات و ... رو هم انجام میدیم و با آنتن خاموش به سمت جنوب کشیده میشه که به گفته شما باید بی خیالش بشیم و خطا رفته در اینصورت قیچی اولیه برای چه هدفی صورت گرفته و ردیاب چه چیزی رو پیدا کرده که آنتنها رو به سمتش کشونده؟؟؟
یاعلی مدد
@};- :-H

متاسفانه یا حوشبختانه ضریب خطای ردیاب برای نقطه زنی همیشه بوده و هست و اگه نقطه دقیق را بخواهیم باید یه نفطه زن همراهمون باشه در کل ردیاب برای تعیین یک 4در 4 متری هست منتهی این ردیاب خطای کمنری نسبت به اونها داره اگه هر چه هم اپراتور واردتر باشه خطای مرکز هدف را کمتر میتونه بدست بیاوره از اون جاییکه بیشتر زیر خاکیها توی گور هستند و اکثریت گورها هم یک لایه زغال در اونها به کار بده شده و ممکن هست که تیکه کوزه و یا فلزات دیگری توی گور باشند فرکانس در اونجا به حد اشباع رسیده و همین تعدد فرکانس باعث میشه که ردیاب در نقطه زنی دچار خطا بشه در حفاری اولی که من انجام دادم اسکلتی که پیدا شد دقیقا هشتاد سانتی متر در جنوب نقطه ای بود که به عنوان مرکز هدف در تستها ردیاب روی اون قیچی کرده بود به نظر من هر چی با قطب شمال زمین فاصله بیشتر داشته باشی فاصله هدف اصلی تا مرکز هدفی که ردیاب مشخص کرده بیشتر خواهد بود پس کسی که در جنوب هست و 1200 کیلومتر با شمال ایران فاصله داره هیچوقت فاصله تست مرکز با ردیاب نسبت به هدف اصلی مشابه نمیباشد عمق هدف نوع خاک و یا حتی نوع جنس که اهنی یا غیر اهنی باشه و حتی فرق تست در شب یا روز یا فصل هلی سال همگی در نقطه دقیق هدف زیر خاک موثر هست
و موضوع اینکه ما هدف ر را بوسیله ردیاب پیدا کردیم و در تست با انتن خالی اگه رو به جنوب رفت حطا هست به نظر من باید رگه معدنی باشه چون اگر فلز طلا اون زیر بود یون داشت و مسیر یونها همیشه رو به شمال هست و اگه چیزی اون زیر نباشه خوب مسلم هست که انتنها به طرف شمال حرکت نمیکنند

چهارشنبه 12 تیر1392 - 10:21am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون جاوید عزیز فقط یک سوال
وجود رگه معدنی توی مناطق باستانی و تپه های دستریز که ممکن نیست بنابراین باید توی این مناطق ردیاب اگه چیزی رو بگیره قطعی باشه و آنتن خامومش هم باید قطعا به شمال کشیده بشه ولی اگه آنتنها هیچ جهتی کشیده نشن و باز روی هدف قیچی کنن(در حالت خاموش) در اینصورت تکلیف چیه؟؟
و نهایتا آنتنها چه چیزی رو با حساب کردن و حساس شدن بهش؟؟
یاعلی مدد

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

چهارشنبه 12 تیر1392 - 10:37am
استاد
استاد

رگه معدنی از انباشته شدن ذرات زیاد روی هم بوجود اومده این خاکهای دست ریز را که پالایش نکردند از یه جای برداشتند و اومدن اینجا روی هم ریخته اند فقط این خاک را جابجا کردند وگرنه کاری روی اون صورت که ندادن. ذرات تیکه های کوچک ار مواد معدنی هستتد که قدرت اونها ضعیف هست و با ردیاب میشه اونها را حذف کرد اما رگه معدنی قویتر هست. من بایه تست با ردیاب که اون را دستکاری کردم و فقط موش ازمایشگاهی من هست وتست با اون میکنم دیگه مواد معدنی را هم رد دادم که قدرت اون تقریبا برابر بود با 300 گرم طلا
اگه بدون خوراک و یا ردیاب خاموش باز روی یکجا قیچی کنه و زاویه 45 درجه نداشته باشه اون دیگه ذرات یا حالت مغناطیسی خود زمین را گرفته یا اونجا حفره هست

چهارشنبه 12 تیر1392 - 10:57am

reza4200 نوشته است:
سلام دوستان به نطر من هم آیتم دوم اشتباه میباشد به این دلیل که وقتی ما نوک آنتنها رو نزدیک به هم میگیریم بر طبق گفته آقا حمید هدف در هر سمتی باشد اول آنتن مخالف اون حرکت میکنه در صورتی این آیتم درست هست که آنتنها موازی هم باشند و هدف مورد ردیابی بزرگ باشد که هر دو آنتن حرکت کنند که من با آنتن موازی تست کردم با هدف روی سطح که عکس العمل آنتنها ضعیف هست نظرمن این بود دوستانی که تست کردند تجربه هاشون به اشتراک بزارند

سلام
اگر فاصله دستها ازهم 20 تا 25 سانت باشه هر دو آنتن به سمت هدف میروند و اگر فاصله دستها رو 30 تا 35 کنید فقط آنتن دست مخالف به سمت هدف میره یعنی اگر هدف سمت راست شما باشد آنتن سمت چپ به سمت هدف نشانه میرود و اگر هدف سمت چپ شما باشد آنتن سمت راست هدف را نشانه میرود . میتونید تست کنید تا دقیقا صحت این امر براتون مسجل بشه.
موفق باشی

چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سلام به همه
اولا خدا بیامرزه رفتگانتون رو من سه روزپیش دو تن از عزیزهامو تو تصادف از دست دادم داداش و مادر عزیزم رو و هرچی پس انداز داشتم رو خرج کردم و طبق رسوم و آیین باید تا چهلم این دوعزیز مجلس برگزاربشه و البته هزینه بنابراین سفارش خرید این ردیاب برای من با مشگلات موجود شد یه آرزو هرچند توباکس رو دارم تمام میکنم ،اما دوستان این رو بدونید یکی از بهترین کارشناسان آشنا با ردیابی بامدرک باستان شناسی ولی مدرک تحصیلیش رو هم به همین خاطرلغو کردن،چند بار ازنزدیک با ردیابی و نشان دادن محل و اشاره به عمقش حفاران اون به نتیجه رسیدن اما الان زندانه ،و قرار بود بعد از این خرید راهنماییم کنه که نشد و با توصیف این ردیاب اینجوری توضیح دادن که پنجاه درصد کار رو ردیاب میکنه و پنجاه درصد بقیش با اپراتوره و یه جا هم بدون دستگاه و فقط با تو دوتا آنتن جلوی چشمام درعمق چهل متر و بعداز کندن چاه با دستگاه ده اینچ آب از زمین خارج میشه پس فقط باید تمرین تمرین ،تست تست،حذف ذرات خذف ذرات ،و درنتیجه رسیدن به بار

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 12 تیر1392 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ARASH05550 نوشته است:
سلام به همه
اولا خدا بیامرزه رفتگانتون رو من سه روزپیش دو تن از عزیزهامو تو تصادف از دست دادم داداش و مادر عزیزم رو و هرچی پس انداز داشتم رو خرج کردم و طبق رسوم و آیین باید تا چهلم این دوعزیز مجلس برگزاربشه و البته هزینه بنابراین سفارش خرید این ردیاب برای من با مشگلات موجود شد یه آرزو هرچند توباکس رو دارم تمام میکنم ،اما دوستان این رو بدونید یکی از بهترین کارشناسان آشنا با ردیابی بامدرک باستان شناسی ولی مدرک تحصیلیش رو هم به همین خاطرلغو کردن،چند بار ازنزدیک با ردیابی و نشان دادن محل و اشاره به عمقش حفاران اون به نتیجه رسیدن اما الان زندانه ،و قرار بود بعد از این خرید راهنماییم کنه که نشد و با توصیف این ردیاب اینجوری توضیح دادن که پنجاه درصد کار رو ردیاب میکنه و پنجاه درصد بقیش با اپراتوره و یه جا هم بدون دستگاه و فقط با تو دوتا آنتن جلوی چشمام درعمق چهل متر و بعداز کندن چاه با دستگاه ده اینچ آب از زمین خارج میشه پس فقط باید تمرین تمرین ،تست تست،حذف ذرات خذف ذرات ،و درنتیجه رسیدن به بار

سلام ارش خان مراتب تسلیت بنده رو به دلیل این واقعه ناگوار پذیرا باشید خدابه شما صبر عنایت کند و غفران و مغفرت خاصه خویش را شامل حال گذشتگان بگرداند

چهارشنبه 12 تیر1392 - 1:53pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
آرش جان بهتون تسلیت عرض میکنم ما رو هم در غم خودتون شریک بدونین.
امیدوارم بقای عمر بازماندگان باشه و غم نبینی عزیز.
یاعلی مدد

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

چهارشنبه 12 تیر1392 - 1:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
و یادمه برای عمق محل آب فقط یکی از آنتن ها رو بالای سرش گرفت و آنتن شروع به چرخش کرد و همین طور که میچرخوند آرام دستش رو پایین و پایین تراورد تا جاییکه تو همانجا که قیچی شده بود نگه داشت و بعداز چند دقیقه گفت که تو فاصله چهل متره و بعداز کاوش تو چهل و نیم متر آب زد بیرون با چشم خودم دیدم و قربانی یه گوساله بریدن

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 12 تیر1392 - 1:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 105 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure