نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
آقا کوبانی کاملان درسته این مدار اگه به همون صورت آنالوگ استفاده بشه بهتره
|
یکشنبه 5 بهمن1393 - 5:07pm |
|
|
muhammad87
کاربر فعال
|
سلام دوستان امشب رفتیم کاوش با لوپ 1متری 1جا رو زد و نمودار دیجیتال رو فول پر کرد اولش گفتم شاید سطحی باشه؛ لوپ 50 رو هم بستم نگرفت!! فهمیدم تو عمقه! تا 1متر کندیم یه تیکه حلبی بود حدود 20 در 30 میشد خاکه پر بود از سفال؛ فکر کنم براش آورده بودن و زمین رو پر کرده بودن که اینقده اون حلبی تو عمق بود چند شب پیش هم مقداری وسایل در آوردیم؛ فعلا حسابی خستةم فردا تانستم راجبشان مینویسم
|
دوشنبه 5 بهمن1393 - 1:48am |
|
|
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
خسته نباشی داش
|
دوشنبه 5 بهمن1393 - 1:55am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
muhammad87 نوشته است: سلام دوستان امشب رفتیم کاوش با لوپ 1متری 1جا رو زد و نمودار دیجیتال رو فول پر کرد اولش گفتم شاید سطحی باشه؛ لوپ 50 رو هم بستم نگرفت!! فهمیدم تو عمقه! تا 1متر کندیم یه تیکه حلبی بود حدود 20 در 30 میشد خاکه پر بود از سفال؛ فکر کنم براش آورده بودن و زمین رو پر کرده بودن که اینقده اون حلبی تو عمق بود چند شب پیش هم مقداری وسایل در آوردیم؛ فعلا حسابی خستةم فردا تانستم راجبشان مینویسم یعنی تو اون همه سفال حلبی رو زده پس حرفای مهندس طراح مهدی خان درست بوده خیلی جالب شد
|
دوشنبه 5 بهمن1393 - 2:01am |
|
|
muhammad87
کاربر فعال
|
mhak نوشته است: muhammad87 نوشته است: سلام دوستان امشب رفتیم کاوش با لوپ 1متری 1جا رو زد و نمودار دیجیتال رو فول پر کرد اولش گفتم شاید سطحی باشه؛ لوپ 50 رو هم بستم نگرفت!! فهمیدم تو عمقه! تا 1متر کندیم یه تیکه حلبی بود حدود 20 در 30 میشد خاکه پر بود از سفال؛ فکر کنم براش آورده بودن و زمین رو پر کرده بودن که اینقده اون حلبی تو عمق بود چند شب پیش هم مقداری وسایل در آوردیم؛ فعلا حسابی خستةم فردا تانستم راجبشان مینویسم یعنی تو اون همه سفال حلبی رو زده پس حرفای مهندس طراح مهدی خان درست بوده خیلی جالب شد سپاس داش میلاد محاک عزیز بنده لوپ رو میذارم زمین و رو زمین بالانسش میکنم؛ معمولا جاهایی هم که میریم سفال هست پس رو سفال ها هم بالانس میشه و دیگه سفال رو نمیزنه؛ مگه جایی که دیگه سفال خالی باشه وقتی هم که بالانسش کردم بیل رو از روش رد میکنم اگه از 170 گرفتش میفهمم گه اون زیر فلزی نبوده و درست بالانس کردم و شروع به کار میکنم
|
دوشنبه 6 بهمن1393 - 8:46am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
mhak نوشته است: muhammad87 نوشته است: سلام دوستان امشب رفتیم کاوش با لوپ 1متری 1جا رو زد و نمودار دیجیتال رو فول پر کرد اولش گفتم شاید سطحی باشه؛ لوپ 50 رو هم بستم نگرفت!! فهمیدم تو عمقه! تا 1متر کندیم یه تیکه حلبی بود حدود 20 در 30 میشد خاکه پر بود از سفال؛ فکر کنم براش آورده بودن و زمین رو پر کرده بودن که اینقده اون حلبی تو عمق بود چند شب پیش هم مقداری وسایل در آوردیم؛ فعلا حسابی خستةم فردا تانستم راجبشان مینویسم یعنی تو اون همه سفال حلبی رو زده پس حرفای مهندس طراح مهدی خان درست بوده خیلی جالب شد باسلام لازم دونستم مطلبی رو در مورد سفال و دلیل سنس اون توسط فلزیابها خدمت دوستان،مخصوصا" عزیزانی که ادعا میکنند فلان فلزیاب حساسییتی به سفال نداره،عرض کنم.همه فلزیابهای از نوع پالسی القایی به سفال حساسیت نشون میدن البته نه به همه نوع سفال،بلکه فقط به سفالهایی که رنگ خاکشون قرمز و نارنجی هست،علتش هم اینه که در این نوع خاک مقداری ذرات بسیار ریز فلزی وجود داره،که وقتی در زیر خاک و در تماس با رطوبت خاک قرار میگیره ،مانند هر فلز دیگه ای، فرایند یونیزه شدن روی این ذرات فلزی هم رخ میده،از طرفی بخاطر رطوبت خاک،طبیعیه که خاصیت رسانایی اون هم افزایش پیدا کنه، که این امر موجب آشکار شدن این نوع سفالها توسط فلزیاب میشه.سفال هایی که رنگشون خاکستری و یا تیره مایل به سیاه هست هیچگونه اثری روی فلزیابهای پالسی ندارند.حتی فلزیاب های سری لورنز دیپمکس هم از این قاعده مستثنی نیستند،فقط وفقط فلزیابهای سری جی پی این خصوصیات رو ندارند و به اینگونه سفال هیچگونه حساسیتی نشون نمیدن. بنابراین هرفردی حتی از دوستان ادعا کنه که مداری که جمع کرده و یا ساخته حساسیتی به سفال نداره، تا این لحظه صرفا" ادعایی بیش نیست، مگه اینکه همین الآن و یهویی این تحول صورت گرفته باشه که در اینصورت ما ازش بیخبریم . این مطالب رو هر اوپراتور نه چندان حرفه ای عرصه فلزیابی مانند بنده که یه مدت کاوش واقعی انجام داده باشه مسلما" باید بدونه، مگه اینکه ادعاش در مورد اوپراتوری فلزیابها صرفا" به تست های خانگی ختم بشه. باسپاس
|
دوشنبه 6 بهمن1393 - 10:05am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
خسته نباشی اقا محمد از اینکه دستگاهت داره خوب جواب میده ما خوشحال شدیم انشا الاه که به بار توپ بزنی
|
دوشنبه 6 بهمن1393 - 10:37am |
|
|
پادمهر
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:16am پست: 160 محل اقامت: البرز
|
pouya83 نوشته است: mhak نوشته است: muhammad87 نوشته است: سلام دوستان امشب رفتیم کاوش با لوپ 1متری 1جا رو زد و نمودار دیجیتال رو فول پر کرد اولش گفتم شاید سطحی باشه؛ لوپ 50 رو هم بستم نگرفت!! فهمیدم تو عمقه! تا 1متر کندیم یه تیکه حلبی بود حدود 20 در 30 میشد خاکه پر بود از سفال؛ فکر کنم براش آورده بودن و زمین رو پر کرده بودن که اینقده اون حلبی تو عمق بود چند شب پیش هم مقداری وسایل در آوردیم؛ فعلا حسابی خستةم فردا تانستم راجبشان مینویسم یعنی تو اون همه سفال حلبی رو زده پس حرفای مهندس طراح مهدی خان درست بوده خیلی جالب شد باسلام لازم دونستم مطلبی رو در مورد سفال و دلیل سنس اون توسط فلزیابها خدمت دوستان،مخصوصا" عزیزانی که ادعا میکنند فلان فلزیاب حساسییتی به سفال نداره،عرض کنم.همه فلزیابهای از نوع پالسی القایی به سفال حساسیت نشون میدن البته نه به همه نوع سفال،بلکه فقط به سفالهایی که رنگ خاکشون قرمز و نارنجی هست،علتش هم اینه که در این نوع خاک مقداری ذرات بسیار ریز فلزی وجود داره،که وقتی در زیر خاک و در تماس با رطوبت خاک قرار میگیره ،مانند هر فلز دیگه ای، فرایند یونیزه شدن روی این ذرات فلزی هم رخ میده،از طرفی بخاطر رطوبت خاک،طبیعیه که خاصیت رسانایی اون هم افزایش پیدا کنه، که این امر موجب آشکار شدن این نوع سفالها توسط فلزیاب میشه.سفال هایی که رنگشون خاکستری و یا تیره مایل به سیاه هست هیچگونه اثری روی فلزیابهای پالسی ندارند.حتی فلزیاب های سری لورنز دیپمکس هم از این قاعده مستثنی نیستند،فقط وفقط فلزیابهای سری جی پی این خصوصیات رو ندارند و به اینگونه سفال هیچگونه حساسیتی نشون نمیدن. بنابراین هرفردی حتی از دوستان ادعا کنه که مداری که جمع کرده و یا ساخته حساسیتی به سفال نداره، تا این لحظه صرفا" ادعایی بیش نیست، مگه اینکه همین الآن و یهویی این تحول صورت گرفته باشه که در اینصورت ما ازش بیخبریم . این مطالب رو هر اوپراتور نه چندان حرفه ای عرصه فلزیابی مانند بنده که یه مدت کاوش واقعی انجام داده باشه مسلما" باید بدونه، مگه اینکه ادعاش در مورد اوپراتوری فلزیابها صرفا" به تست های خانگی ختم بشه. باسپاس از کرامات شیخ شهر ما اینست... سرکه را خورد و گفت شیرین است..!!!
|
دوشنبه 6 بهمن1393 - 10:37am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من فکر کنم اقا محمد شما قلق دستگاه رو کامل به دست اوردی بهترین روش برای بالانس اینه که لوپ رو روی زمین قرار بدید و بالانس رو انجام بدید بعد لوپ رو از زمین یک ٧ سانت فاصله بدید بعد شروع به کاوش کنید و خیلی اهسته با لوپ حرکت کنید
|
دوشنبه 6 بهمن1393 - 10:50am |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
سلام این روش قرار دادن لوپ روی زمین برای بالانس در لورنز هم مشاهده میشه
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
دوشنبه 6 بهمن1393 - 12:24pm |
|
|
|