نقل قول:
با سلام
دوست خوبم شما حق دارید ولی اگر تایپیک رو مطالعه کرده باشید متوجه میشید که هدف این بوده که اول دوستان اساتید مدار رو بسازن و بعد جمع بندی و تعقییرات و معایب و مشکلات مشخص بشود و سپس مدار یک پارچه و مطمعن ارائه و دیگر دوستان هم بسازنش که هنوز این هدف میسر نشده
اگر شما دوست خوبم قصد ساخت این مدار را دارید لازم نیست نقشه مدار را پیش قطعه فروش ببرید شاید چند دقیقه زمان ببرد که شما از روی نقشه لیست قطعات را در بیاورید که مطمعن باشید اگر خودتان این کار را انجام دهید در هنگام مونتاژ کارتان راحتر میشود ولی اگر باز هم مشکلی است میخواهید من این کار را برایتان انجام دهم
موفق باشید
باسلام
فرمایشات شما کاملا درست و بجاست دوست عزیز .حق هم دارید که شاید نخواید وقتتون رو برای کسی که حتی خازن و نمیشناسه بزارید . ولی تنها چیزی که من توی این کار دارم علاقه ایه که به این کار دارم.
اگه وقتشو دارید و مقدوره لیست قطعات رو بزارید .چون طی روزهای اینده واسه کار دکتر میخوام برم مرکز استان و قطعات رو تهیه کنم.
دوتا دوست الکتریکی خودم داشتم عکس رو پرینت کردم و نشونشون دادم گفتم واسم لیست بگیرید گفتن ما سر در نمیاریم و بعضی از قطعات رو که میشناختن میگفتن اینورا دنبالش نگرد و فقط شیراز گیرت میاد .
اگه لطف کنید و قیمت حدودی کل قطعات رو مشخص کنید هم ممنون میشم .هم واسه من همه شاید دوستانی مثل من باشن که تا حالا خریدی از این دست نداشتن .(دلیل این قیمت گزاری قطعات هم براتون پیام خصوصی میکنم تا اگه صلاح دونستید خودتون مطرح کنید)
باز هم ممنون رستم گرامی