نویسنده |
پیغام |
uranus_afshar
کاربر فعال
|
آقا رضای گل ممنون از لطفت. مشکل از پروگرام بود. یادم رفته بود تیک های write رو بزنم. سیستم درست کار میکنه ولی میکروی اول رو که میذارم کلمه DEMO!!! میاد. به نظرتون مرخص شده؟؟؟ اخه بدبختی صدا نداره این مدار ما. هرکاری میشد کردم
همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن، همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن، ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن، شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن، ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن،بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد،که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 2:06pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا اورانوس اگه لوپ به دستگاه وصل نشه صدا هم ندارید دستگاه شما گفتید روی دمو میمونه
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 2:13pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا فریدون مشکل شما از درست پروگرام نکردن میکرو هست یا اینکه تیک گزینه فیوز بیت رو نزدی
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 2:16pm |
|
|
uranus_afshar
کاربر فعال
|
ebi-gold نوشته است: اقا اورانوس اگه لوپ به دستگاه وصل نشه صدا هم ندارید دستگاه شما گفتید روی دمو میمونه بله جناب مهندس. لوپ وصله ولی صدا ندارم. با میکروی اولم دستگاه روی کلمه دمو میمونه
همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن، همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن، ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن، شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن، ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن،بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد،که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 2:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
uranus_afshar نوشته است: سلام خدمت اساتید محترم و جناب مهندس حمید. من دیشب دستگاهم روشن بوده تا صبح و یادم رفته بود خاموش کنم. صبح دیدم روشن نمیشه و باطری خالی کرده. الان که باطری رو شارژ کردم و زدم روی صفحه میزنه DEMO!!! و وقتی یه میکروی دیگه جاگذاری کردم خیلی طول میکشه تا دستگاه لود بشه و 5 دقیقه روی felezjoo pl میمونه و کند شده. مشکل از کجاست؟؟ افت ولتاژ باعثه این اتفاق شده؟ چه قطعاتی احتمال معیوب شدن دارن؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید دوستان. دوست عزیز خصوصی هم به شما توضیح دادم! باید فیوز بیتها رو درست پروگرام کنین وگرنه با چند بار روشن و خاموش کردن دستگاه با کلمه دمو برخورد میکنین! چند نفر از دوستان همین مشکل رو داشتن و بدلیل عدم توجه کافی به نحوه تنظیم صحیح فیوز بیتها بود. مساله کند بالا اومدن دستگاه هم باز نشانه تنظیم اشتباه فیوز بیتهاست! افت ولتاژ بخودی خود ارتباطی به این مشکلات نداره.
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 2:40pm |
|
|
مجید1394
کاربر فعال
|
عرض ادب دوستان کسی میدونه برای لوپ 1*1 با سیم افشان 1*1 چند دور باید بپیچم؟تازه از سر کار برگشتم و تا 1 ساعت دیگه باید برم جای دیگه . نتایج جالبی گرفتم که فردا بعد از اینکه از جای سوم رسیدم منزل بر روی انجمن به اشتراک میزارم. مهندس حمید بازم دمت گرم.
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 3:25pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون مجید عزیز. همونطور که قبلا عرض شد برای لوپ 1 در 1 با ظرفیت 400 میکرو هانری 10 دور مناسب هست. حالا اگر سیم ضخیمتر باشه و شل تر پیچیده بشه 11 دور شاید بهتر جواب بده هر چند ظرفیت کمی بالای 400 در میاد! بنابراین فکر میکنم همون 10 دور مناسب تر باشه. در عین حال اگر مقاومت رو بخواین حدود 1 اهم در بیارین باید از سیم با مغزی 1.2 میل برای این لوپ استفاده کنین.
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 3:47pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز از پاسخی که دادید متشکرم یا حق
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 4:00pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
من برای کاهش وزن لوپ سیم 75 افشان رو کارتن پلاست پیچیدم ولی باز لوپ خیلی سنگین و کمر شکن در اومده !! با اینکه لوپ45 هست !! بدبختی سیم لاکی قدرت و کیفیت افشان نداره در ثانی نویز بیشتری نسبت به افشان میگیره! نمییدونم چکار کنم ؟
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 6:05pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دقیقا منم همچین مشکلی دارم.شما این لوپو با سیم لاکی هم درست کردید که میگید نویز داره؟
|
چهارشنبه 8 بهمن1393 - 6:11pm |
|
|
|