نویسنده |
پیغام |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
دوستان بابت همدردی تشکرم میکنم ،ولی مصیبت یکی دو تا نیست که ،اگه غمی نبود دنبال این کارا نبودیم همه یه جور غم دارن مشگل که اومدن تو این کار ساخت و سازه فلزیاب اینم قسمت من بود ،خیلی از آرزو هام از دست رفت ،یک عمره تو فکرپیدا کردن بارم بلکه بشه به زندگی خودم و خانواده و ازجمله دیگران سرو سامون بدم گویا نشد
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 2:06pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اقامجتبي شمافرمودين مثال 2ونيم به سمته شمال ميره دستگاه خاموش منظورتون اينه كه سره 2مترونيم قيچي شه ديگه درسته؟؟؟؟؟؟؟
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 4:10pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
ARASH05550 نوشته است: دوستان بابت همدردی تشکرم میکنم ،ولی مصیبت یکی دو تا نیست که ،اگه غمی نبود دنبال این کارا نبودیم همه یه جور غم دارن مشگل که اومدن تو این کار ساخت و سازه فلزیاب اینم قسمت من بود ،خیلی از آرزو هام از دست رفت ،یک عمره تو فکرپیدا کردن بارم بلکه بشه به زندگی خودم و خانواده و ازجمله دیگران سرو سامون بدم گویا نشد دوست عزیز بهتون تسلیت میگم و امیدوارم خداوند بشما صبر عطا کنه ، ولی دوست عزیز ایشاله که تو کارتون موفق میشد و برای بقیه اعضای خانواده اونجوری که ارزو داشتی اینده شون رو میسازی ، به امید اون روز
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 6:40pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ali7777 نوشته است: اقامجتبي شمافرمودين مثال 2ونيم به سمته شمال ميره دستگاه خاموش منظورتون اينه كه سره 2مترونيم قيچي شه ديگه درسته؟؟؟؟؟؟؟ درسته یعنی نصف عمقی که گرفته شده باید دستگاه خاموش بره بسمت شمال یا شمال شرقی درواقع یون ایجاد شده 45 درجه رو دستگاه خاموش میزنه . البته این یه فرضیه دوستم بوده با مشورت استاد اریا انجام داده شما ها هم باید تست کنین و ببینین درستی ان رو
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 6:49pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
توتسته دستگاه خاموشم فاصله دست اززمین روکم کنیم توعمق گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 7:52pm |
|
|
armin
|
مجتبی نوشته است: ali7777 نوشته است: اقامجتبي شمافرمودين مثال 2ونيم به سمته شمال ميره دستگاه خاموش منظورتون اينه كه سره 2مترونيم قيچي شه ديگه درسته؟؟؟؟؟؟؟ درسته یعنی نصف عمقی که گرفته شده باید دستگاه خاموش بره بسمت شمال یا شمال شرقی درواقع یون ایجاد شده 45 درجه رو دستگاه خاموش میزنه . البته این یه فرضیه دوستم بوده با مشورت استاد اریا انجام داده شما ها هم باید تست کنین و ببینین درستی ان رو آقا مجتبی وقتی هدف اصلی رو با دستگاه روشن پیدا کردیم بعد دستگاه رو خاموش میکنیم حالا باید به رو سمت شمال باشیم؟ یا اینکه مهم نیست به چه سمتی باشیم؟ و اینکه مگه با آنتن خاموش و بدون خوراک آنتنها فقط حفره رو نمیگیرند؟ و از اونجاییکه برخی از اساتید میگن حفره نیز دارای زاویه 45 درجه است. پس این زاویه 45 درجه خروج یونهایی که انتنها در این حالت میگرند مربوط به حفره می باشد درسته؟
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 8:45pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
armin نوشته است: مجتبی نوشته است: ali7777 نوشته است: اقامجتبي شمافرمودين مثال 2ونيم به سمته شمال ميره دستگاه خاموش منظورتون اينه كه سره 2مترونيم قيچي شه ديگه درسته؟؟؟؟؟؟؟ درسته یعنی نصف عمقی که گرفته شده باید دستگاه خاموش بره بسمت شمال یا شمال شرقی درواقع یون ایجاد شده 45 درجه رو دستگاه خاموش میزنه . البته این یه فرضیه دوستم بوده با مشورت استاد اریا انجام داده شما ها هم باید تست کنین و ببینین درستی ان رو آقا مجتبی وقتی هدف اصلی رو با دستگاه روشن پیدا کردیم بعد دستگاه رو خاموش میکنیم حالا باید به رو سمت شمال باشیم؟ یا اینکه مهم نیست به چه سمتی باشیم؟ و اینکه مگه با آنتن خاموش و بدون خوراک آنتنها فقط حفره رو نمیگیرند؟ و از اونجاییکه برخی از اساتید میگن حفره نیز دارای زاویه 45 درجه است. پس این زاویه 45 درجه خروج یونهایی که انتنها در این حالت میگرند مربوط به حفره می باشد درسته؟ مهم نیست دیگه کدوم سمت هستین منظور این بود که دستگاه خاموش باشه انتن میره به سمت شمال همین . درسته انتن خاموش باشه حفره رو هم میگیرند اما اگر یه یون قوی باشه باز هم اونو میگیره . این یونهایی که از طرف رگه طلا ایجاد میشه یا هرجسم دیگه ای ربطی به حفره نداره حفره جای خودشو داره
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 10:53pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ali7777 نوشته است: توتسته دستگاه خاموشم فاصله دست اززمین روکم کنیم توعمق گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟ در هر صورت برای عمق گرفتن باید فاصله دستها تا زمین کم بشه
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 10:55pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ARASH05550 نوشته است: سلام به همه اولا خدا بیامرزه رفتگانتون رو من سه روزپیش دو تن از عزیزهامو تو تصادف از دست دادم داداش و مادر عزیزم رو و هرچی پس انداز داشتم رو خرج کردم و طبق رسوم و آیین باید تا چهلم این دوعزیز مجلس برگزاربشه و البته هزینه بنابراین سفارش خرید این ردیاب برای من با مشگلات موجود شد یه آرزو هرچند توباکس رو دارم تمام میکنم ،اما دوستان این رو بدونید یکی از بهترین کارشناسان آشنا با ردیابی بامدرک باستان شناسی ولی مدرک تحصیلیش رو هم به همین خاطرلغو کردن،چند بار ازنزدیک با ردیابی و نشان دادن محل و اشاره به عمقش حفاران اون به نتیجه رسیدن اما الان زندانه ،و قرار بود بعد از این خرید راهنماییم کنه که نشد و با توصیف این ردیاب اینجوری توضیح دادن که پنجاه درصد کار رو ردیاب میکنه و پنجاه درصد بقیش با اپراتوره و یه جا هم بدون دستگاه و فقط با تو دوتا آنتن جلوی چشمام درعمق چهل متر و بعداز کندن چاه با دستگاه ده اینچ آب از زمین خارج میشه پس فقط باید تمرین تمرین ،تست تست،حذف ذرات خذف ذرات ،و درنتیجه رسیدن به بار ارش جان خدا بهتون صبر بده دوست من . چرا ارزو شده خدا نکنه ادرستون رو بدین بهم بصورت پیام خصوصی برای سری سوم که اخرای هفته بعد میفرستم واسه شما هم میفرستم . به مدت دوماه بهت فرصت میدم تا مبلغ این ردیاب رو جور کنین و به حسابم واریز کنین دویست هزار هم بهت تخفیف میدم . همین که مثل یک مرد تونستین به این مشکلات غلبه کنین و مبلغی رو که برای ردیاب کنار گذاشتین خرج خانواده محترمتون کردین خیلی ارزشمنده و بنده هم تحسین میکنم .خدا رحمتشون کنه .
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:12pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب همه بخیر چند روز پیش عرض کردم رفتیم باغ یکی از آشناها و با فاصله 3 متری یک درخت گردوی تنومند انتنها قیچی کردن و من تستهای مختلف رو امتحان کردم و همه جواب دادن. امروز تست شمال با دستگاه خاموش که آقا مجتبی فرمودن رو هم انجام دادم و روی نقطه اول قیچی نکرد و حدود 1 متری ضلع شمالی نقطه اول قیچی کرد و البته طبق گفته آقا مجتبی هر 2 آنتن باهم به سمت شمال کشیده میشدن. فقط چند سوال: 1- امروز که باز با دستگاه روشن تست کردم و عمق گیری کردم احساس کردم عمقی که نشون میده کمی از اون روزی کمتره! آیا این موضوع درسته؟؟؟ 2- آیا وجود درخت تنومند گردو که قطعا ریشه های زیادی توی زمین داره ممکنه تاثیرگذار باشه؟؟؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند٪ یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:40pm |
|
|
|