انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:54am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
مرسی مهندس جان

چشم

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

پنج شنبه 12 تیر1392 - 2:10am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان شب همه بخیر
چند روز پیش عرض کردم رفتیم باغ یکی از آشناها و با فاصله 3 متری یک درخت گردوی تنومند انتنها قیچی کردن و من تستهای مختلف رو امتحان کردم و همه جواب دادن.
امروز تست شمال با دستگاه خاموش که آقا مجتبی فرمودن رو هم انجام دادم و روی نقطه اول قیچی نکرد و حدود 1 متری ضلع شمالی نقطه اول قیچی کرد و البته طبق گفته آقا مجتبی هر 2 آنتن باهم به سمت شمال کشیده میشدن.
فقط چند سوال:
1- امروز که باز با دستگاه روشن تست کردم و عمق گیری کردم احساس کردم عمقی که نشون میده کمی از اون روزی کمتره! آیا این موضوع درسته؟؟؟
2- آیا وجود درخت تنومند گردو که قطعا ریشه های زیادی توی زمین داره ممکنه تاثیرگذار باشه؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند٪
یاعلی مدد
:x :x @};- :-H

سلام
شما بايد ذرات رو گرفته باشي ، حجم گيري يادتون رفته فكر كنم چون چيزي فرمايش نكرديد

سلام آقا مهدی عزیز
راستش این مطلب ادامه موضوع صفحه 74 هستش که عین مطلب رو اینجا دوباره قرار میدم و ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان:
سلام دوستان شب بخیر
امروز توی باغ یکی از دوستان (که ظاهرا قدیما روستا بوده و به مرور زمان در اثر زلزله و ... تخریب شده و به باغات تبدیل شدن) تستهایی روی اهداف واقعی انجام دادم که خیلی جالب بود واسه همین دوستان لطفا نظر بدن.البته این باغ در مسیر دکلهای فشار قوی قرار داشت اما این سیستم به لطف دوستان مصون از اثرات اونهاست.
حدود 5 الی 6 نقطه توی باغ آنتنها قیچی کردن و البته چون شاخ و برگ درختا زیاد بودن از نظر حجم گیری و عمقیابی کمی مشکل بود ولی واکنش آنتنها خیلی سریع بود
و تست زرات هم خوب بود ولی بهرحال مجال کار کردن نبود.
ولی انتهای باغ یه درخت بزرگ گردو بود که دوروبرش کمی خلوت بود و اونجا هم قیچی شد و به جز تست ذرات کلیه تستهای عمق و حجم و خلا و ... رو انجام دادم.
حجمش جایی به ابعاد 70×70 بود با عمق 3 متر که تست خلا هم تقریبا مساوی بقیه فرکانسها بود بیشتر فرکانسها هم روش جواب داد به جز دیاموند-پول-تیتانیوم .
البته بعلت وجود دکل فشارقوی نقطه زن همش بوق میزد واسه همین نشد ازش استفاده بشه.
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن.
یاعلی مدد
@};- :-H

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 13 تیر1392 - 9:00am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام مجدد دوستان
تا یادم نرفته مهدی جان دیروز بازم تست ذرات رو از فاصله 25 متری انجام دادم و آنتنها دوباره روی هدف کشیده شدن.
البته حدود 20 گرم طلا و 200 گرم مس رو همزمان در زیر خاک گذاشتم و تست زدم و خودم در یک متری فلزات تست ایستادم و حتی روی فلز تست هم رد شدم هیچ عکس العملی بهش نشون نداد.
یاعلی
:-H @};-

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

پنج شنبه 13 تیر1392 - 9:06am
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
سلام مجدد دوستان
تا یادم نرفته مهدی جان دیروز بازم تست ذرات رو از فاصله 25 متری انجام دادم و آنتنها دوباره روی هدف کشیده شدن.
البته حدود 20 گرم طلا و 200 گرم مس رو همزمان در زیر خاک گذاشتم و تست زدم و خودم در یک متری فلزات تست ایستادم و حتی روی فلز تست هم رد شدم هیچ عکس العملی بهش نشون نداد.
یاعلی
:-H @};-

سلام برادر
اين ردياب عملكرد جوري بوده كه هرچقدر از هدف دورتر بشي قوي تر محل مورد نظر رو ميگيره ، شما يك تست ديگه انجام بده : نقطه مركز فرعي رو پيدا كن و طلاي خودت روي مركز فرعي بذار و بين جايي كه قيچي ميشه و مركز فرعي با انتن بايست و صبر كن ببين آنتنها به كدام جهت ميرن ، به اين روش ميگن روش زدن به دل هدف ، كه اگر هدفي در كار باشه بايد انتنهابه سمت هدف قيچي شده بره در اين صورت ميشه گفت قابل قبول براي حفاري بوده اگر نرفت بايد احتياط كرد و مشكوك به ذرات و مواد بوده ( هرچند بارها گفتم و بازهم ميگم ردياب 50درصد كار رو انجام ميده و 50 درصد ديگه هوش و تجربه اپراتور بوده كه تشخيص صحيح داشته باشه كه محل قيچي شده دفينه بوده يا ذرات ) بارها گفتم براي تست فلزات مختلف بايد دستگاه رو 5 دقيقه خاموش كنيد و يك گوشه اي بنشينيد و دوباره روش كنيد و روي فلز ديگه هم تست كنيد ، دوستان نزديك درختان بزرگ كه ريشه هايي غني از مواد و ذرات معدني براي توليد ميوه دارن حواصتون باشه چون انتنها تمايل به قيچي شدن دارن و بايد سريع ولوم روي نيم يا حتي بين نيم و صفر باشه براي حذف خطا ؛ چون قدرت اين ردياب بالاست و براي حذف ذرات بايد خيلي دقت كنيد ، دوستان هميشه يك نقطه زن جم و جور بايد همراهتون باشه و براي پيدا كردن فلز باردياب بايد هر بيل خاك رو نقطه زن بزنيد تا فلز رو گم نكنيد .. ياعلي مدد
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 13 تیر1392 - 1:06pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون اقا مهدی عزیز فقط یه سوال:
وقتی فلز تست رو روی مرکز فرعی بذاریم و بین مرکز اصلی و فرعی قرار میگیرم اینبار دستگاه باید روشن باشه یا خاموش ؟؟؟
و اگه روشن باشه ولوم باید روی نیم باشه ؟؟؟
با سیم کار کنیم یا بدون سیم؟؟؟
یاعلی مدد

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

پنج شنبه 13 تیر1392 - 1:20pm
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
سلام دوستان
وقتی فلز تست رو روی مرکز فرعی بذاریم و بین مرکز اصلی و فرعی قرار میگیرم اینبار دستگاه باید روشن باشه یا خاموش ؟؟؟
یاعلی مدد

1: دستگاه رو شن باشه 2 : ولوم روي نيم و يكبارهم بين نيم و صفر تست بشه 3 : بدون سيم حتماً براي حذف ذرات و خطا بايد بدون سيم كار بشه .. علي يارت برادر @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 13 تیر1392 - 1:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدی نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان
یاعلی مدد

1: دستگاه رو شن باشه 2 : ولوم روي نيم و يكبارهم بين نيم و صفر تست بشه 3 : بدون سيم حتماً براي حذف ذرات و خطا بايد بدون سيم كار بشه .. علي يارت برادر @};-

مهدی جان دستگاه باید در حالت خاموش باشه و همون تست طلا رو بزار در یک متری خودتون که از نقطه هدف یک متر فاصله دارید با انتن خالی اگه روی همون نقطه قیچی کرد درسته و اگه انتن برگشت به سمت تست اونجا ذراته اونطوری که شما میگن فایده ای نداره چون فرکانس ارسالی از دستگاه بار اون ذرات رو تقویت میکنه ، و انتن برمیگرده بسمت همون نقطه

پنج شنبه 13 تیر1392 - 1:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

به نظر من آنتن های خالی 45 میگیرند چون روی نقطه دقیق قیچی نمیشند و با دستگاه روشن هم که این تست فایده ای نداره چون آنتنها به مرکز هدف حساسیت نشون میده و 45 نمیگیرند و در آخر ما باید یک روش مناسب برای این ردیاب پیشنهاد کنیم که تجربه شده باشه چون بیشتر ما خارج از شهر و مناطق دور تستها رو انجام میدیم نمیشه هر روز بیایم بریم برا تست چون جور در نمیاد با این خطرات و در آخرم اگه هدفیم باشه محدوده لو میره چون امروزه همه دتبال این کارند این عشایرم تو کوه همه مجهز به دوربین روسی هستند و فضول تا دلتون بخواد و درده سر ساز پس دوستان دتبال یه روش حساب شده باشیم فکر کنم استاد آریا بتونند کمک کنند یا حق

پنج شنبه 13 تیر1392 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاداريانيومده رفتش.كاش راهه حله كاربردي وتستاشوميگفتوميرفت لابد

پنج شنبه 13 تیر1392 - 9:49pm
استاد
استاد

ali7777 نوشته است:
استاداريانيومده رفتش.كاش راهه حله كاربردي وتستاشوميگفتوميرفت لابد

در تماسی که با استاد اریا داشتم گفتند در چند روز اینده میام و یه سری توضیحات لازم را میدهم فعلا ایشون گرفتار بیابون و کوه رفتن هستند و دارند روی نقاط مد نظرشون کار میکنند و به حسابی دیگه دسترسی به اینترنت ندارن اما دیدشون نسبت به کار کرد دستگاه مثبت هست منتهی اپراتور ردیاب باید بدونه که چکار بکنه و دچار اشتباه نشه

جمعه 14 تیر1392 - 6:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 58 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure