انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:47pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 685 , 686 , 687 , 688 , 689 , 690 , 691 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

توصیه برادرانه : اگر مدار بهتری دارین رو کنید و عملا رقابت کنید. اگر هم ندارید تغییر شغل بهترین گزینه است. :p
بینوا جان کارهای حفاری دستی را کنتراتی قبول می کنه چه اشکالی داره بیایید همکار بشیم بخدا درامدش بهتره. گنج کجا بود! =))
5 ساله برای دیگران کنتراتی دارم حفاری میکنم بیچاره ها هیچی هم ندیده اند ولی من پول حفاری دستی ام را میگیرم و درامد دارم شریک هم نمیشم
اگر این مردم به جای اینقدر حفاری های بی نتیجه چاه اب وفاضلاب میزدند هم درامد داشتند هم اعصابشون خورد نمیشد. =))

شنبه 18 بهمن1393 - 1:11pm
مدیر سایت
مدیر سایت

binava نوشته است:
توصیه برادرانه : اگر مدار بهتری دارین رو کنید و عملا رقابت کنید. اگر هم ندارید تغییر شغل بهترین گزینه است. :p
بینوا جان کارهای حفاری دستی را کنتراتی قبول می کنه چه اشکالی داره بیایید همکار بشیم بخدا درامدش بهتره. گنج کجا بود! =))
5 ساله برای دیگران کنتراتی دارم حفاری میکنم بیچاره ها هیچی هم ندیده اند ولی من پول حفاری دستی ام را میگیرم و درامد دارم شریک هم نمیشم
اگر این مردم به جای اینقدر حفاری های بی نتیجه چاه اب وفاضلاب میزدند هم درامد داشتند هم اعصابشون خورد نمیشد. =))

@};- @};- :-BD :-BD @};- @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 18 بهمن1393 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست من اقا حمید استادی شما ثابت شده تا حالا کسی نگفته شما سواد ساختن فلزیاب رو ندارید. من موفق شدم با تی ال کنار بیام وازش کار بکشم. چون بچه ها مشکل ساخت داشتن من به شما منت کردم که دستگاهي طراحی کنىد چون از روحیه شما خبرداشتم. شما همیشه پیشنهاده مدارات. ساده و کارا و تک داشتین. وازسر دلسوزی بود چون دستگاه خوبی دارم. فعلا نیاز ندیدم. درستش کنم چون. فعلا فرقی أنچنانی ندیدم اما شمابحه ها درست کنید ولی شما اقا حمید شما دارید دیکتاتور میشید من مهندس مکانیکم شما کامبیوتر دیگری برق. کسی دیگه. کارگر دلیل نمیشه شما. به ما توهین کنید. مارا بی عقل فریب خورده خطاب کنی. شما هم .،کم درامد نکردید نوش جانتان لیاقتشو داشتى اگه فلزجو شما نبود شما رو کسی میشناخت که شما استاد هستید. ما. هم بیشعور اگه اینطوریه چرا شما چنس ناقض دومىلیون فروخیید چرا ردیاب. گران فروختین مگه هزىنه اش چقدر میشد

شنبه 18 بهمن1393 - 4:43pm
آواتار کاربر

گل محمد -افایزجان- نعیم اقا سه نفر با مهندس زیر سروکار داشت گفتند مقدسی جان اصلا مهندس نبود.مهندس فرق بسیار داشت مهندس نبود حسرت خوار مباش ازیت میشی بیا تونل بزرگ داریم حفاری چند متر هم به تو میدهیم پول خوبی میدهن به تو قانع باشی گنج افغانستان بسیار هست ایران تمام شده همه را بردند خواستی خبر بده گل محمد چشم انتظاره وقت کار نی میزنه شیتان ها دور بشن از خمره

شنبه 18 بهمن1393 - 5:16pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز جناب مقدسی ؛ اگر بنده به شما توهینی کردم یا شما اینطور احساس کردین در پیشگاه همه کاربران از شما عذرخواهی میکنم. پس فکر نمیکنم در این مورد دیگه جای بحثی داشته باشیم که شما بخواین ادامه دهنده همون بحث دوست فروشندتون باشین!
در ضمن بنده مهندس کامپیوتر نیستم! مهندس سخت افزار هستم. اینجور کارها از کسی که در شاخه نرم افزار کار میکنه به اون شکل ساخته نیست. ولی شاخه سخت افزار مشخصا از نظر آکادمیک مرتبط ترین شاخه برای کار کردن روی سیستم های دیجیتال هست. هر چند کارهای بنده رو دوستان قبلا در فیلد مدارهای آنالوگ هم دیدن و نیاز به توضیحی نیست. وانگهی وقتی عرض میکنم مدار مشابه این رو شاید حدود 20 سال پیش ساختم و باهاش کار کردم به این معنیه که تجربه کافی برای نظر دادن در این زمینه رو هم دارم.
بحث من با شخص شما بیشتر این بود که وقتی شما تاپیکی زدی و از بنده بطور مستقیم تقاضای مدار کردی و من هم تنها در مدت 2 ماه انجامش دادم واقعا چه دلیلی داشت که زحمت ساخت همون مدار ساده رو به خودتون ندین؟ این مطلب ایا عجیب نبود؟ فکر نمیکنین این هم یک بی احترامی بزرگ به وقت و انرژی و تخصصی بود که من صرف خواسته شما و امثال شما کردم که مدتها از من چنین چیزی رو درخواست کرده بودین؟ آیا حتی یک عذرخواهی میتونه جواب من باشه؟ مسلما خیر!
اما قسمت اخر مطلب شما خیلی ساده مشخص میکنه شما تحت تاثیر حرف چه کسانی هستین و دقیقا دارین حرف اونها رو تکرار میکنین! دوست عزیز اگر فردا بنده طرح فلزجو رو بخوام 10 میلیون هم بفروشم نه به شما ربط داره و نه سایر فروشنده ها! بنده حق دارم طرحی که روش زحمت کشیدم به هر قیمتی ارائه بدم. مهم اینه طرح مشخص باشه چی هست و کاراییش هم مشخص باشه و خریدار هم بابت قبول قیمت خودش تصمیم میگیره. در اینجا دیگه بحث توافق بین فروشنده و خریداره. مهم اینه چیزی رو جای چیز دیگه جا نزنیم! مهم اینه دروغ نگیم و دستگاه رو چیز دیگه جلوه ندیم! برد 2 یا 3 متر رو 8 متر اعلام نکنیم! اینها کارهایی هست که سایرین اغلب دارن انجام میدن و جالبه که به ما هم ایراد میگیرن. در خصوص چنس هم بارها توضیح دادم قیمتش رو اقا مجتبی اعلام کرد وتقریبا همه فواید مالیش هم برای ایشون بود. بنده در مورد فروش تا این لحظه در انجمن کمترین تاثیر و کمترین سود رو داشتم. خواستین باور کنین و نخواستین هم نکنین. برای من مهم نیست! ما در این انجمن حق داریم هر زمان که لازم بود چیزی برای فروش بذاریم و قیمتش رو هم طبیعتا باید خودمون تعیین کنیم و این ربطی به شما یا دیگری نداره! حق هم داریم جلو فروشندگی بقیه رو توی انجمن خودمون بگیریم همونطور که همه جا این کار رو میکنن ولی ما اینجا خیلی بیشتر با فروشنده ها راه اومدیم! اما میبینید که باز هم زبونشون روز به روز درازتر شده! پس بنده هم از این به بعد سختگیری بسیار بیشتری میکنم. وانگهی ما یک ردیاب برای فروش گذاشتیم که نمونش هم تا به الان نبوده. ولی دیدین بابت همین یک ردیاب به صورت شبانه روزی حرف و حدیث ایجاد کردن. حالا تکلیف اونایی که دهها محصول نا کارامد رو با دروغهای فراوان به مردم قالب میکنن چیه؟ چرا شما و امثال شما اگر واقعا دنبال حق و حقیقت هستین ابتدا نمیرین یقه اونها رو بگیرین؟ چرا در مورد این همه اطلاعات مفیدی که عملا هیچ قیمتی نمیشه روش گذاشت و شما بصورت مجانی ازش بهره بردین چیزی نمیگین؟ جواب مشخصا مسیر درست تر و بسیار موفق تر ماست که باعث حسادت و احساس خطر سایر فروشندگان و دشمن تراشی شده! هر چه موفق تر باشی دشمن بیشتری داری و این دیگه متاسفانه یک قاعده کلی هست.
در مورد هزینه ساخت هم اعتراض شما مشخصا وارد نیست چون هیچ سازنده و فروشنده فلزیاب و ردیاب در هیچ کجای دنیا این دستگاهها رو به قیمتی حتی نزدیک به ساخت قرار نداده که ما دومیش باشیم! وانگهی اگر قرار به این بود کسی مریض نیست بخصوص در شرایط قانونی این مملکت اینجور دستگاهها رو بسازه و بفروشه. میشه خیلی پروزه های دیگه که مشکلی ندارن رو ساخت و ارائه کرد که هیچ ریسکی هم درش نباشه. حتی در کشورهایی که این دستگاهها هیچ مشکلی ندارن باز هم قیمتها به همین صورته که میبنین. دیگه چه برسه به اینجا! از این گذشته هر وقت شما و امثال شما تونستین تضمینی بدین که در صورت موفقیت با دستگاه چیزی رو هم برای ما در نظر بگیرین مطمئن باشین ما هم میتونیم دستگاه رو با همون قیمت تموم شده ارائه بدیم! ولی اگر قرار باشه توقع داشته باشین زحمت و تخصص و ریسک سازنده نادیده گرفته بشه و مصرف کننده هم اگر موفق شد ناپدید بشه و موفقیت رو هم صد در صد برای خودش بدونه ؛ کما اینکه تا الان به همین صورت بوده ؛ طبیعیه که فروشنده هم باید حساب کار خودشو بکنه!

شنبه 18 بهمن1393 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

binava نوشته است:
گل محمد -افایزجان- نعیم اقا سه نفر با مهندس زیر سروکار داشت گفتند مقدسی جان اصلا مهندس نبود.مهندس فرق بسیار داشت مهندس نبود حسرت خوار مباش ازیت میشی بیا تونل بزرگ داریم حفاری چند متر هم به تو میدهیم پول خوبی میدهن به تو قانع باشی گنج افغانستان بسیار هست ایران تمام شده همه را بردند خواستی خبر بده گل محمد چشم انتظاره وقت کار نی میزنه شیتان ها دور بشن از خمره

من که نفهمیدم! :D

شنبه 18 بهمن1393 - 7:52pm

shakib نوشته است:
binava نوشته است:

..............................................................................
:-? :-? :-? منظورش از اینجا با مهندس زیر سروکار داشت هر چه فکر میکنم :-?
منظورش یا با مهندس زیرک یا با مهندس زیاد سروکار داشت . این دو مورد میتونه باشه
کم داشتیم افغانی هم پاش اینجا باز شد =)) =))

شنبه 18 بهمن1393 - 8:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
hasano نوشته است:
shakib نوشته است:
binava نوشته است:

..............................................................................
:-? :-? :-? منظورش از اینجا با مهندس زیر سروکار داشت هر چه فکر میکنم :-?
منظورش یا با مهندس زیرک یا با مهندس زیاد سروکار داشت . این دو مورد میتونه باشه
کم داشتیم افغانی هم پاش اینجا باز شد =)) =))

لایک :ymparty:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 18 بهمن1393 - 8:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان 2n3638نتونستم پیدا کنم نمونه مشابه داره یا ......یا حق

یکشنبه 18 بهمن1393 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

قابل توجه دوستان و فروشندگان محترمی که از مدار تی ال 12000 دفاع جانانه میکنن و ادعا دارن که این مدار حرف نداره . بنده آخرین بار این مدارو با بهترین قطعات ساختم . تمام خازن ها آلمانی و کره ای و آیسی ها تا جایی که وجود داشت از بهترین نوع . حتی آیسی 4013 رو از نوع سرامیکی RCA آمریکایی خریدم . نمیگم کار نمیکنه . کار میکنه و برد نسبتا خوبی داره . اما در یک کلام اصلا در مقابل فلزیاب پالسی فلزجو حرفی برای گفتن نداره . همین عکسی که گذاشتم تمام داستان رو تعریف می کنه . اگر حمل بر خود ستایی نشه ، می تونم بگم تا حالا کسی از مدعیان کیفیت بالای این مدار ، چنین مونتاژی رو هرگز انجام ندادن . حالا مدار اونا چه معجزه ای میکنه خدا داند .
مهندس حمید عزیز !
از اینکه فکر ما رو به خاطر ارائه مدار خودتون راحت کردین و باعث شدین دیگه به فکر ساختن مدار دیگه ای نباشیم ، بسیار به شما مدیونیم و تشکر می کنیم . این حرف منو کسانی متوجه میشن که سردرگمی رو تجربه کرده باشن . موفق باشی مهندس جان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 18 بهمن1393 - 12:30am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 685 , 686 , 687 , 688 , 689 , 690 , 691 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 324 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure