ظاهرا این دعوا ها و خصومتهای بیهوده تمامی نداره!
جناب gladyator بنده هم با خط اول نوشته شما موافقم. در واقع کسی باید نظر بده و مقایسه کنه که علاوه بر بیطرفی و نداشتن حب و بغض ؛ هر دو دستگاه رو بدرستی بسازه و بصورت فنی و فارغ از جهت گیری مقایسشون کنه. به همین لحاظ خط دوم نوشته شما ناقض خط اول هست! چون شما در صورتی میتونی ادعا کنی که فلان مداری که ساختی از نتایج همه کاربران 40 درصد قویتر هست که دستگاه همه بچه ها رو دیده و تست کرده باشی!
خب مشخصا اینجور نیست. ببخشید در مورد اینجور ادعا هایی هم که در خصوص مدارات مختلف بصورت موردی گزارش میشه اصلا نتیجه یک نفر مهم نیست! از نظر من اگر 10 نفر مداری بسازن و برای همشون هم کار کنه ولی یکیشون در حد غیر عادی بهتر جواب بگیره طبیعتا مشکل از 9 نفر مابقی نیست! بخصوص در مورد مداراتی که بصورت عمومی منتشر میشه و همه میسازن ؛ میانگین نتایج سازندگان یک ملاک منطقی و درست از نظر آماری هست. وانگهی 40 درصد هم الکی نیست که شما همینطور از اعداد مایه بذاری! لورنز و مینلب برای 5 درصد قدرت بیشتر توام با ثبات دارن بصورت تیمی شبانه روز تلاش میکنن حالا شما با یک مدار آنالوگ با تکنولوژی مشخص یهو 40 درصد از همه کاربران فراتر رفتی؟! مسلما این تیپ صحبتها نه درسته و نه به کسی کمک میکنه. حالا کار نداریم در فلزیابی وقتی قدرت یا حساسیت از حدی مشخص فراتر میره دیگه فقط در هوا میشه به نتایج بهتر رسید نه در خاک! امیدوارم صحبت من فارغ از طرفداری و حساسیت در مورد طرح خودم تلقی بشه! اصلا شما فرض کنین فلزیاب فلزجو یک چیز بی ارزش بیشتر نیست. اما ایا اینطور اظهار نظرها اون هم بعد از یک سال که این مدار در انجمن موجوده و خیلیا ساختنش میتونه صحت داشته باشه یا به قصد و نیت خاصی گفته نشده باشه؟! قضاوت با کاربرانی هست که خودشون هم یک مقدار فکر کنن!
بنظر من هر کسی مختاره هر چیزی بسازه. بنده نظر فنی دادم این تیپ مدار رو نمیپسندم. اظهار نظر من مربوط به روزهای اول شکل گیری این تاپیک هست! یعنی زمانی که از خودم طرحی نداشتم. خیلی دوستان هم اصرار کردن روی این طرح برای بهینه سازی کار کنم ولی قبول نکردم. قطعا از سر ناتوانی نبود. بهرحال از پروژه توباکس ساشو که بسیار مشکل تر و تنها پروژه مدار توباکس کار شده در ایران بوده و ما انجامش دادیم که مشکل تر نبود! لابد دلیلی داشت که تمایل نشون ندادم.
حالا بعضی دوستان به آنالوگ علاقه دارن یا ازش جواب گرفتن بنده اصراری ندارم که نظرشون رو عوض کنم. ولی خوشحال میشم در صورتی که یک مصرف کننده بی طرف باشن با زحمت و هزینه ای کمتر طرح فلزجو رو هم امتحان کنن و بعد نظر بدن. مطمئنا چیزی از دست نمیدن! اما اگر بقول یکی از عزیزان که فرمودن قادر به خوندن نوشته های انگلیسی روی صفحه ال سی دی نیستن ؛ پیشنهاد بنده همینه که تی ال 12000 رو بسازن!