انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:41pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 688 , 689 , 690 , 691 , 692 , 693 , 694 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حق با مهندس حمیده
جالبه که تا طرح فلزجو مطرح شد یک دفعه تی ال و چنس ادعای خدایی کردند و لورنز و ماینلب شدن پیغمبران این خدایان و در رده پایین تر قرار گرفتند. :))
بنده با وجود اینکه مدتها از دنیای الکترونیک فاصله داشتم ولی با همین دانش کم خودم می دونم مداری که شما قابلیت تنظیم همه پارامتر ها از قبیل فرکانس و دیلی و ... رو داشته باشی و به لحاظ طراحی دیجیتال دارای ثبات خوبی باشه چقدر در کاوش میتونه قدرتمند عمل کنه @};-
یه دوستی هم که با صداقت میاد مطلبی بیان میکنه متاسفانه با برخورد غیر منطقی و گستاخانه برخی کاربر نماها روبرو میشه که این واقعا جای تاسف داره =((

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

پنج شنبه 23 بهمن1393 - 9:04am

سلام دوستان
من مدار و درست کردم اما دو سر لوپ 1 ولت بیشتر ولتاژ ندارم علت چیه؟
خواهشا کمک کنید. ولتاژ دو سر لوپ چه قدر باید باشه:؟
بقیه قسمت ها درست کار می کنه

جمعه 23 بهمن1393 - 12:22am

مهندسین عزسز لطفا جواب بدین

جمعه 24 بهمن1393 - 12:19pm

شب به خیر منم از دیروز مشتاق شدم که این مدار رو بسازم همیه قطعاتش رو خریدم دارم اول لوپش رو میسازم بعد شروع کنم به مونتاژ مدار

شنبه 24 بهمن1393 - 1:59am

کاربرانی که این مدار رو ساختن با چه ترانزیستور قدرتی جواب بهتری گرفتن

شنبه 24 بهمن1393 - 2:02am
مدیر سایت
مدیر سایت

شما از صفحه 300 به بعد رو مطالعه بفرمائید به تمام پاسخها خواهید رسید و تجربه کافی در مونتاژ این مدار رو بدست خواهید آورد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 25 بهمن1393 - 10:32am

یکی دیگه از مشکلات مدارو پیدا کردم وقتی فلزی زیادی به لوپ نزدیک میشه که صدای جیغ مدار میره بالا بالانس مدار بهم میخوره که باید اون صدای جیغو به تیک تیک خیلی تند تبدیل کنیم که با تغییر مقاومت ۲۲ کیلو کناره ۳۳۱ به مقدار ۳ کیلو قابل حله

شنبه 25 بهمن1393 - 3:43pm

یه فیلم از کارکرد مدار با تغییراتی که چند صفحه قبل و این آخری تغییر میذارم راستی به مدار میتر نصب نکنید همون ۲ تا ال ای دی کافیه اگه چیزه جدیدی فهمیدم بازم اعلام میکنم :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 25 بهمن1393 - 5:37pm

ممنون اقا مهدی مدارم مونتازش تموم شد و برای تست یک فرکانس متر با خودم سر زمین بردم و یک فلز ٢٠ سانتی رو تو ١.٨٠ دفن کردم اول از فرکانس ٢١٣ شروع کردم و یک کم سر و صدا داشت تو زمین کم کم فرکانس رو پایین اوردم و روی ٩٠ گذاشتم که کامل دستگاه ساکت شد و ٣٠ سانت مونده بود که به هدف برسم بوق دستگاه شروع شد کیف کردم و چنان با قدرت بوق دستگاه بالا رفت که انگار تو ۵٠ سانت چیزی رو دیده و دور تا دور زمین با لوپ ١ چرخیدم هیج جا صداش در نیومد هنوز هم خودم در تعجبم از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کردم و برای لوپ هم از یک کابل برق ۵ رشته استفاده کردم ظرفیت لوپ هم ٢۶٠ میکرو هانری شده بود

شنبه 25 بهمن1393 - 11:28pm

ولی خیلی مونتاژ مدار و تستش وقت گیره یک بار ولومم سوخت و یک بار فرکانس تنظیم نمیشد و یک بار ولوم ست کار نمیکرد چقدر به ایراد برخوردم و رفعشون کردم تا مدار بالا اومد ولی از این که به جمع شما دوستان پیوستم خوشحالم انشا الاه که بتونم به نتایج خوبی با این مدار برسم

شنبه 25 بهمن1393 - 11:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 688 , 689 , 690 , 691 , 692 , 693 , 694 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , farokh.p , Google و 317 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure