amir92 نوشته است:
آقای شایان خداییش چه حوصله داشتی اینو اوردی خونه. این یه سنگ رودخونه ای هست. چون تو مسیر طولانی رودخونه بوده اینطوری شده هیچی هم نداره دوست من. اگه خواستی عکس یه تریلی ازشون برات بزارم. ساروج شفاف نیست. کدره ولی رنگاش فرق میکنه. اساتید ببخشند اگه من دخالت کردم و نظر دادم.
امیرجان این سنگ رودخونه ای نیست اشتباه متوجه شدی دوست عزیز
کلا تشخیص دادن آثار از روی عکس سخته ! اما تعجبم از شما اینه من هنوز نگفتم اینوچه جوری وکجا پیداکردم شمانظر با تریلی میدی!
امیر عزیز و دوستان این سنگو 9 سال پیش دریک حفاری پیداکرده بودم الانم نمیدونم اونجا قبره یا مقبره یا.......؟
متاسفانه عکس اون مکانو ندارم اما یک سال بعداین مکان که عکسشو گذاشتم پیدا کردم و باهم شباهت زیادی دارن
درتاپیک استادتهرانی وپارسی عزیزهم سوال کردم وفرمودن نظری دربارش نداریم
ازدوستان واستادان عزیز هم ممنون میشم راهنمایی کنند توضیحات درموردمکان :
این دومین مورده که برام پیش اومده هردومکان 3 سنگ پله ای وتخت داشتن وچهار طرف زیرشون دیوارقشنگی بود بااین تفاوت مکان قبلی دوروبرش صخره وسنگهای ریشه داره حتی برای دیوارپشتش ازصخره استفاده کردن وبراش تراشیدن
اوایل فقط سنگ بالایی روی زمین بود وبعدازکمی کارکردن دوتاسنگ دیگه هم ظاهرشد بخاطر سنگینی وبزرگ بودن سنگها که هرکدام حدودآ 1 متر در 1.80 سانتی متر هستند نتونستیم ازبالا کارکنیم و دیوار زیرشو ازیک طرف خالی کردیم زیرسنگها خاک نرمی داشت و توی خاک نرم تکه های زیادی از 3نوع کوزه شکسته به فاصله تقریبا 10 سانت چندتکه سفال بعدو......
بعدازیک متر و 10. 20. سانتی خاك نرم تموم شد ودر کف اتاقک رسیدیم به یک نیمه کوزه شکسته تقریبا مثل حرف انگلیسی L
و 2سنگ که کمی ازکله انسان بزرگتربودن یکی ازسنگها سفیدوعادی بود مثل سنگهای امروزی سنگ دیگه هم مثل سنگ رودخانه ای بودولی وزنش خیلی سنگیتراز قیافه اش بودشباهت زیادی هم به سرمارداشت از اونجا به بعدخاکش آنقدرسخت شدکه بانوک تیزکلنگ وتمام قدرتمون به اون خاك میزدیم اما نوک کلنگ 1 سانت بیشتر فرونمیرفت وتکه ای کوچک از خاکو باخودش میآورد ماهم بخاطر سختی خاک و ظاهر طبیعی که داشت از کار دست کشیدیم وگفتیم خاکش طبیعیه